Truman
Elita
- Poruka
- 23.915
Ne znači mi to ništa.Da te malo oraspoložim, Venera ti je u konjukciji sa MC-om, to uopšte nije loše.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znači mi to ništa.Da te malo oraspoložim, Venera ti je u konjukciji sa MC-om, to uopšte nije loše.![]()
Samo opušteno, što kažemo mi južnjaci, će ga ubodeš kad se najmanje nadaš.Ne znači mi to ništa.Gledam samo rezultate. Inače, radim i neke vođenje meditacije, manifestacije itd. I dešava mi se recimo da pomislim da mi se otvorila neka prilika ali se ispostavi kada preduzmem akciju da to u stvari uopšte nije prava prilika.
E to...baš me sputava. Tromi, teški Saturn.Muči te saturn u drugoj kući.
Ma, svestan je on toga, ali kod njega preovladava subjektivni osećaj nemoći, pa ga to još više koči.Muči te saturn u drugoj kući.
Eh, prođe mlados' dok naučiš karmičku lekciju.Ma, svestan je on toga, ali kod njega preovladava subjektivni osećaj nemoći, pa ga to još više koči.
Saturn je težak, ali je on planeta učenja i iskustva. Što kažu ljudi, bez starca nema udarca.![]()
ne čekaj da ti bogata tetka koja se pojavljuje niotkud, ostavi nešto.E to...baš me sputava. Tromi, teški Saturn.
U ovo sumnjam...ne čekaj da ti bogata tetka koja se pojavljuje niotkud, ostavi nešto.
Svojim radom i trudom možeš postići nešto. I to dolazi kasnije (ali zavisi samo do tebe)
On je bre, truli opozicionar. Kakav Vulin, kakva tetka iz Kanade.ne čekaj da ti bogata tetka koja se pojavljuje niotkud, ostavi nešto.
Svojim radom i trudom možeš postići nešto. I to dolazi kasnije (ali zavisi samo do tebe)
pa pokreni se čoveče. Znam da deluje nemoguće, ali nije.U ovo sumnjam...
pa krećem se ja...al ne ide.pa pokreni se čoveče. Znam da deluje nemoguće, ali nije.
Kaže ti neko sa saturnom u drugoj kući![]()
u pogrešnom pravcu se krećešpa krećem se ja...al ne ide.
A kako stojiš sa eventualnim nasledstvom, ili ženinom imovinom? Ne moraš da odgovoriš, čisto nešto kontam...pa krećem se ja...al ne ide.
Nisam oženjen. Čeka me jedno nasledstvo, ali neće skoro. Ni ne razmišljam o tome, ko zna kad i ko zna šta će da bude.A kako stojiš sa eventualnim nasledstvom, ili ženinom imovinom? Ne moraš da odgovoriš, čisto nešto kontam...
Ti si Vaga u podznaku, tebi su vrhovi kuća okrenuti za 180 stepeni od poželjnog. Znači, pare moguće od partnera.Nisam oženjen. Čeka me jedno nasledstvo, ali neće skoro. Ni ne razmišljam o tome, ko zna kad i ko zna šta će da bude.
Neeeeeeee.... biće nesrećan ondaTi si Vaga u podznaku, tebi su vrhovi kuća okrenuti za 180 stepeni od poželjnog. Znači, pare moguće od partnera.
Oženi se miraždžikom, jedinicom ćerkom nekog gazde.![]()
ja bih pre da ženim neku koja će me iskreno privući, ne bih da sam muška sponzorušaTi si Vaga u podznaku, tebi su vrhovi kuća okrenuti za 180 stepeni od poželjnog. Znači, pare moguće od partnera.
Oženi se miraždžikom, jedinicom ćerkom nekog gazde.![]()
Završiće u birtiji?Neeeeeeee.... biće nesrećan onda
pre kladionici po nataluZavršiće u birtiji?![]()
Za ono što me zanima, od putovanja pa nadalje. Ne mogu ni polovna kola trenutno sebi da priuštim.Hajd sad psihološka astrologija .
Šta će ti pare? Šta bi ti s novcem?
Verovala ili ne, u životu se nisam kladio.pre kladionici po natalu![]()
Vidim da ga ostavljam u sigurnim rukama.Hajd sad psihološka astrologija .
Šta će ti pare? Šta bi ti s novcem?