pitanje mushkarcima (misim da je 5-to)

Evo, slucajno navratiK 'vamo na pdf "muskarci" pa vidim pricate o karakterima zena i muskaraca, pa bih vas nesto pitao u vezi jednog drugara. Covek je hteo da se skoro potuce samnom jer sam ja tvrdio da je normalno to sto zene idu na chat i fb a on mi je rekao da to rade samo kurvve i da je zeni mesto pored deteta i eventualno pored tv-a. Rekao je, cim ona prica sa muskarcem na chatu to je sigurno zato sto zeli da te prevari. Pa me zanima sta vi mislite o tome. A bilo mi najsmesnije kad mi je rekao da on zeli zenu koja ume da cita njegove misli u smislu "gde ja okom ona skokom" (bukvalno se tako izrazio). Da li je takav normalan?

Evo, slucajno navratiK 'vamo na pdf "muskarci" pa vidim pricate o karakterima zena i muskaraca, pa bih vas nesto pitao u vezi jednog drugara. Covek je hteo da se skoro potuce samnom jer sam ja tvrdio da je normalno to sto zene idu na chat i fb a on mi je rekao da to rade samo kurvve i da je zeni mesto pored deteta i eventualno pored tv-a. Rekao je, cim ona prica sa muskarcem na chatu to je sigurno zato sto zeli da te prevari. Pa me zanima sta vi mislite o tome. A bilo mi najsmesnije kad mi je rekao da on zeli zenu koja ume da cita njegove misli u smislu "gde ja okom ona skokom" (bukvalno se tako izrazio). Da li je takav normalan?

Iako sam muškarac mislim da On nije normalan. Ako nešto vole muškarci onda je normalno da se to sviđa i ženama. Da li ga vara ili ne :think: pa neka pozove Preljubnike :rotf:

nikad se netju udati

da li volite zhene koje vam se dive

pricha je kratka : jedan tip koji je imao svoj biznis a zena mu takodje imala svoj biznis ostavio je svoju porodicu zbog kelnerice

a rekao je bivshoj zheni "da sa kelnericom ima sve shto sa njom nije imao konachno se i njemu neko divi"

kelnerica njega sigurno docheka sa masazhom vratnih zhila i mooda to recimo bivsha nije radila jer je bila zauzeta sa biznisom

dakle da vas chujem

Ovo pitanje me neodoljivo podsjeca na bezbrizno djetinjstvo i "Modru lastu".

Pa cim ima 41 godinu, nije nemoguce da ima decu od 16 i 18 godina. Kaze, muz joj ljubomoran, gusi je :) Pa gde nece biti...hahah....zamisli, zena ti se skocka ko cava i kaze ti :"Odoh sa drustvom u kafic, dolazim kasno"!

Ne kažem zbog sinova nego "druge mladosti", oće to kad se ne iživiš kad ti vreme, što ne znači da je strašno ako se ponekad i izadje tako.

Ne kažem zbog sinova nego "druge mladosti", oće to kad se ne iživiš kad ti vreme, što ne znači da je strašno ako se ponekad i izadje tako.

Nije strasno da izadjes i svaki dan, ali ne u sred noci pa da dolazis u pet ujutro. A i sta ima zena tih godina da trazi po kaficima nocu. Izadji sa drugaricama tokom dana negde na kafu ili u letnju bastu. Garant je tu palo i neko muvanje, takvi smo mi muskarci :)

Normalan je.

da li volite zhene koje vam se dive

pricha je kratka : jedan tip koji je imao svoj biznis a zena mu takodje imala svoj biznis ostavio je svoju porodicu zbog kelnerice

a rekao je bivshoj zheni "da sa kelnericom ima sve shto sa njom nije imao konachno se i njemu neko divi"

kelnerica njega sigurno docheka sa masazhom vratnih zhila i mooda to recimo bivsha nije radila jer je bila zauzeta sa biznisom

dakle da vas chujem

kojim bre biznisom?
u drzavnom sektoru?

Pametna žena ta kelnerica. Sad sigurno više nije ni kelnerica. Zna da većina muškaraca ne trpe baš mnogo žene koje ne zavise od njih i ne igraju oko njih, i ne dive ima se. Još ako su uspešnije od njih, auuu to je tek problem.. Dok mu ta kelnerica hrani ego, muze ga ko stoj pa gledaj. Za malo prenemaganja , bez velikog truda uživa u životu.
Kriti da imas pare.... A ne trcati i pricati okolo i kurciti se kako imas... bacati... i tako to. Koza svuda koje jedva cekaju da nadju muzaru...

Back