Питање од колеге форумаша - Колико је женама битан изглед?

AlalVeraBataljon

Primećen član
Poruka
565
Колико вам је битно лице, колико грађа и изглед тела?
Слично питање сам поставио у теми Мушкарци питају, али бих хтео да видим да ли је женама изглед битан колико и мушкарцима. Нама је један од приоритета. Што се мене тиче, лепа девојка и поред неких других већих мана ми је дража од неке девојке која није лепа, без обзира на све друго, скоро.
Прво код жене обратимо пажњу на физички изглед, пре свега груди и гузу. Онда следи лице, лице је јако битно, а и на ноге доста обраћамо пажњу. Да ли и девојке слично размишљају? Сумњам, ипак су мушкарци ружни, жене су лепе, па вероватно код оба пола у први план долазе различите ствари.
Ово ме је одувек интересовало.

Мислим, које лупетање.

Жене бирају лепе гаће и брусхалтере, лепе чаше и тањире, лепе лампе и тепихе али ето, уопште не бирају лепе мушкарце...

Ту престаје потреба за естетиком и сви принципи падају у воду.

Како да не, како да не..:roll:

naravno da biras sebi lepe, nema univerzalne formule, koga briga dal je drugima lep ako je tebi, logika
ali dzaba i da je mister sveta u lepoti ako kad otvori usta cuje se promaja iz glave, dzaba
mora da ima druge kvalitete osim samo lepote
ja sam takva, meni je uzas kad vidim lepo momce ali tupav do bola, dzaba mi sve, ne mogu ni dva minuta sa takvim, ni prijatelji da budemo a kamo li nesto vise
ako me privuce on kao licnost i on kao fizicka pojava to je to, ako izostane nesto do toga logicno da tu nema nista
ljubav je komplikovana stvar, nema poente da se pojednostvaljuje sad na temi kao lepota vs pamet, nismo deca, dosta toga je potrebno da se dvoje kliknu, i tu je fizicki izgled uvek manje bitan, on moze da bude bitan pri upoznavanju biranju muvanju, ali za prave dugovecne veze nema neke koristi samo od lepote ako sve ostalo ne stima

Vazno mi je da je meni dopadljiv i privlacan ali me bas briga koliko se uklapa u opsteprihvacene standarde lepote. Privlace me siroka ramena, jaka ledja, jaka muska vilica, zdrav osmeh, griva od kose. Ali vise padam na pricu i glas, promene u glasu. Nema nista eroticnije nego kada se kod muskarca oseti vapaj za tobom...
Volim da vidim lepe ljude, oba pola. Ali lepota nije nesto zbog cega ce mi zaklecati kolena i zbog cega cu ga pozeleti.

Мислим, које лупетање.

Жене бирају лепе гаће и брусхалтере, лепе чаше и тањире, лепе лампе и тепихе али ето, уопште не бирају лепе мушкарце...

Ту престаје потреба за естетиком и сви принципи падају у воду.

Како да не, како да не..:roll:

znam ja da je lepota u oku posmatraca i da se o ukusima ne raspravlja
al dobar deo zena nemaju ni ukusa ni oko za lepe case, tanjire i ostalo nabrojano tako da o muskarcima ni ne trba pricati

:eek: gde ti zivis
To vise vazi za mukarce nego za zene

ajd i ti ne pricaj sad, da musko nema ukusa za takve stvari je logicno ja nikad tanjire i te stvari nisam ni gledao kamoli kupovao
al da zene koje se time mahom bave neemju ukus onda bi me zabrinulo

to mu dodje ko kad musakrac igra ceo zivit fudbal a ne zna da sta j ofsajd :roll:

ajd i ti ne pricaj sad, da musko nema ukusa za takve stvari je logicno ja nikad tanjire i te stvari nisam ni gledao kamoli kupovao
al da zene koje se time mahom bave neemju ukus onda bi me zabrinulo

to mu dodje ko kad musakrac igra ceo zivit fudbal a ne zna da sta j ofsajd :roll:

A kako si onda majke ti primetio da neke zene nemaju ukusa za tanjire i case ako ih nikad nisi gledao?
I akkve veze ofsajd ima sa lepotom?
izem ti poredjenje.

Мозак се подразумева, бираш међу паметнима а не међу шабанима и напумпаним барапчинама.

mislim da je zrelim odraslim ljudima mozak presudniji za neke ozbilje veze nego izgled
cak i kod muskaraca barem onih normalnih
onih sto zene onu iz silikonske doline pa posle jadikuju ovuda na zenski rod ne smatram primerima zrele osobe

mislim da je zrelim odraslim ljudima mozak presudniji za neke ozbilje veze nego izgled
cak i kod muskaraca barem onih normalnih
onih sto zene onu iz silikonske doline pa posle jadikuju ovuda na zenski rod ne smatram primerima zrele osobe

Ко је зрео са двадесет и нешто, мајке ти? Мужеви се обично не бирају у педесетој, па чак се ни онда не узима све него се бира.

Џаба ти мозак ако те мука ухвати када се скине на плажи.

Ко је зрео са двадесет и нешто, мајке ти? Мужеви се обично не бирају у педесетој.

ako sa dvadeset i nesto i dalje imas mozak ko sa 13 onda imas problem
neces mozda biti sa 25 zreo ko sa 45, ali svakako si dovoljno zreo za vecinu zivotnih situacija
sta ja mogu nekome ako je nedonosce i sa 25, njegov problem
pricam o i ole normalnim osobama
ako neko i sa 25 bira po boji ociju partnera hebe mi se njegov problem, budalama se ne bavim
ovde ipak dolaze ljudi malo ozbiljniih godina pa je retardino caskati u fazonu lep vs pametan, to na tinejdz pdfu moze da prodje, sa 14 padas na slatkog decka iz VII3, ako sa 20 i kusur radis isto ko te ebe

ako sa dvadeset i nesto i dalje imas mozak ko sa 13 onda imas problem
neces mozda biti sa 25 zreo ko sa 45, ali svakako si dovoljno zreo za vecinu zivotnih situacija
sta ja mogu nekome ako je nedonosce i sa 25, njegov problem
pricam o i ole normalnim osobama
ako neko i sa 25 bira po boji ociju partnera hebe mi se njegov problem, budalama se ne bavim
ovde ipak dolaze ljudi malo ozbiljniih godina pa je retardino caskati u fazonu lep vs pametan, to na tinejdz pdfu moze da prodje, sa 14 padas na slatkog decka iz VII3, ako sa 20 i kusur radis isto ko te ebe

А што си љута? Никада није само једно тј само изглед или само мозак. Заљубљујеш се у микс који баш теби одговара.

Са двадесет и пет је битнији изглед, са педесет мозак. Али никада само једно или само друго.

А што си љута? Никада није само једно тј само изглед или само мозак. Заљубљујеш се у микс који баш теби одговара.

Са двадесет и пет је битнији изглед, са педесет мозак. Али никада само једно или само друго.

Tako je.
Ne biramo muza po boji ociju....ali ne mogu da zamislim da ce bilo ko izabrati nekog ko mu je potpuno neprivlacan samo zbog mozga.

Мени су привлачније природне груди, или да кажем сисе, ако се већ не каже гуза, него дупе :lol:, од силиконских, увек, без обзира колике су и какве и једне и друге. И генерално ми се више свиђају природне девојке, без импланата. Не смета ми када се девојка фарба, или шминка. Физички изглед ми није толико битан да бих био и са неком глупачом, али је довољно битан да не могу да будем са девојком која ми се физички не свиђа. Виђао сам лепе девојке са ружним момцима, да ли су дебели, ниски и ружни, мршави и искривљени, па се питам шта су нашле у њима, изгледа да изглед и није толико битан, или им је дебео... новчаник. :lol: Мада не мора то да буде, можда је нешто треће, а и укуси су различити.

Back