Pitanje za gospodina 50 +

Zamislite imate 50 godina nikad se niste ženili, imali ste veza i dugogodišnje ali eto niste se ženili i nemate djece

Imate svoj biznis i finansijski kao i stambeno dobrostojeći

Zaljubite se u ženu 30+ I hodate recimo već 7 mjeseci

Sve je uredu , putujete , izlazite ovo ono

I jednog tako divnog dana ona vam kaže da je trudna ……

Mlada dama primjetjuje da se on bas ne raduje , izbegavao je par dana …..,kazujem da je valjda zbog toga jer nikad nisu aktivno razgovarali na tu temu i možda se on sa savršenim činom ne može pomiriti

Pitam je pa šta tjesh ako on ne zheli dijete

Kazhe ona da ga tad netje ni roditi znachi abortus

Ja sutim ali razmišljam kako li je ostati u ljubavnoj vezi sa čovekom koji nije zeleo plod ljubavi ? Bez obzira je li planirano ili ne kad imate seks treba se stim i racunati da može doći i do trudnoće
A sto ne bi ostala sa covekom, iako ne zeli dete? Cuj plod ljubavi :roll: Ljubav stvara ljubav, seks stvara dete.
Posebno jer sam razumela iz teme da vec ima jedno kako samohrana majka.

Msm, brate, na tu temu se razgovara na pocetku...sta ako se desi, jer jedina sigurna kontracepcija je apstinencija. I nema sta da se razmislja kad se desi.

Sa moje tacke gledista, bolje mi je sto ja imam izbor, pa makar i bio stetan po mene, nego da me neko natera da imam dete sa 50 godina (ili bilo kad).
A to, placas greske, sto si dozvolio...manite me toga.. greske se desavaju. Tacka.
Pa sta? Dozivotna robija, ako ne zelis dete.... ma nemoj....

To je sada druga tema,moj tekst je samo odgovor i cinjenica da postoji zloupotreba trudnoce....nista vise.
Postoji zloupotreba trudnoce, kako i zloupotreba svega sto postoji na ovome svetu.
I to sa obe strane.
Zena hvata na sentimentalnost i "ljubav", a ako ne uspe, bar za alimentaciju.
A muskarac se obicno sluzi time da zarobi zenu. Posebno kad je stariji muskarac a mladja zena.
Ubedi je da je voli i da je zena njegovog zivota, zeli decu, a zapravo zeli da je zarobi da nema kud. Ili pokusava spasavanje braka :neutral:

Slusala sam savete tog tipa... muskarci pricaju..jedan kaze, zenio bih je ali mnooogo je mladja od mene, lepa, sta ako joj dosadim za par godina, ili hoce mladjeg.
A drugi mu kaze: Ne budi lud, napravi joj dvoje, troje dece... i dok se ona osvesti, proci ce joj i mladost i lepota. :roll:

Postoji zloupotreba trudnoce, kako i zloupotreba svega sto postoji na ovome svetu.
I to sa obe strane.
Zena hvata na sentimentalnost i "ljubav", a ako ne uspe, bar za alimentaciju.
A muskarac se obicno sluzi time da zarobi zenu. Posebno kad je stariji muskarac a mladja zena.
Ubedi je da je voli i da je zena njegovog zivota, zeli decu, a zapravo zeli da je zarobi da nema kud. Ili pokusava spasavanje braka :neutral:

Slusala sam savete tog tipa... muskarci pricaju..jedan kaze, zenio bih je ali mnooogo je mladja od mene, lepa, sta ako joj dosadim za par godina, ili hoce mladjeg.
A drugi mu kaze: Ne budi lud, napravi joj dvoje, troje dece... i dok se ona osvesti, proci ce joj i mladost i lepota. :roll:
Svega ima,slažem se,treba paziti kada se bira partner za vezu ali i za neobavezni sex,sve to može u mnogome uticati na našu budućnost.

To se podrazumeva, svi mi kao pazimo, ali ne postoji osoba koja nije pogresila makar jednom u zivotu sto se toga tice.
Samo je razlika u stepenu ostecenja koje je nastalo tom prilikom
Bas tako,zato sam ja otvorio temu ...Zasto se devojke plase da se zaljube u normalne muskarce...
Bas taj odabir koji je bitan i koji nas moze odvesti u pakao retko ko shvata ozbiljno,vise se paznja obraca na vizuelni efekat,trazi se avantura a onda......problemi.
Zena od 30 i muskarac od 50 i plus ne mogu reci da su neiskusni,da se trudnoca desila,da krive sudbinu ili neku visu silu,moraju oboje prihvatiti odgovornost i ziveti sa tim.Akcija je proizvela reakciju,rodilo se dete....kraj price...ono postaje jedino bitno u tom trenutku.

Bas tako,zato sam ja otvorio temu ...Zasto se devojke plase da se zaljube u normalne muskarce...
Bas taj odabir koji je bitan i koji nas moze odvesti u pakao retko ko shvata ozbiljno,vise se paznja obraca na vizuelni efekat,trazi se avantura a onda......problemi.
Zena od 30 i muskarac od 50 i plus ne mogu reci da su neiskusni,da se trudnoca desila,da krive sudbinu ili neku visu silu,moraju oboje prihvatiti odgovornost i ziveti sa tim.Akcija je proizvela reakciju,rodilo se dete....kraj price...ono postaje jedino bitno u tom trenutku.
Ta tema ti nije losa, samo se potencira na tome da se plase da se zaljube bas u normalne, sto nije tacno.
Plase se da se zaljube u bilo koga je otkud znaju jel normalan ili nije.
Neki se kasno pokazu... cini mi se da sam navela i moj primer...ako ne tu, onda na nekoj slicnoj temi.

Ta tema ti nije losa, samo se potencira na tome da se plase da se zaljube bas u normalne, sto nije tacno.
Plase se da se zaljube u bilo koga je otkud znaju jel normalan ili nije.
Neki se kasno pokazu... cini mi se da sam navela i moj primer...ako ne tu, onda na nekoj slicnoj temi.
Namerno sam u naslovu napisao provokativno da je rec o strahu i izazvao neke reakcije koje su mi bile zanimljive. ;)

Namerno sam u naslovu napisao provokativno da je rec o strahu i izazvao neke reakcije koje su mi bile zanimljive. ;)
Pa da... ako je tema za zezanje, ok....ali ko bi ozbiljno diskutovao, odustane kod takve postavke teme. A i postavljaca vise ne shvata ozbiljno.
Ti si ok, da me ne shvatis pogresno...ima mnooogo gore
Ja sam se prvi put povukla sa foruma zbog takvih tema, a povlacim se i sad, polako, jer normalne teme i ne postoje.
Mislim, mozes se posvadjati na svakoj, jos jedan razlog iz kog ja izbegavam da postavljam svoje teme, nije mi do provokacija.
I jos novima otvoreno kazu, ovde si nasao da pitas ozbiljno?

Pa da... ako je tema za zezanje, ok....ali ko bi ozbiljno diskutovao, odustane kod takve postavke teme. A i postavljaca vise ne shvata ozbiljno.
Ti si ok, da me ne shvatis pogresno...ima mnooogo gore
Ja sam se prvi put povukla sa foruma zbog takvih tema, a povlacim se i sad, polako, jer normalne teme i ne postoje.
Mislim, mozes se posvadjati na svakoj, jos jedan razlog iz kog ja izbegavam da postavljam svoje teme, nije mi do provokacija.
I jos novima otvoreno kazu, ovde si nasao da pitas ozbiljno?
Ozbiljan sam bio sa postavljanjem teme,radi se o upotrebi reci strah koja je provokativna...da ne spamujemo ovde,nadam se da me razumes.

1666378897055.png

Mir svim dobrim ljudima

Back