Pitanje za Rusku stranu?

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Draga gospodo,
ovim putem zelim samo da iznesem svoje misljenje,sa nadom da ce takodje u nastavku biti na nivou vodjeni razgovori.
Ovo pisem jer mislim da je vreme a i mesto citanja povoljno a interesna masa pogodna upravo za tu raspravu.
Kao sto je svima poznato Drzava Srbija je prestala da postoji 1999 podpisom "Kumanovskog sporazuma" o prekidu vojnih tj. ratnih dejstava sa jedne strane drzave nasledinice ex-yu a sa druge strane NATO savez podpomognut drzavama podcinjenih uticaju USA-NATO saveza i uvodi "REZOLUCIJU 1244" na teritoriji Kosova i Metohije koja je takodje po toj istoj rezoluciji sastavni i neodvoljivi deo SRBIJE.I bez odobrenja UN NATO je izvrsio prvi put od vremena svoga postojanja Agresivnu politiku napada napao je prvi drzavu koja nije napala nijednu njegovu clanicu ili izvsila bilo kakvo agresivno delo put bilo koje od clanica tog istog saveza koji bi kao opravdao napad.
Do danasnjeg vremena Srbija nije uspela sama da izadje na kraj u borbi za svoj opstanak kome je konstantno izlozena od strane Evropske Unije-USA-Vatikana.I sami smo svedoci poslednjih 20 godina situacija koje su se desile na Balkanu a da i ne pominjem u poslednjih 100-200 godina.
Svedoci smo sledece situacije:
Na Balkanu je izvrsena destruktivna politika sile prema Srbima,i ta ista je vodjenja svo vreme od te iste Otomanske imperije.Gospodo Srbija je od svih strana o kojima govorima i u cijem se okruzenju nalazimo/AustroUgarska monarhija i svi njeni saveznici kako politicki a ono i religijski,Otomanska Imperija takodje sa svim svojim saveznicima kako politickim a ono i religijskim su cinili sve u nihovoj moci i nemoci da u potpunosti "UNISTE PRAVOSLAVAN SRBKI NAROD".
Kao dokaz tome zelim navesti samo pojedine detalje Istorije.
Dovoljno je danas na guglu ukucati pocetak prvog svetskog rata i procitati koja su se PRVI PUT zverstva desila da su jedan narod na ulicama ubijali tako je bilo sa Srbima posle smrti Princa Ferdinanda u Sarajevu,koja su zvarstva cini Austrougarski vojnici u Sabcu i okolini a da ne pricam koja su zvarstva cinili po Srbiji.Onda takodje tokom celoratnog perioda koje su se intrige desevale od te da ih nazovem "Saveznicke trupe" kao prvo nece da dadu oruzije na kredit vec samo da se zlatom plati,kad su naplatili dostave jedno oruzije a drugu munciju drugog kalibra,pa kad je trebalo ranjenike prebaciti brodovima saveznici nisu hteli kao jaka je nemacka mornarici RUSI ih ucenili ili da IZBAVE SRBSKE RANJENIKE I VOJSKU ili Rusija sklapa primirje sa Nemackom i ulazi u savez sa njima protiv "Saveznickih trupa" pa su onda aj poslali brodove,pa je tako bilo i na probijanju "Solunskog fronta" ha ha ha... daleko stigose Francuzi a jos brze se vratise a Ruse su premestili na stranu.
Mislim nezelim da vam pisem o istoriji kojum mislim da znate...
Zelim da vam pisem o tome da je u SRB od tih vremena pa do danas radjeno na "UBIJANJU NARODNE SVESTI" kao naroda.Ako pitate radi cega je to cinjeno?Moj odgovor je jednostavan: pa radi toga jer su SRBI mali RUSI na Balkanu.
Da objasnim.
Sem sto pricamo jedan te isti jezik,osnova nam je ista misljenja,Religija,Tradicija,Slavenska kultura....
Nalazimo se u dve razlicite drzave ali dosada nikada nam nije bilo u interesu nesto raditi na stetu drugoga,nekada je bilo situacija razlicitih vidjenja stvari tj. situacija ali nikad nesto nije radjeno na STETU drugoga vec je bilo da je SRBIJA u Rusiji imala svog zastitinika kao veceg brata koji je bio tu.
Od Prvog svetskog pa do danas neko je radio na UNISTENJU nasem jer ja stvarno neznam kako bih drugacije to mogao da nazovem ako se pogleda Istorija Evrope poslednjih 100-200 godina.
Prvi Svetski Srbija u Ratu,U Rusiji ubijaju Carsku familiju Romanov i dolaze Komunisti na vlast sa Lenjinom e odatle je sve krenulo.
Mi do danas u SRB nemamo SRB nacionalnu vlast drzavne funkcije vec imamo neki POST KOMUNISTICKI izdanak.Znate u svim ex-yu republikama dolaze na vlast njihova NACIONALNA VLAST,sacinjena od ljudi te nacionalnosti i napravljenog ZAKONA od tih ljudi za svoj narod kao i sto treba da budi i onda SRBIJE na ja mi smo imali tu NESRECU da je se taj SETAJUCI MRTVAC dovukao do SRB tj. BG i u njemu je jos danas i sva SRBIJA smrdi ali stacete oni i neznaju sta je cist vazduh.I tako su se u SRB navukle sve te KOMUNISTICKE ELITE,svi su se ovde dopuzali ulegli uvukli i sad drzava nemoze da napreduje upravo radi tih istih.Ali oni i daljeunistavaju narod ali narod je opijen NEVIDI STA MU SE DESAVA.
I sami smo svedoci da je u SRB na izborima navodno izabrana "Stranka koja ima kao nacionalnu orijentaciju-malo desna" i od kako dodjose na vlast ucinili su vece IZDAJE U SRBIJI jos od vremena 1389.TA ista stranka SNS ili te stranke SNS-URS-SPS...su ucinile veceZLODELO protiv naroda SRBIJE nego bilo ko u njegovoj ISTORIJI POSTOJANJA neko ko je "ODPISAO" Kosovo i Metohiju u korist NATO-USA-Vatikana-Siptara ha ha ha...,uveo granice protivno svom ustavu/obmanuli su svoj narod rekavsi to nisu granice vec samo prelazi,podpisali Briselski ugovor kojim Prihvacaju da se odreknu "Pravnog vlasnistva" nad Kosovom i Metohijom.
Dragi gospodine,sigurno i sami znate sta se sve radi od njih i sa njihove strane,ali ja bih zeleo Vama jedno pitanje samo da postavim?
Srbski narod je dosada bio ostavljen od svoje glavnice kojoj pripada,istorija nam je puna dokaza a i sami to znamo,vremenom je moj narod morao MNOGO i PUNO da ispasta upravo radi vaseg postojanja i naseg "SLOBODNOG ubedjenja" da se nalazimo na ispravnoj strani medalje.Vi ste upravo radi toga "Slobodnog odlucivanja" naroda koji je vama Bratski i koji ste cenili vi ste nas ostavili da sami odlucimo niste na nas vrsili nikakav ucticaj ali upravo u tom momentu su drugi/Evropa-Vatikan-Islamski svet vrsili UTICAJ na nase politicare i nase VODJSTVO SRBIJE da uvek se izjasne protiv vas,sto je uvek bilo protivno ZELJE NARODA.
Tako smo imali grdna kraljevstva i svi su manje vise ubijeni.Dragi gospodine sigurno se pitate koje je pitanje a ja zelim da vam docaram samo sliku u kojoj bih zeleo da vam ga postavim.Znate koliko su EU-USA-VATIKAN dali novca raznoraznim grupacijama Politickim samo da zalude narod i te iste dodju na vlast a onda ih nemozete ni skinuti ni isterati e to je sad u SRB.Verujte mi g-dine oni su ulozili poslednjih 100 godina puno truda,vremena,novca,KRVI NASE na tome samo da nas uniste.
Moje pitanje vama glasi:
"Kada ce Rusija poceti JAVNO da PODRZAVA PROSRBSKU STRANU".
Time sam mislio pitati zasto se Rusija ne ukljuci javno u pomoci PRO SRBSKIM strankama i grupacijama u SRB zasto ne formirate grupu momaka i devojaka kojima je SRB-RUSIJA i PRAVOSLAVLJE vaznije od POHLEPE BOGASTVA na racun drugih itd.
mislim da je red da se ukljucite i vi sa te strane jer SRBSKI narod nemoze vise sam da izadje na kraj sa IZDAJNICIMA KOJI SU NASTALI radi pohlepe a na Stetu i unistenje svog naroda i njegovog bica.
Ja mislim,da NAROD SRBIJE zeli da Rusija bude jace prisutna na ovom delu zemlje i da Rusija takodje vrsi kontrolu nasih politicara kako sto to vrse USA-EU.Njima kad se neko nesvidja oni narede i ovi ih promene.
Nadam se da ste me razumeli.
U protivnom sta nas ocekuje.
Srbija ce nestati u narednih 20-30 godina bice isparcana na komadice/Vojvodina,Raska,Vlaska Republika... a time ce propasti i nestati postojanje vaseg vernog brata,prijatelja i saveznika na Balkanu a sta ce nastati na ja nesto sigurno kako hrvati ili poljaci a mozda i vasi najljuci neprijatelji!
Mislim da bi Rusija trebala javno da stane na jednu STRANU a to je SRBIJA.A to znaci i javno pomaganje a ne da nas ostavite nama samima da odlucujemo jer mi nemamo vise mogucnosti za borbu.
Znate Brat treba da pomogne kad vidi da je bratu lose i bez njegovog zahteva za time.

S'postovanjem
SRBIN

клап клап, само бојим се да је сад клима у газпрому, пардон русији да се не петља по еу и уса већ да ради бизнис и доставља србима гориво одрано акцизама од стране триа дипломац силиконац калејалиста

Rusi su jos za vreme Karadjordjevica pitali Srbe da li hocu da budu deo Ruske imperije , nasto su Srbi odgovorili da zele samostalnost , pa iz toga evo Vam je , budite samostalni i nesvrstani, ali ne trazite kad vam crna maca zaprede od njih pomoc.

Да смо тад лепо прихватили...па да смо имали целовековну борбу за слободу и независност од Русије па сад не бисмо мислили да нам је Русија и мајка и брат.

Ocigledno nisi previse upucen u krupnu politiku.Rusi kao i svi gledaju svoj interes,i nista drugo.(Ruska vlast,narod je malo vise naklonjen nama).Kakav oni interes imaju da se sukobe sa svojim partnerima (USA iEU) oko nas?Mi smo za njih saka jada,trecina Moskve je cela Srbija po broju stanovnika,i te gluposti oko pripajanja Srbije Rusiji zaboravite vec jednom.Srbija treba da se prvenstveno oslobodi svog sljama i otpada,politicara i krimosa,da se Srbi nauce da treba da se RADI da bi ti bilo bolje,a ne trazi od drugog da ti da,ili padne sa neba.Da se naucimo obicnim,civilizacijskim normama ponasanja,od gr. prevoza do bacanja smeca,postovanja ljudi oko sebe....da ne nabrajam.Tad mozemo da pricamo o nekom napretku,pre nikako.

Zato sto u Moskvi vlada linija Gorbacov - Jeljcin - Putin, a ne pravoslavni Rusi.
Komuniste su jezuiti instalirali rusenjem cara i isto tako porusili komunizam, ali i dalje imaju svoje na vlasti.

Putin nije pravoslavac, nije religiozan(nemojte mi postavljati slike kako pali svece) i ne moze se ocekivati da on podrzi pravoslavne Srbe. To se nece desiti dok je on na vlasti - nema pomoci. Ako Rusija ne postane teokratska drzava, nece biti vojne pomoci.

Putin je rusko drustvo stavio u ekonomsku zavisnost od zapada i Kine. Zive od izvoza gasa i nafte. Putin, kao nastavljac sekularne i bezbozne vlasti u Moskvi, radi na trzisnom umrezavanju sa celim svetom sto automatski stavlja zemlju u zavisnost od drugih. Sta bi se desilo sa Rusijom kad bi odmah prekinuli trgovinu sa zapadom u ovakvom ekonomskom uredjenju zemlje? To bi bio kolaps.

Dakle, nema volje da se menja nacin funkcionisanja ekonomije tako da zemlja bude nezavisna od zapada. Naprotiv. Rezim u Moskvi radi na jacanju veza sa EU u ekonomiji, pa zato i prave gasovode prema njima. Putin je nekoliko puta izjavio da euro treba da zameni dolar kao svetska trgovacka valuta, tj. euro kao rezervna valuta i umesto petro-dolara da bude petro-euro.
To je isto ono na sta godinama poziva i na cemu radi Vatikan.

Danas postoji dva bloka u svetu - masonstvo SAD, Britanije i Francuske i jezuitski blok(EU-Nemacka, Moskva i Peking).

To ko ne razume, zivece u iluziji o ruskoj sekularnoj drzavi. Ali docice otreznjenje kako vreme bude odmicalo. Nama ce biti sve teze. Raskomadace nas, a odbranu od kgb-ovske Moskve imati necemo. Zalosno je koliko je slepilo Srba na KiM koji misle da ce Putin da ratuje za njih, a Putin(preko Medvedeva) rekao Dacicu da smo sami i da ih boli uvo. To je fakat.

Jedino cemu se mozemo nadati jeste da ce unistenje nase drzave koje je u jeku potstaci pravoslavne Ruse da traze agresivno da se pomogne Srbiji. I samo to moze biti momenat kad ce se kgb-ovske lisice isterati na cistinu. To i dogadjaji o ujedinjenju RPC sa Rimom(to je u planu sa svim PC) moze dovesti do dizanja bune i skidanja lisicjeg rezima sa vlasti.

Nema pomoci Srbima bez pravoslavnih Rusa u Moskvi. U trgovce kgb-ovske i bezbozne - dzabe gledate.

Nije tacno, prestala je da postoji oktobarskom revolucijom 2000. godine.

Dalje nisam citao.

Mislim neznam sta da ti odgovorim posle tolike TVOJE uzvisenosti kako na tema a ono i na mene kako postavljaca teme.Ali ajde na mene manje vise nije ni vazno ali tvoja uzvisenost sagledavanja cinjenicnog stanja je stvarno za zaljenje.
Odgovor i nemoj pisati nista vise olim te jer je ... nije na mestu!
Srbija je propala u onom momentu kad je izvrsila podpis "Kumanovskog sporazuma" samo sto ona jos nije bile svesna.Jer sta VI mislite NATO je ulozio toliki NOVAC-VREME-LJUDSTVO-Organizaciju i sprovodjenje celog plana da bi sad stali nakon "Vajnog kraja rata".Rat je zavrsen VOJNI/Vojna agresija ali sad se vodi drugi rat.Znaci od Kumanovskog sporazuma pa do danas se samo smenjuju etape PLANA koji oni imaju za SRB.
Nadam se da sam ti odgovorio i malo RAZJASNIO ali... Posto ti imas puno "VELIKU REPUTACIONU moc" stvarno bih ti bio ZAHVALAN ako bi postedeo daljih lapsusa sa tvoje strane.
HVALA UNAPRED

Back