86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А да га доведеш на форум и то на Мушкарце да га наплашимо причом о несрећним браковима и проблем је решен?![]()

Prosla ta prica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А да га доведеш на форум и то на Мушкарце да га наплашимо причом о несрећним браковима и проблем је решен?![]()
ovo vazi vise za nase podrucje, niko ne kaze da je zeni sa 2-3 deteta lako ali ako su odrasla samostalna onda su cak i pozeljnje, on mozda ima i nece decu niti vise da izigrava momka
moze da se odvije veza super jedino ne treba praviti greske i zuriti
U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......
Koji su vas tipovi zapazili mladji ili stariji ?
mladji, stariji su pomreli odavno...msm kad sam metuzalem![]()
naprotiv...najlakshe je biti chovek,samo shto nije nimalo popularno
a chesto i vodi drushtvenog eksluziji
Razvedes se...pa bi opet da se sa drugim mucis,mora da nisi u vinklu ondaK.![]()
A skim da shetam po parku i skim da hranim patkice ?
Koji ce nekome ***** zena od 40+ godina sa decom od toliko mladih devojki?
Koji ce nekome ***** zena od 40+ godina sa decom od toliko mladih devojki?
koliko ti je god?Koji ce nekome ***** zena od 40+ godina sa decom od toliko mladih devojki?
Vrijedi i o ovome razmislit![]()
realno.Nikom.
Cao, zdravo. Prosta stvar.
Zasto bi neko ko je njenih godina i razveo se,zasto bi on sad opet srljao i jurio neki brak? decu ima,kurvi ima,ako ima para i dobra kola moze da **** za dzabe i to duplo mladje od sebe.brale uvek zavisi u kojoj si ti poziciji i kolko godina imas
Kakve veze imaju godine? Razni...
Mladji nisu ni svesni koliko je to komplikovano, ali im je zanimljivo.
Stariji misle da ces ih oberucke prihvatiti jer ti treba zastita.
A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ()
Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot![]()
U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......
Koji su vas tipovi zapazili mladji ili stariji ?
)
Nisam josh)) u fazi sam razmishljanja jel se isplati bqciti 20 godina ....
Shta ti mislish ?
realno.
Zasto bi neko ko je njenih godina i razveo se,zasto bi on sad opet srljao i jurio neki brak? decu ima,kurvi ima,ako ima para i dobra kola moze da **** za dzabe i to duplo mladje od sebe.
Meni je trebalo godinu dana da dodjem sebi. Tih godina dana je bio pakao, malo je reci... Sad imam sa kim da hranim patkiceI pitam se sta mi je bilo sa mozgom da se ubijam u pojam- buu ko ce me hteti kad sam razvedena...
Ne znam jel i ja spadam u polovnjace jer nemam decu, ali nisam primetila da nekome smeta sto sam bila udata...
Bog bio navodadžija ' A što nije sastavio kako treba ?Оно што Бог састави, човек да не растави, па сад ти чини грех, аха аха.
Meni je trebalo godinu dana da dodjem sebi. Tih godina dana je bio pakao, malo je reci... Sad imam sa kim da hranim patkiceI pitam se sta mi je bilo sa mozgom da se ubijam u pojam- buu ko ce me hteti kad sam razvedena...
Ne znam jel i ja spadam u polovnjace jer nemam decu, ali nisam primetila da nekome smeta sto sam bila udata...