Pitanje za oba pola :D:D:D:D

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Риба може да добије упалу јајника на много више начина (који су чешћи 100 пута) од ваљања у снегу ;)
Минићи, кратке мајчице у којима се види стомак, неношење доњег веша, седење на ладном бетону ИТД! ;)

Риба може да добије упалу јајника на много више начина (који су чешћи 100 пута) од ваљања у снегу ;)
Минићи, кратке мајчице у којима се види стомак, неношење доњег веша, седење на ладном бетону ИТД! ;)

A vi kao ne volite kad devojka nosi minic, kratku majcu sa golim stomakom, kad ne nosi donji ves? ( sala, nisu svi takvi- valjda) To je danasnja moda koju ce dovesti u propast celu naciju...

mene niko nije....
a ja jesam vise njih.... kako je lepo kad sutnes nekog na nezgodno mesto pa menja boje u licu kao semafor......... ovaj je doduse izmenjao sve dugine boje.... ha ha.... tom istom decku sam lupila boks, sa razlogom... jednog drugog isutirala.... i sa jednim se pobila, samo sto se nije branio, mislio da se zezam...... to je bilo u osmom razredu, sad samo gadjam ljude kredom, flasama, stolicama.....

Ja sam jednom liku zalepila shamar pred pola shkole i hteo je da me patosira ali ga je neki lik uhvatio iza ledja tako da nije mogao.... vrlo neprijatna situacija... mada vishe puta sam momcima lupala shamare, ali niko to ne bi shvatio tako ozbiljno....

Ja licno devojku nema sanse da bi mogao udariti.....neznam nekako mi trulo...jbg o5 je devojka...;) sve i da hocu ne bi mogao.......al znam jednu devojku,momak je pita hoces da budemo zajedno(i ako se to naravno NIKAD ne pita) ona kaze ne...:lol: i ladno se potuku...:-P :roll:

Udario me najbolji drug, u prvom osnovne... Iz zezanja me sutnuo u stomak i izbio mi vazduh :lol: :P
A ja sam udarala muske... Posteno... Ustvari sutirala sam ih martinkama... U osnovnoj smo imali neke dileje koje su isle i privatavali devojcice, a ja nisam znala kako da se borim protiv njih, pa kad me neko uvati ja ga izmlatim martinkama i ne pada mu na pamet da vise to uradi bilo kome :P :mrgreen: :lol: 8) :D

cool 8)8)8)8) btw, imas jedan od najboljih avatara na forumu

Back