Pitanje za devojke

Da li ste poljubili drugu devojku???

• Jesam jedanput

• Jesam dvaput

• Jesam vise od dva puta

• Nisam i necu

• Nisam ali bih volela da probam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па не кажем ја да се свака исто љуби, али не контам разлику добро-лоше... мислим... шта је добро, а шта лоше... ок знам да је лоше кад те уједе или избалави, али не контам разлику добро-боље... :?:?:?

Dovla:
Па не кажем ја да се свака исто љуби, али не контам разлику добро-лоше... мислим... шта је добро, а шта лоше... ок знам да је лоше кад те уједе или избалави, али не контам разлику добро-боље... :?:?:?
onda mora da se ti ne ljubis lijepo pa ne znas....:lol: :lol: :lol: :-P

pa zato mu ja i kazhem da ode kod ove svoje da ga malo pouchi da se ne blamira po netu kao neznalica. :lol: al dobro, priznaje chovek nema pojma... shta cje.

i izvini ali ako te gricne ili te izbalavi ne mora biti uvek loshe.
nema tu recept kako treba, pa da ti uvek tako radish, ne nije to, nego je pitanje osecjaja, trenutka, situacije, nije isto ljubljenje pri smuvavanju, ljubljenje kad se vidite posle mesec dana, ljubljenje pre tuc.anja i ljubljenje posle. najgore shto mozhesh da uradish je da pomislish kako je npr. guranje jezika u tudja usta dobro i da uvek to radish. ma shto bi rekla nasha ceca nacionale, potreban je osecjaj za feeling. ;p

@beba

Па не знам ја... што се тога тиче то могу само да кажу компетентни за то ;)

@Keep

Па мени није блам да било када, било где и било кога питам нешто што ми није јасно, а делује да тај неко зна...

Што се тиче грицкања и мислио сам на оно баш неспретно уједање (баш као што сам и написао), а не на грицкање...
А овај остатак - да није исто љубљење у различитим стадијумима везе и у различитим ситуацијама - контам и (верујем) знам разлику, али то опет не даје одговор на моје питање шта је добро, а шта лоше љубљење...

Dovla:
Што се тиче грицкања и мислио сам на оно баш неспретно уједање (баш као што сам и написао), а не на грицкање...
А овај остатак - да није исто љубљење у различитим стадијумима везе и у различитим ситуацијама - контам и (верујем) знам разлику, али то опет не даје одговор на моје питање шта је добро, а шта лоше љубљење...
kako ne daje?
pitanje osecjaja pravi svu razliku.

Dovla:
nema tu dobo lose, ili ti neko odgovara ili ne, druge nema.........
a sto se tice ujedanja i balavljenja, neko i to vole....
@Dovla: bas te podbadaju ovi forumashi, stavi im do znanja ko je ovde gazda

Keeper:
probaj pa cjesh videti. ;p

verovatno je stvar u zezanju, alkoholu, kao nekim forama, ali i u tome shto mushkarci uglavnom pojma nemaju sa ljubljenjem koje ipak spada u domen nezhnosti.
meni se muskarci sasvim lepo ljube,a i ako ne ide u pocetku da se nauciti...
do sada se nisam mogla zaliti na lose ljubljenje...
mislim razumem da se neko ljubi ako ima potrebu,ali fazona radi,ili zbog alkohola,ili sta god....meni licno je bzvz...
nikad mi nije palo na pamet da ljubim zene pored muskaraca u okolini :? a i nisam neki tip koji se pali bas previse na neznosti,mazenja i tako to...
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

znachi volish grubosti? :lol:
pa dobro. to je OK. i ja volim ponekad malo zhustrije iako moram priznati da generalno i nisam u bilo kakvim vrstama fizichkog ljubavnog odnosa mushkarchina, vishe sam onako ko... dechkicj. ;p

Keeper:
:roll:
reci shushki da ti malo pojasni, chisto da dobijesh osecjaj.

pojasnila sam mu :mrgreen:

muz:
Сад ћу баш да се распитам код бивших око тога :D:D:D

sad ces ti batine da dobijesh

banshee:
meni se muskarci sasvim lepo ljube,a i ako ne ide u pocetku da se nauciti...

agree

@tema
ja sam se najvishe ljubila sa devojkama sad na exkurziji, jbg, ljubilo nam se, u odeljenju ima 24 devojcice i 8 dechaka (od kojih samo jedan valja-a taj jedan je vec bio isporban od strane mene :mrgreen: ). i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back