Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada u klubu ili kaficu vidite momka koji vam se fizicki dopada plus govor tela i da kazemo ponasanje sa kakvo forom volite da vam pridje,ili uopste kako treba da vam se obrati i kako dalje
Licno nemam neki problem prilaska devojkama ali mi nikad nece biti jasno(osim ako mi ne pomognete)sta one ocekuju...
Hvala unapred![]()
uzmes casu punu leda i drzeci je, pridjes curici
ondaK izvadis par kockica leda iz case, bacis na pod, izgazis i kazes ' e sad kad smo razbili led, ja sam XXX i 'khar'o bih te'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za jednog 'dominatnog muzjaka' mnogo si nepismen
pravopisna..
ali ae sad, oboje podrzavamo Gadafija pa se prasta![]()
E nek i to cujem,uglavnom me ljudi napadaju zbog toga
Nego ima li sta bolje od leda?Ja sam svojoj sadanjoj devojci prisao sa "forom" bio bih kukavica kad ti nebi prisao posle toliko pogleda.Malo glupavo ali bolje ista nego nista,tada je delovala kao da je ipak ocekivala neki bolji pristup ali je razgovor ipak zapocet pa je sve kasnije bilo lakse.Nikad mi nece biti jasno sta to vi komplikovana bica(zene)ocekujete...
Najvažnije je ne biti pijan, iz mog bogatog iskustva, kad' god sam smuvao nisam bio pijan kad' god nisam bio sam pijan, tako da statistika ide na ruku treznih prilazaka. Ne bih ti preporučivao da kreneš sa bilo kojom frazom, koliko god izgledala zanimljivo, zamisli - stavi se u njenu kožu, prilazi ti lik sa nekom rečenicom koju je čuo na filmu i koja izgleda ok kada izgovori Brus Vilis ili Kostner ali ti nisi ni jedan ni drugiZato samo opušteno i reci šta ti padne na pamet (samo isključi ono bezobrazno što ti se vrzma po glavi), ako je njoj do muvanja ona će da prihvati ako nije nemaš šanse na silu išta da uradiš. Samo nemoj te "interesantne" fraze iz filmova ili sa sajtova priđimi.kom ebime.net i sl. i budi strejt, kol'ko tol'ko xD