W_O_G_BOY
Obećava
- Poruka
- 71
sta pomislite o decku koji je u drustvu cutljiv? izvinjavam se ako ova tema postoji al u pretragi nisam naisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta pomislite o decku koji je u drustvu cutljiv? izvinjavam se ako ova tema postoji al u pretragi nisam naisao.
ovo ne da nisam shvatioturneju sveta pop psihologije u kojem se ispituju motivi cutljivosti
Ja volim cutljive momke... onda ja mogu da pricham... =DD
Eh, postoje takvi momci/devojke koji ceo rozendan/zurku/skup provedu izolovani od ostalih, sede u nekom coshku i ne komuniciraju ni sa kim... obichno sednem pored tako nekog i pokrenem prichu ili ga/ju uvuchem u masu da igra, pricha... Jer cutljivi ljudi su uglavnom stidljivi... pa im teba neko da ih podrzi i pogura u drushtvu...
To i ja obicno uradim...
Znate, u razredu su me zvali Brbljana (ime mi je Biljana). Nije smesno
A na kraju im postanes i yebozovan. Oce da ti se nayebu svega, kad skontaju posle da si smor koji im je potrosio vreme u zivotu"kreneš u turneju oko sveta u nameri da u okviru popularne psihologije ispituješ motive ćutljivosti"...
preko preče, naokolo bliže.
Ja volim cutljive momke... onda ja mogu da pricham... =DD
Eh, postoje takvi momci/devojke koji ceo rozendan/zurku/skup provedu izolovani od ostalih, sede u nekom coshku i ne komuniciraju ni sa kim... obichno sednem pored tako nekog i pokrenem prichu ili ga/ju uvuchem u masu da igra, pricha... Jer cutljivi ljudi su uglavnom stidljivi... pa im teba neko da ih podrzi i pogura u drushtvu...
E sad, bash kao shto je rekla Tallulah ljudi koji su cutljivi u drushtvu ne moraju biti takvi i kada komuniciraju sa samo jednom osobom...
"kreneš u turneju oko sveta u nameri da u okviru popularne psihologije ispituješ motive ćutljivosti"...
preko preče, naokolo bliže.
O ne...znaci moram da budem cutljiv od sad pa na dalje...![]()
O ne...znaci moram da budem cutljiv od sad pa na dalje...![]()
jesi li ti devojka?
...salim se![]()
![]()
Eh, Stole... ne se brigash... ima devojaka koje vole prichlive momke... samo ako me prichaju preeeevishe... oke si ako pushtash i nju da dodje do rechi...
A shta je sa devojkama?
Brbljivice ili cutljive?