gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......
Koji su vas tipovi zapazili mladji ili stariji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......
štaje...šutnula si muža
a sveki ?![]()
ko će da je gleda ?
haha mozda posle jedno 5 god tuge su pocele primecivati
brate ako su ti deca stasala i vide šta se događa, misim ono da ti ne nabadaju na nos sutra, ako imaš smeštaj, svoja primanja, misim ako si samostalna, ako si sigurna da će da ti bude bolje bez njega, što da ne...nikad nije kasno...razvode se judi i u 60 kad ne ide...a samoća - sve je to stvar navike i tempa života)
Nisam josh)) u fazi sam razmishljanja jel se isplati bqciti 20 godina ....
Shta ti mislish ?
obično oni sto mogu lepo da vas utese..U prvoj fazi kad ste mu popakovali kUfer i poslali ga mami ili novoj devojki ......
Оно што Бог састави, човек да не растави, па сад ти чини грех, аха аха.
Vrijedi i o ovome razmislit![]()
pa znam ne vredi ne mogu da dopustim da zivite u zabludi i lazno si hranite ego,kasnije ces mi zahvaljivati
Od tebe me pochela glava boljeti
dakle ovo je ta,dugo ochekivana,terapeutska tema))
lepo mi rekosmo da ce ti dedovina zatreba.![]()
Nije))
Ta se postavlja tek prekosutra![]()
lepo mi rekosmo da ce ti dedovina zatreba.![]()
Kakve veze imaju godine? Razni...
Mladji nisu ni svesni koliko je to komplikovano, ali im je zanimljivo.
Stariji misle da ces ih oberucke prihvatiti jer ti treba zastita.
A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ()
Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot![]()
Овде се већ осећа раскид.Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot![]()
eto...a da se lepo udala za chestitog shumadinca,iliti mene...ne bi joj dozvolio da robuje tribalnim zakonima)))
- - - - - - - - - -
onda moze lock![]()
Овде се већ осећа раскид.
a i ja da sam žensko u četrestim, ganjala bi piletinu...jes da možda ne zna ko matoriji, al kad jebbe bar da bude krut ko drvo...
- - - - - - - - - -
ti znači posvesno nećeš što si ondak mećala temu
Kakve veze imaju godine? Razni...
Mladji nisu ni svesni koliko je to komplikovano, ali im je zanimljivo.
Stariji misle da ces ih oberucke prihvatiti jer ti treba zastita.
A ima i onih koji smatraju da je razvedena zena javno dobro i da treba da je sretna sto joj neko uopste pridje- Kako se usudjuje da me odbije!?! ()
Najgore je kada si sa nekim ko ti odgovara, ali ne moze da shvati da nisi ponovo za istu pricu- brak/ zajednicki zivot![]()