Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Moje je misljenje da ipak svako sam sebe najbolje poznaje, nisu ti za to potrebni psiholozi, sam prepoznajesMoj problem je to što kada počnem da pijem, ne mogu da stanem dok se ne onesvestim od pića. I to tako svaki put, recimo nemam nikakvu želju za alkoholom nekih 4-5 dana, a onda u jednom momentu alkohol izgleda kao jedina stvar koja može da mi ulepša život.. i u tom momentu ja ne znam kako, ali ne razmišljam o problemima koje sam sebi stvorio pijan, i svim bednim situacijama u koje sam upao.. jedino o čemu razmišljam je da se ožderem, i to onda traje minimum 2 dana... Tako da alkohol definitivno nije za mene, i uveren sam da je jedini način da organizujem život da ostavim alkohol u potpunosti.
svoje mane (nadam se i vrline).
Posto si se vec ovde javio, iznosis javno (fala Bogu anonimno) svoj problem sa pijenjem i jedenjem
onda si stvarno savrseno sam svestan svojih mana. Strasno je to nekontrolisano pijanstvo, svasta covek
i uradi i kaze, izvredja neke sebi inace jako drage ljude, posle od sramote i prezira samog sebe, ne zna
u koju rupu da se sakrije.
Ako si uspeo da 4 meseca ne pijes onda daj sebi neki rok od recimo 6 meseci i nemoj da pijes, a automatski
neces ni da jedes, doci ces u stanje nege euforije jer ces biti ponosan sam na sebe jer eto ipak mozes sve

Javljaj se ovde redovno, podrzavacemo te i bdriti, necemo te psovati i grditi cak i ako tu
i tamo posustanes.