i ni jedna nije ista

i nemoj da me nerviraš

i nemoj da me nerviraš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu popit'... mogu zagalamit'"nisam bred al mogu pit"
volim pojest, popit i na ženu zagalamitmogu popit'... mogu zagalamit'![]()
a neeeee.... necemo galamit' na dame... ipak samo pojes' i popit'volim pojest, popit i na ženu zagalamit
Obrći devojku kao proizvod u prodavnici da vidis gde je datum.Uvažene dame, volite li da vas partner tokom sexa samoinicijativno premešta iz poze u pozu ili je potrebno prethodno pitati za dozvolu i naći konsenzus?
Pretpostavljam da početnici ne bi trebalo da se zaluftaju i tretiraju žensko telo kao svoju igračku, već da konstantno prate fidbek partnerke i pitaju za smernice... Ali nije li to remetilački faktor u muškarčevom opusu, kao kada te neko gleda dok plešeš te ti je teško da se razmašeš...
A šta ako je istekao rok?Obrći devojku kao proizvod u prodavnici da vidis gde je datum.
ko hoće da odigra tiket da do kraja 2023. neću ništa kresnuti, žalim slučaj, kladionice odbijaju da prime uplate
A šta ako je istekao rok?
Pre ces ti do seksa doći u zatvoru nego ovako.
Na svim temama koje otvara samo kukas a nikada ništa nisi probao da uradiš povodom toga.
Treba da piješ te lekove što su dali, možda ti pomognu.
Uzmeš drugu sa dobrim rokom trajanja.A šta ako je istekao rok?
@snowtrooperUvažene dame, volite li da vas partner tokom sexa samoinicijativno premešta iz poze u pozu ili je potrebno prethodno pitati za dozvolu i naći konsenzus?
Pretpostavljam da početnici ne bi trebalo da se zaluftaju i tretiraju žensko telo kao svoju igračku, već da konstantno prate fidbek partnerke i pitaju za smernice... Ali nije li to remetilački faktor u muškarčevom opusu, kao kada te neko gleda dok plešeš te ti je teško da se razmašeš...
Kako to misliš, ti si singl-plejer u sexu?Seks je zapravo timska igra, nešto kao mix-dubl u tenisu.
a ja sam više singl player, tu sam bolje rangiran kao igrač
U početku seksualnog zivota volela sam da mi najavi promenu, da kaže sad se okreni .... pomeri se na ivicu kreveta i tako too..Uvažene dame, volite li da vas partner tokom sexa samoinicijativno premešta iz poze u pozu ili je potrebno prethodno pitati za dozvolu i naći konsenzus?
Sto ste tolko drski prema decku?