Pitanje za razvedene zhemske

:))

Nisam josh :))) u fazi sam razmishljanja jel se isplati bqciti 20 godina ....

Shta ti mislish ?
brate ako su ti deca stasala i vide šta se događa, misim ono da ti ne nabadaju na nos sutra, ako imaš smeštaj, svoja primanja, misim ako si samostalna, ako si sigurna da će da ti bude bolje bez njega, što da ne...nikad nije kasno...razvode se judi i u 60 kad ne ide...a samoća - sve je to stvar navike i tempa života
danas ti to ko dobro jutro

U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......

Koji su vas tipovi zapazili mladji ili stariji ?

Kakve veze imaju godine? Razni...
Mladji nisu ni svesni koliko je to komplikovano, ali im je zanimljivo.
Stariji misle da ces ih oberucke prihvatiti jer ti treba zastita.
A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ( :lol: )

Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot:confused:

A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ( :lol: )

Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot:confused:

:)))

:)

A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?
! ( :lol: )

ovo vazi vise za nase podrucje, niko ne kaze da je zeni sa 2-3 deteta lako ali ako su odrasla samostalna onda su cak i pozeljnje, on mozda ima i nece decu niti vise da izigrava momka
moze da se odvije veza super jedino ne treba praviti greske i zuriti

Back