Pitanje za dugo brachne osobe

Jutros bilo pitanje preko radio stanice za ove sto se nalaze dugo godina u braku /vezi

Koliko vremena uložite/potrošite u razgovor sa partnerom u toku dana (prosjek)

I tako sam vam prenijela pitanje odje

Uz pitanje ima i statistika ali nju tju tek odati kasnije :)
Tesko je reci koliko vremena. Kad smo kod kuce, manje, a kad izadjemo u setnju (skoro svakodnevna praksa) to traje oko dva sata i sve vreme pricamo.

Ne znam koliko je duzina razgovora relevantna a bilo kakvo zakljucivanje. Mislim da je mnogo vaznije da li pricamo o svemu sto nam je vazno, da li oboje rado ucestvujemo u tom razgovoru i sl. nego koliko razgovori traju.

Neko se rodi kao gastritis. Ne treba mu okidac

Sta na ovo reci osim da napisano najbolje pokazuje koliko si em plitka em ogranicena em glupa (rodjeni gastarbajter ne postoji, ne moze neko ko je rodjen tu gde zivi biti Gast (=gost), ali ko ce tebi objasnjavati...mislim ja sigurno necu, tesi se u svom bednom zivotu, sta ces drugo..
Meni zao malo tvog muza, bice klasican slucaj iz price "oterala ga krava u grob". Mislim, nije mi ga ustvari zao. Svako ima slobodu izbora.

Nego, meni jako smesno bilo to tvoje forsiranje gastritisa, a onda kada si napisala da ti muz boluje od istog - sve mi bilo jasno. Kakav trip, kakva bizarnost j*bote. :eek: :sad2:

Poslednja izmena:
Kazu pametni da svaku vezu odredjuju 3 stvari
emocije seks i komunikacija...veze po pravilu opstaju ako bar dve stvari funkcionisu
po meni jedna od te dve stvari mora biti komunikacija
negde se tokom godina seks promeni emocije dobijaju neku drugu dimenziju....ali ako komunikacija fercera....veza je uspesna
imam srece te sa partnerom i dalje imam komunikaciju....neverovatno ali i posle toliko godina imamo o cemu da pricamo.....retko cutimo....ali i to je onda neki vid komunikacije....razgovor sa mojim partnerom mi je uvek zanimljiv...nasim razgovorima mozda ne resavamo bas sve probleme koje imamo.....ali pricamo ....i nije mi dosadno

Jutros bilo pitanje preko radio stanice za ove sto se nalaze dugo godina u braku /vezi

koliko god je cutanje udvoje bez osecaja neprijatnosti bitan i dobar znak da ljudi funkcionisu, razumeju se i vole, toliko jepovecanje cutanja u braku/vezi los znak za tu vezu
tako da ja gledam da dobro ukombinujem cutanje i pricu
i sex of kors

kada smo zajedno po dva tri sata
nismo u isto vreme kuci svskog dana
ali pricamo o svemu, i razgovor nas drzi
njemu mogu da ispricam sve svoje strahove i brige, i on ce uvek da me podrzi i utesi :heart:
bitno mi je sto je pricljiv i otvoren kao i ja, i sto se stvarno slazemo oko vecine stvari
ali dnevno se cujemo vise puta da se dogovaramo oko tekucih stvari i dopisujemo se vrcavim porukama
razgovor je jedna od osnovnih stvari kvalitetnog odnosa

Back