pitanje za devojke

A sto se tice fizickog izgleda...To je tako nebitno i uvek uzasno popizdim kada neko to potencira...Ranije sam mislila da to ima veze sa zreloscu,ali sam onda skapirala da nema...Ima ljudi koji imaju 30 godina i kojima je to najbitnije...Ja to nikada necu razumeti....
Fizicki izgled NIJE NEBITAN,daleko od toga....Ali nikada mi se nece svideti neko zato sto je sladak,ima lepe oci,siroka ramena,lepo je to za videti...Ali poenta je u hemiji...A leptirici u mom stomaku ne pocinju da "lete" na svake lepe oci i dobro telo vec je potrebno malo vise...Ono nesto....

ja priznajem da mi je bitno kako neko izgleda. nije da ne gledam kakav je iznutra vec prvo primetim fizicki izgled pa tek onda dalje. i svi ovde misle tako isto ali nece da kazu

Da se bacimo na psiholoski stranu toga:
Prva impresija je veoma vazan faktor u percepciji osoba.
Ali takodje moze da dodje do gresaka u opazanju osoba tj na osnovu fizickog izgleda mislimo da znam kakva je osoba pri tom ne uzimamo u obzir da je svaka osoba unikat.
Toliko od mene!:D
Tacno je to da prvo uvidjamo izgled osobe ali kad je bolje upozanamo izgled vise nije vazan.

ja priznajem da mi je bitno kako neko izgleda. nije da ne gledam kakav je iznutra vec prvo primetim fizicki izgled pa tek onda dalje. i svi ovde misle tako isto ali nece da kazu

tako je,ali o5 je tu onaj wazan faktor,za swakoga je lepota drugacija............recimo tebi se neko ne swidi,ali se taj neko swidi twom drugu (ako si musko,a ako si zensko onda obrnuto(mislim na pol)).........tako da swi imaju sansu............:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ako je i jedno i drugo - e tu već idu neke druge stvari...

A koje stvari?
smile_naughty.gif

Stvarno, sto kaze stefan, cemu krajnosti?
Ne volim ni extremne brbljivce, ni extremno cutljive i "tajnovite momke"
Volim kad sam sama sa dechkom da mogu o svemu da pricham, ali da jednako uchestvujemo u razgovoru, a ne jedno da konstantno dominira.
Kad smo u drustvu, isto ne volim kad neka osoba posebno dominira i ne dozvoljava drugima da dodju do rechi.
Bitno mi je da dechko ume da se snadje u drushtvu, da ne cuti sve vreme, ali ni da ne bude "ja, ja pa ja".
Zlatna sredina.
Ah. :zaljubljena:
Ti si moje sunce što si iskucala ovo da ja ne moram da se mučim. :lol:
Sa mnom možeš da pričaš o pedikiru i manikiru, ali moja faca će biti odavde - :confused:.
:hahaha:
Ako neko ćuti, to znači da je filozof? Pa kako ja da znam da li je filozof ako ćuti? Jel mu se vidi u očima ili mu piše na čelu? :confused:
:lol:
to nisam ja rekla nego stari rimljani pa pitaj njih....:whistling:
:rotf:
I tachno je to. Ne treba o svemu prichati sa momcima... znam kada mi je sestra rekla da je prichala momku kako je birala haljinu za maturu da je ovaj poslao u tri lepe... okrenuo se i otishao... :lol:
Nije tačno... To jest, zavisi sa kojim momcima.
S prijateljem možeš da pričaš o takvim stvarima.
Trebalo bi da možeš i sa dečkom.
Ja sa svojim mogu. Mogu da mu pričam o svojim seminarskim radovima koje on ne razume, ali je dovoljno fin da me sluša iz nekoliko razloga: pristojan je, zna da je meni lakše kad se izjadam pa me sluša, nekad se i trudi da razume, ako ga nešto zanima. Isto važi i u obrnutom slučaju. Ma koliko me ne zanimale kojekakve matematičke analize, laboratorijski praktikumi i slične tričarije, neću da okrećem očima ako krene da mi priča o tome koliko čega mora da uči za kolokvijum. Naravno, niko od nas nije toliko bezobrazan da davi. Ključ je u razumevanju potreba i želja onog drugog i uzajamnom poštovanju, čak i kod tako banalne stvari (ili pak, naročito kod tako banalne stvari).
Ja sam svom dečku srećno i ushićeno ispričala čitavu dramu moje potražnje čizama odgovarajućeg broja, i on se na to slatko nasmejao. :heart:
Poznajem toliko ljudi koji su u jednom drustvu cutljivi,ali kad se nadju s osobama koje bolje poznaju totalno se otvore...i ja se nekad tako ponasam.
Ja sam takva.
Kao mlađa sam mogla da brbljam uvek i svuda ali sada ne mogu. Ne prija mi društvo nepoznatih ljudi. :rumenko:
A sa svojima sam prava jezičara.
Ok, ako mi se samo fizički svidi - ništa.
Baš ništa, a?
smile_naughty.gif

Poslednja izmena:
Prvo shto sam primetila- ˝u pretraGi˝. :confused: Isuse

Cutljiv dechko. Hm. Nemam pojma. Takvi me ne privlache. Ne kazem da mogu da ispadnu nevidjeni likovi kasnije, al otkud znam.
Ja sam velika prichalica, al kad sam u nepoznatom drushtvu ne mogu da komuniciram bash slobodno. Inache volim da meljem, filozofiram ali uglavnom sa blizim drushtvom.

Ja sa svojim mogu. Mogu da mu pričam o svojim seminarskim radovima koje on ne razume, ali je dovoljno pristojan da me sluša iz nekoliko razloga: pristojan je, zna da je meni lakše kad se izjadam pa me sluša, nekad se i trudi da razume, ako ga nešto zanima. Isto važi i u obrnutom slučaju. Ma koliko me ne zanimale kojekakve matematičke analize, laboratorijski praktikumi i slične tričarije, neću da okrećem očima ako krene da mi priča o tome koliko čega mora da uči za kolokvijum. Naravno, niko od nas nije toliko bezobrazan da davi. Ključ je u razumevanju potreba i želja onog drugog i uzajamnom poštovanju, čak i kod tako banalne stvari (ili pak, naročito kod tako banalne stvari).
Upravo tako. Ovde je napisana cela suština. :klap::super:

Ne prija mi društvo nepoznatih ljudi. :rumenko:
A sa svojima sam prava jezičara.
Meni npr nikako da mi prija ili nikako da se opustim u društvu drugara mojih drugara. :confused:

Baš ništa, a?
Mali sam ja još uvek za kres-šeme. :rumenko:

U yebote.
blink.gif
Zamalo se nisam šlogirao. Odakle tebi smajli sa Cannonball foruma???

Nije tačno... To jest, zavisi sa kojim momcima.
S prijateljem možeš da pričaš o takvim stvarima.
Trebalo bi da možeš i sa dečkom.
Ja sa svojim mogu. Mogu da mu pričam o svojim seminarskim radovima koje on ne razume, ali je dovoljno fin da me sluša iz nekoliko razloga: pristojan je, zna da je meni lakše kad se izjadam pa me sluša, nekad se i trudi da razume, ako ga nešto zanima. Isto važi i u obrnutom slučaju. Ma koliko me ne zanimale kojekakve matematičke analize, laboratorijski praktikumi i slične tričarije, neću da okrećem očima ako krene da mi priča o tome koliko čega mora da uči za kolokvijum. Naravno, niko od nas nije toliko bezobrazan da davi. Ključ je u razumevanju potreba i želja onog drugog i uzajamnom poštovanju, čak i kod tako banalne stvari (ili pak, naročito kod tako banalne stvari).
Ja sam svom dečku srećno i ushićeno ispričala čitavu dramu moje potražnje čizama odgovarajućeg broja, i on se na to slatko nasmejao. :heart:
I ti si moje sunce:zaljubljena:
Dobro, on meni ne pricha matematichkim analizama i laboratorijskim praktikumima, ali sam se zato naslushala pricha o konobarima, kolima, nagledala sam se felni i felni, audija, bmw-ova, mechki... A nas dve smo slichne :mrgreen: Gnjavimo sa fakultetom i cipelama :p

ja sam mislio da je zhenama bitna unutrashnja lepota
kad ono...

ostacu sam ceo zhivot :(

nemoj misliti da ja sve govorim 100% ozbiljno... napravila sam par izuzetaka po pitanju izgelda... i to veeelikih :D

naravoucenije : ne konzumirati alkohol :)
salim se...
aj sad ozbiljno...
bitno je kakav je neko iznutra, mozda i vise nego kako fizicki izgleda..ali priznajte... ne mozete biti sa nekim samo zato sto je dobra osoba, mozete biti prijatelji ali ako je neko ruzan(po vasim merilima) ma koliko sjajna osoba bio ipak je bitno kako izgleda....

sto se tice cutljivih likova... simpaticni su mi mozda i vise nego oni brbljivi zato sto ostaju neka vrsta misterije... jer ne znam mnogo toga o njima, pa mi je interesantno da saznam :D

Prvo shto sam primetila- ˝u pretraGi˝. :confused: Isuse

Cutljiv dechko. Hm. Nemam pojma. Takvi me ne privlache. Ne kazem da mogu da ispadnu nevidjeni likovi kasnije, al otkud znam.
Ja sam velika prichalica, al kad sam u nepoznatom drushtvu ne mogu da komuniciram bash slobodno. Inache volim da meljem, filozofiram ali uglavnom sa blizim drushtvom.

I ja sam takva;) I ne volim stidljive i cutljive ljude i kao shto Tinar reche mogu oni kasnije da ispadnu likchine ali po meni zashto se ne bi ponashali normalno i komunicirali s ljudima umesto da sede po nekim coshkovima sami.Nzm ja to jednostavno :dontunderstand:

Meni su se ranije takvi svidjali...Dok sam i ja sama bila takva,povucena,cutljiva,i to sve....:roll:

Bila sam sa jednim takvim deckom,diiiiivan je bio,emotivan,nezan,ma sve sve....Ali kako ja vise nisam tako cutljiva,bilo mi je dosadno sa njim.:neutral:

Pocelo je da me gusi sto sam ja ta koja uvek zapocinje pricu,svaki put,i sto prosto ne moze da pokazi i kaze ono sto oseca.:neutral::neutral:

Meni su se ranije takvi svidjali...Dok sam i ja sama bila takva,povucena,cutljiva,i to sve....:roll:

Bila sam sa jednim takvim deckom,diiiiivan je bio,emotivan,nezan,ma sve sve....Ali kako ja vise nisam tako cutljiva,bilo mi je dosadno sa njim.:neutral:

Pocelo je da me gusi sto sam ja ta koja uvek zapocinje pricu,svaki put,i sto prosto ne moze da pokazi i kaze ono sto oseca.:neutral::neutral:

E to je tako tacno!:worth:
Njemu je vasa vesa ladovina a ti se ubi da zapocnes konverzaciju!:thumbdown:

Hmmm...Savrseni decko...Zamisljala sam i ja to nekad...Da je plav,i ovakav i onakav...Al uvek se pojavi neki koji bas i ne odgovara tomk opisu al me potpuno obori s nogu,i bude savrseniji od savrsenstva....

o,pa ne mislim savrsen po izgledu,jer mogu da mi se po izgledu svide potpuno razliciti tipovi. uglavnom volim kada neko ima crnu kosu i tamne oci,da slusa slicnu muziku kao ja,da imamo slicna interesovanja,da je barem cuo za maria puza (verovatno glupo ali jb.g),itd.,itd.

Back