Shto bi se reklo, ishlo je na pedale , na gajtan , shtapom i kanapom ..., ali je nekako funkcioniralo ... i dalje , bilo je dasa u moje vreme znate kakih ..., danas nema takih .
I normalno bre ljudi , nije mogo svako da bude dasa i frajer u moje vreme , a ovo danas vreme nakrcano mediokritetima i svako misli da je neko i neshto ...
Vratio sam se iz Brazila i zena mi nashla brazilski kondom " Prodoto de Brasil " i godinu dana je bio pakao kuci , jok bre nishta ne pomaze , te neam pojma odakle , ma sigurno bio u kupatilu pa sam ga pokupio ... mora da su ga pajtosi podvalili meni radi shege ...i tako to ...zbog jednog neupotrebljenog kondoma ...
Ocu da kazem mobilni , FB, internet gde ima traga brale , nishta to ne valja ...
Imam pajtosa koji je moje godishte ( 42 ) , a josh uvek je u pubertetu i predstavlja se da ima 29 ... Ide sam na letovanje , malo malo je na ' Sluzbenom putu " ...i tako to , i sve svoje podvige , dokumentovano sa slikama kaci na FB...
Jao ,Jao ,jao kad mu zena razume pasword za FB ili neki zlonamernik iscinkari zeni ...
Tehnologija >>> je najveci neprijatelj shvaleraciji i zezanciji sa curama !!!