Питање од колеге форумаша - Колико је женама битан изглед?

procitao sam..I opet licnog sam misljenja da je to vecinom neki drugi interes..tj ljubav iz racuna ili seks iz racuna ..no racun je bitan.
misljenja na temu nam se razlikuju..a moje misljenje je da je zenama izgled muskarca bitan ali interes bitniji...zene od kad je veka I sveta trguju seksom..qrvanje je najstarije zanimanje..

Ne znam sta je zenama...ali meni ako ne prolazi fizicki za moj ukus, dzaba sve...ono dzaba care, sve te tvoje pare...

Muškarci su ti koji su ćoravi. Pojebali bi prvo što ima zapadne, i to ti govorim kao pripadnik muškog spola...

Ako, tako i treba...to je pravi muskarac :) A ne oni...vidi je kakva je, koliko celulita, koliko dupe. To brate cenim. Ne zezam se.

Ne znam sta je zenama...ali meni ako ne prolazi fizicki za moj ukus, dzaba sve...ono dzaba care, sve te tvoje pare...

Ako, tako i treba...to je pravi muskarac :) A ne oni...vidi je kakva je, koliko celulita, koliko dupe. To brate cenim. Ne zezam se.

Da
Kad cujem muskarca kako mu smeta intimna frizura stikle sminka za koga navija sto se farba sto se ne farba sto je polagala fiziku u gimnaziji e mislim se pâli decko u plavu ostrigu

Ne, zene su corave, muskarce vide u izmaglici, vise kao obrise, pa se seksualno nadrazuju koristeci druga cula. :D

Pa isti smo...kako ti vidis i osecas tako i one. A ljudi ima 7 milijardi i isto toliko ukusa, pa se svako spari sa onim ko mu je privlacan.
Нешто као кртице? :lol:

Odgovor je da je izgled bitan. A to sto neka smatra da izgled znaci biti Monika Beluci ili Bred Pit je glupost. Onaj ili ona ko te smatra fizicki odbojnim, nikada nece biti sa tobom, osim ako ne postoji neki drugi interes u toj prici.

U vecini slicajeva, su ljudi jedni drugima fizicki privlacni, cim imaju seks. Kraj price.
Овај одговор сам тражио, што се мене тиче може лок. :lol:

[B]ZNACI OVAKO NESTO NORMALNI LJUDI NE CITAJU[/B]
Дугачко је? :lol:

Jel se omrsio ovaj?
Шта то значи?

A ja sam samo jebbo skrndelje, citav zivot agonija....e sudbino. :sad2:
Шта ћеш. :sad2:

Sve zavisi. Selekcija i kriterijumi su drugaciji u zavisnosti za sta trazis ribu. Ako je samo neobavezna pegla - cemu pamet? Ako trazis nesto ozbiljno - pamet i te kako bitna. Itd. itd.
:ok:

Da
Kad cujem muskarca kako mu smeta intimna frizura stikle sminka za koga navija sto se farba sto se ne farba sto je polagala fiziku u gimnaziji e mislim se pâli decko u plavu ostrigu
:ok:

nisu samo pare bitne..licni interes se manifestuje a brojne nacine..I ako si s nekim zato sto ti je lepo I to je ..licni interes..interes je lepo..s njim si zbog sebe a ne zbog njega..kad god si zbog sebe a ne zbog njega bez obzira na razlog povod ili sta vec interes je..

Колико вам је битно лице, колико грађа и изглед тела?
Слично питање сам поставио у теми Мушкарци питају, али бих хтео да видим да ли је женама изглед битан колико и мушкарцима. Нама је један од приоритета. Што се мене тиче, лепа девојка и поред неких других већих мана ми је дража од неке девојке која није лепа, без обзира на све друго, скоро.
Прво код жене обратимо пажњу на физички изглед, пре свега груди и гузу. Онда следи лице, лице је јако битно, а и на ноге доста обраћамо пажњу. Да ли и девојке слично размишљају? Сумњам, ипак су мушкарци ружни, жене су лепе, па вероватно код оба пола у први план долазе различите ствари.
Ово ме је одувек интересовало.

Ostalo se zanemaruje, je li. :lol: Au brate, ala ti uopstavas. Al ajde, valjda tako treba. :)

Back