Pitanje za razvedene zhemske

ovo vazi vise za nase podrucje, niko ne kaze da je zeni sa 2-3 deteta lako ali ako su odrasla samostalna onda su cak i pozeljnje, on mozda ima i nece decu niti vise da izigrava momka
moze da se odvije veza super jedino ne treba praviti greske i zuriti

Nisi me razumeo. Ima onih koji samim tim sto si razvedena smatraju da imas falinku i kao zeni sa greskom daju sebi za pravo da se dozivljavaju kao premija za tebe. I kada odmahnes rukom nista im nije jasno :lol:

Ovo sto pises je tacno. Na osnovu primera koje znam zakljucila sam da je u vecini slucajeva muskarac bolji ocuh nego sto je zena maceha. Ima izuzetaka i jednih i drugih, naravno.

Kakve veze imaju godine? Razni...
Mladji nisu ni svesni koliko je to komplikovano, ali im je zanimljivo.
Stariji misle da ces ih oberucke prihvatiti jer ti treba zastita.
A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ( :lol: )

Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot:confused:

Prilaze ti razni hoce neozbiljno, tebi ne odgovara .... sa nekim si koji odgovara a nisi za ozbiljno? Nije to lose, bitno da znas sta hoces.

Meni je trebalo godinu dana da dodjem sebi. Tih godina dana je bio pakao, malo je reci... Sad imam sa kim da hranim patkice:) I pitam se sta mi je bilo sa mozgom da se ubijam u pojam- buu ko ce me hteti kad sam razvedena...
Ne znam jel i ja spadam u polovnjace jer nemam decu, ali nisam primetila da nekome smeta sto sam bila udata...

Meni je trebalo godinu dana da dodjem sebi. Tih godina dana je bio pakao, malo je reci... Sad imam sa kim da hranim patkice:) I pitam se sta mi je bilo sa mozgom da se ubijam u pojam- buu ko ce me hteti kad sam razvedena...
Ne znam jel i ja spadam u polovnjace jer nemam decu, ali nisam primetila da nekome smeta sto sam bila udata...

Ma nema to nikakve veze.
Kad razmislis bolje, svakome preko 30-e nesto fali...svako ima nesto sto se nekada ranije desilo, ne mora to da bude brak, moze biti bilo sta...imam primer skoro razvedene doktorice koja je bila bez posla i ostavljena od strane muza...sada ima posao i novog muza...u godinu i po dana sve se sredilo, '81 godiste.

Kad nemas decu ,kao da nisi udata. To ti je isto kao da si se zabavljala sa nekim,a papir nije zivot.

Back