- Poruka
- 7.375
pa do bojkota od strane SRS ce jedino doci ako kostunica pristane da izadje iz koalicije sa DS-om i formira vladu sa SRS-om. Kostunica je na potezu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Press pise da je Kostunica trazio od Nikolica da bojkotuje izbore a da se Nikolic slozio i pristao ali jedino ako Kostunica pristane da nakon toga formira vladu sa SRS-om. Sve u svemu ako DSS i Radikali bojkotuju - izbori propadaju![]()
nema više cenzusa Jerry jeb@š mu miša
slobodno bojkotujte, nema ja ništa protiv:grin::grin:
ma čovek voli o svemu da priča, ali slabo barata činjenicamavidish da je neobaveshten![]()
Svi znamo da se DS kao stranka zalaze da izbori budu 9. decembra. Da li bi neko mogao da mi da odgovor zasto izbori po DS-u moraju da budu bas 9 . decembra. Zasto ne recimo 2 decembra ili 16 ili 23ceg? Zasto bas 9tog?
Evo jos malo za neobavestene zuto-crne 8-)
Vučić: radikali verovatno Idu na bojkot izbora
Srpska radikalna stranka planira bojkot predsedničkih izbora, najavljuje za Press generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić.
- Ukoliko Dulić zakaže predsedničke izbore za decembar, SRS će ih verovatno bojkotovati. Radikali su ozbiljno razmatrali ovu mogućnost i sada je verovatnoća da ćemo bojkotovati izbore 50 odsto. Ali, konačan stav donećemo pošto Dulić saopšti svoju odluku - kaže on, podsećajući da je stav SRS-a da „izbore treba odložiti do okončanja pregovora o statusu Kosova i Metohije".
Pa glupo je odrzavati izbore dok ti je drzava tj njen teritorijalni integritet ugrozen. Siptari najavljuju proglasenje nezavisnosti 10-11. decembra i vrlo je verovatan rat sa njima ili NATO paktom u slucaju siptarske verovatne agresije i pokusaja genocida nad preostalim Srbima na Kosovu i Metohiji. U takvoj situaciji se ne organizuju izbori, zurke, prijemi vec se hita na branik otadzbine.
No vama DS-ovcima to covek ne moze da objasni, vas boli **** za Srbe sa Kosova, i za Kosovo uopste, vama je samo do vlasti , para, privilegija, funkcija i pljacke Srbije.
pa ja koji sam za SRS se zalazem da DS ostane do daljnjeg na vlasti, tj tadic dok se ne resi ovo oko Kosova jer sad se sto kazu lomi konacan rezultat. Meni je Kosovo vaznije od bilo kakvih izbora. Da me neko pita dal sam za to da Kosmet ostane srpski i deo Srbije a da DS recimo vlada narednih 50 godina ja bih pristao da DS vlada a da Kosmet ostane srpski. Jer Kosmet je vazniji od stranaka, od stranacenja, funkcija, direktorskih mesta, namestenih tendera i slicno. Barem za mene.
Za tebe ocito nije. Vama je jedino u glavi vlast, vlast, pare, privilegije, kradja, pljacka, otimacina, mito, reket, korupcija.
Ma ipak je bolje da dokusurite ono što ste započeli, doduše u suvlasti...
Ја НИКАДА и НИГДЕ не говорим О ИЗГУБЉЕНОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ - јер оно НИЈЕ изгубљено све док дежурни издајници и колаборационисти не буду преузели
одговарајуће полуге власти. И већ чујем смрад од реченице од које ми се одавно
повраћа: "знате, то је реалност!"...
По неким изјава ДС_оваца потпуно је јасно да они воде проамеричку и антисрпску политику. Према томе, уколико они буду у овим одсудним тренуцима по нашу земљу успели да приграбе власт - ОД СРБИЈЕ НЕЋЕ ОСТАТИ КАМЕН НА КАМЕНУ!
ako radikali i DSS bojkotuju nema 50% izlaznosti u drugom krugu i izbori propadaju
nadam se filatelisto da nisi zaboravio izbore 2003 kada je toma nikolic potukao dragoljuba micunovica u drugom krugu al izbori nisu priznati zbog nedostatka 50% izlaznosti u drugom krugu![]()
Logično - nemaju muda kada treba...
I ući će u savez sa Koštunicom.Original postavio Jarry Ropero
Na drugoj strani, u vrhu SRS-a još nije odlučeno da li će se ići na izbore ili ih bojkotovati. Jedan broj funkcionera Šešeljeve stranke smatra da treba ići na izbore, jer je to odlična prilika da Tomislav Nikolić u uslovima male izlaznosti pobedi već u prvom krugu. Drugi se pak otvoreno zalažu za bojkot izbora i smatraju da je politički isplativije i mudrije ići u savez s Koštunicom.
I ući će u savez sa Koštunicom.
To je scenario koji je neminovan i dobar za Srbiju.
A ostali kojima se to ne svidja, Ebiga, život je takav, pomalo surov, pogotovo kad si ćorav, veće su šanse da se mnogo puta sapleteš i razbiješ glavu.
Ja odprilike znam šta će da bidne, a šta da se desi.To koliko je dobar ćeš tek da vidiš, ako...
@tema
ne vidim ni jedan razlog zasto bi izbori bila raspisani pre 10 decembra.
Ima fore od 10.-31. da se raspišu