PITANJE ZA LEKARA

martinova mala

Zainteresovan član
Poruka
261
MORAM NESTO DA PITAM...iako je glupo...
ako se devojka i decko maze, a ona je nevina i na njenom prstu ostane sperme, a ona nakon toga svojim prstima prelazi dole i oko rupe...ima li sanse da je trudna??? i za koliko moze da sazna da li je trudna? kolika je verovatnoca da je trudna, ako moze tako da zatrudni???????
molim vas odg na temu i to hitno...NEKI LEKAR AKO IMA.... STVARNO JE HITNO

Malo diplomatije: svakako nam je zao mlade devojke, ali neke ljude treba nauciti da ja sex losha stvar na malo stroziji nacin, i savetujemo joj da ode kod ginekologa.Toliko od ovog foruma namenjenog prirodnim naukama a ne neplaniranim trudnocama.;)

Znači..... seks je loša stvar? :oops:

Prvo postavi temu na Lj&S, tamo joj kažu da ide na zdravlje i ona dođe ovde, grom i pakao!

Vidi ovako. Spermatozoidi su pokretni i imaju jedan razlog svog postojanja, više nemaju nijedan. Ako umočiš prst u njihovu privremenu rezidenciju i gurneš taj prst tamo gde treba da se sele, normalno da će da osete blizinu mama-jajnećelije.

Onda, ako si nevina ostala trudna, ne možeš da se vadiš da si d. Marija, pa sve i da se tako zoveš.

A sad, sama razmisli koliko je verovatno da si trudna, jer ja zaista ne znam koliko ti je duboko on gurnuo prstić. Spermići jesu razdragani, ali ni oni nisu svemogući.

Elem, potrebno je da popiješ čajić, upališ TV i razmisliš kad ćeš sledeći put da se ovako igraš (pre ili pošto pročitaš ponešto na zadatu temu).

MORAM NESTO DA PITAM...iako je glupo...
ako se devojka i decko maze, a ona je nevina i na njenom prstu ostane sperme, a ona nakon toga svojim prstima prelazi dole i oko rupe...ima li sanse da je trudna??? i za koliko moze da sazna da li je trudna? kolika je verovatnoca da je trudna, ako moze tako da zatrudni???????
molim vas odg na temu i to hitno...NEKI LEKAR AKO IMA.... STVARNO JE HITNO
Ne rece nam kako je prosao test? Ovamo smo cak organizovali i neko kladjenje pa rekoh... da cujemo rezultat (jeste ili nije). :confused:

Back