pitanje menadzmentu

Forum je razmena misljenja, diskusija, ali s kim ja da diskutujem
ako vas devetoro kaze da je vakcina sviranje uz bubanj, a jedina sam se ja vakcinisala.
Sad smo znaci vecina,ne moze niko nikom da servira ja sam pusac treba i ti i drugi da puse razumes,ako fejs kaze pusenje je stetno onda je sprdnja,ako na pakli pise da ubija i pusaca i okolinu opet nastavlja pusac da truje druge,pa koga onda neko ko se ne vakcinise ugrozava ako ste vi vakcinisani sigurni,rileks

To ''samo temperaturica i boli me rukica'' po tebi ispada da svi imaju, a nisam imao ni ja niti bilo ko da ga znam. A da 10% imaju ozbiljne probleme niti znam ja niti to postoji u bilo kojoj relevantnoj statistici. Prema tome ti brate izmišljaš, kao uostalom i svi antivakseri.
Uopste nisu nikakve izmisljotine, to je procenat ljudi u mom okruzenju. Nisam ni rekao da su 100% svi imali "rukica i temperatruica" ali vecina jeste kao sto ogroman procenat jeste imao teze problematike, a to sto ti nisi imao... Eto, nisi, super za tebe bajo. Ziv bio.

Necu sigurno lose da prodjem jer sam se vakcinisala valjda i dvajes puta
do sada, na pamet mi nije padalo da moze kao nesto da mi se desi.
Tek sada kada se vode ove diskusije uglavnom kod neukih ljudi, palo
mi je na pamet da pogledam nuspojave recimo kod vakcina za zutu groznicu. Da sam to citala svojevremeno ne bih videla ni Aziju ni Afriku
nikada jer bih se stalno bojala da cu ja da se upokojim od tih 10.000
koji se upokoje, a o otkazivanju organa i da ne govorim.
Ne, ja nisam plasljiva, verujem nauci i do sada je to sve savrseno
funkcionisalo, a sigurno da nekakve srpske psiholoskinje nece uticati
na moze zivotne odluke.
Okej, tvoj izbor.... nastavi da verujes, svako veruje u ono sto zeli da veruje. Nisam ni mislio 100% na neki fatality, mislio sam na dugorocne zdravstvene posledice, u vidu autoimunih oboljenja naprimer ili nesto slicne tezine. Moze neki dugomir ili kako god da se zove, da kaze ovde da izmisljam, to je njegov problem...znam sta se desava oko mene. Mozda sam precenio procenat zato sto se druzim i poznajem sa masom ljudi, ali cinjenica je da ljudi imaju otkacene simptomatike i to je to... Uopste nisu price rekla-kazala, ljude znam licno.

Brale, moja žena radi u kovid bolnici tako da procente jako dobro znam i to nema veze sa ovim što ti pričaš.
Kao sestra koja menja infuzije i tamo blene i ne zna ni sta radi, ili kao doktor sa tek zavrsenom medicinom pre tri meseca? Batice meni je nacelnik odelenja i kordinator tog kovida u mom kraju kada sam imao problem, rekao da ni slucajno ne dolazim tu... zato sto ni njemu nisu jasna desavanja i sam ce da uzme bolovanje i da se samoproglasi pozitivnim, da se skloni(necu da pricam gde i sta, da ne ofiram covek- mozda je neko odatle)...

Moje pisanje nema poente, a ni ova sama tema nema poente... Svoja licna iskustva nemam potrebe da pricam, a imao sam ih u ovom periodu. Ne znam ni zasto kucam na ovom forumu, svako neka veruje u sta god zeli da veruje, neka zivi svoj zivot kako god misli da treba, i to je to. Nema potreba da pisem vise na ovu temu.

Danas ulazim u radnju jednu u koju počesto svraćam i dok nešto gledam i kupujem slušam razgovor drugog zaposlenog telefonom. Kaže imao sam, prvi mesec korona pa upala pluća obe strane, tek posle dva meseca normalan.
Nije naivan virus ali država ne može da traži od mene da se vakcinišem na sopstvenu odgovornost.

Poslednja izmena:
Danas ulazim u radnju jednu u koju počesto svraćam i dok nešto gledam i kupujem slušam razgovor drugog zaposlenog telefonom. Kaže imao sam, prvi mesec korona pa upala pluća obe strane, tek posle dva meseca normalan.
Nije naivan virus ali država ne može da traži od mene da se vakcinišem na sopstvenu odgovornost.
Država već razmišlja šta sa tobom i tebi sličnim

Kao sestra koja menja infuzije i tamo blene i ne zna ni sta radi, ili kao doktor sa tek zavrsenom medicinom pre tri meseca? Batice meni je nacelnik odelenja i kordinator tog kovida u mom kraju kada sam imao problem, rekao da ni slucajno ne dolazim tu... zato sto ni njemu nisu jasna desavanja i sam ce da uzme bolovanje i da se samoproglasi pozitivnim, da se skloni(necu da pricam gde i sta, da ne ofiram covek- mozda je neko odatle)...
Batice, glavno je da ti sve znaš. :mrgreen:

Back