Pitanje za devojke

Da li ste poljubili drugu devojku???

• Jesam jedanput

• Jesam dvaput

• Jesam vise od dva puta

• Nisam i necu

• Nisam ali bih volela da probam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovla:
Ок тај осећај-разлика итд... али шта је ''добро''??? Може ли се то уопште објаснити... :?:?:?
Mozhda je teshko definisati shta je dobro..ali svakako je lakshe definisati shta nije dobro...npr. kad zine kao krokodil,zarije ti zube oko usana,pritefteri se njima kao pijavica za tebe,gurne ti jezik duboko u grlo i izigrava centrifugu...eto to. Ili bilo koja aktivnost od navedenih,ne moraju biti sve zajedno.

rofl1.gif
rofl1.gif
ne vjerujem da je lupi glasao JEsam vise od dva puta.... ahhahahahahahaah
rofl1.gif

Kad_LupimLupim:
Ti bi da ti one pricaju kako su se lizale i kako bi da se lizu, a ti da drkas ispod tastature... e nece da moze, perverznjaku :twisted:
shto da ne? ja samo chekam da neka predje na priche dal je tu bilo samo zhvaljenje il neshto vishe. da probijem led: da li ste pri tom ljubljenju dodirivale drugaricama sike? da li su im tada ochvrsnule bradavice? da? a dal ste spushtale ruke nizhe? dal ste ih ikad zajahale pokushavajucji, onako zezanja radi, da simulirate sam seksualni chin?

ne ochekujem odgovore. :lol:

@ bojan: shto se Bliz tiche, jest' i moj moto "svaku zhenu volim ja", al ona ni u ludom ludilu, osim u forumskom zezanju. ;p

Keeper:
shto da ne? ja samo chekam da neka predje na priche dal je tu bilo samo zhvaljenje il neshto vishe. da probijem led: da li ste pri tom ljubljenju dodirivale drugaricama sike? da li su im tada ochvrsnule bradavice? da? a dal ste spushtale ruke nizhe? dal ste ih ikad zajahale pokushavajucji, onako zezanja radi, da simulirate sam seksualni chin?

ne ochekujem odgovore. :lol:

@ bojan: shto se Bliz tiche, jest' i moj moto "svaku zhenu volim ja", al ona ni u ludom ludilu, osim u forumskom zezanju. ;p

Ја верујем да су неке само чекале да неко пита ово... има много риба које су се поватале (на овај или онај начин) са неком од другарица, ******иле итд... мени се то никако не свиђа... :?:?:?

O_T_K_A_C_E_N_A:
To sve stoji ali zar ti nije ocajno kada neko balavi ko kuce :!: :!: :!: :!: :!: STRASNO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
nije mi vise nista ocajno, jer kod ljudi, a pogotovo zena, nista vise ne moze da me iznenadi.......
shushu:
@tema
ja sam se najvishe ljubila sa devojkama sad na exkurziji, jbg, ljubilo nam se, u odeljenju ima 24 devojcice i 8 dechaka (od kojih samo jedan valja-a taj jedan je vec bio isporban od strane mene :mrgreen: ). i to je to.
[/left]
ala bi ti sada Victor ocitao lekciju......
imas srece sto te jos nije startovao, mada ima vremena, jos si mlada......

Lucky girl:
pa ja stalno cujem od muskih kao mrzimo homosexualce ,ali volimo lezbejke,jer nas pale dok se vataju :p
Jbga, pogresna misljenja stizu do tebe.
Prvo ne mozes da mrzis homosexualce, a volis lez, jer su i lez homosexulaci. Mozes da mrzis gejeve/pedere, a da volis lez. U prvom slucaju kad ti neko tako kaze, mosh slobodno odma da ga otpishesh kao neuku, predrasudnu budalu, koja ne misli svojom glavom. U drugom slucaju imas neukog licemera. Opet kazem neukog, jer nesreca ne zna ni koliko su prave lez/homosexualke ustvari retkost. A retkost su koliko i gejevi/******/homici. Prave lez, takodje imaju u sebi nesto prepoznatljivo kao sto imaju i gejevi. I kod njih je takodje ocigledna odbojnost prema suprotnom polu. Tako da me nesto i ne pali zensko s pola muskog duha, kod koje u startu znam da ne postoje teoretske sanse.
Bi je neka druga pricha. I najveci broj devojaka koje se lizu su ustvari bi i vecini je musko ipak na prvom mestu. Ono nasta ga likovi bacaju je u 95% slucajeva bi odnos. Zasto tako deluje na muskarce... ne znam tacno, pored onoga sto sam odgovorio Bebani, verovatno postoji i efekat "joj vidi mazne machice, same jadne, pa se ispomazu, drugog' nemaju"... i onda logichan nastavak mushke mashte: "joj kad vam uletim, sta cu vam radim :mrgreen:"
Da se ovo stalno cuje od muskih, bash se i ne cuje. Ako ti stalno cujes, onda se vrtis u takvom krugu ljudi.

Lucky girl:
@lupi
kad tako pricamo o homosexualizmu kazu tipa jaoo tukao bih gayeve,ali lezbejke ne..njih volimo da gledamo dok se ljube.... :) ja samo prenosim,ja to nisam rekla :mrgreen:
Mushkarci su misteriozna bica :D Ko ce njih razumeti ;-) Ali primetila sam kako mushkarci uglavnom ne podnose gayeve!Svi bi ih tukli,sahranili,bla,bla...Chemu?To je isto kao i lez?

Ja lichno ne volim....Ali Boze moj,ima onih koje vole! :)
Neshto ne razumem...Kako to da devojkama nije problem da se poljebe sa drugom devojkom,bilo da im je to drugarica,poznanica,nebitno,a momcima je to odvratno(da se poljube sa ortakom)?!

Cyber_Barbie:
Ja lichno ne volim....Ali Boze moj,ima onih koje vole! :)
Neshto ne razumem...Kako to da devojkama nije problem da se poljebe sa drugom devojkom,bilo da im je to drugarica,poznanica,nebitno,a momcima je to odvratno(da se poljube sa ortakom)?!

Hmm... zanimljivo pitanje.
Ja na devojke gledam kao na nesto nezno i prelepo itd., a mislim da ih tako i gledaju druge devojke te im stoga nije gadno da se poljube sa drugom devojkom. Ali zasto bih se ja ljubio sa nekim konjem???(mislim na muskarca)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back