- Poruka
- 43.131
da li krstarica ima stav o korona virusu ?
i kako misli zashtiti pandemija-clanove od clanova zavere!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li krstarica ima stav o korona virusu ?
A sta se desava kad je vise onih koji zele sloboduIma ( stav). Nije dozvoljeno antivakserstvo, ali drustvance ovde to zna
i onda piskaraju malo okolo naokolo.
I ne, klanova nema, svi su individualci.
Zelim i ja slobodu, a ti me ugrozavas jer iz nekog inataA sta se desava kad je vise onih koji zele slobodu
Idu na demonstracije, zale se vladi, u svakom slucajuA sta se desava kad je vise onih koji zele slobodu
pa sta se brines ako si vakcinisanaZelim i ja slobodu, a ti me ugrozavas jer iz nekog inata
neces da se vakcinises. Nista meni ne vredi sto sam i ja vakcinisana
( u 17.00 h danas) ako zbog takvih kao sto si ti ne otvaraju nista
pa ne mogu nikuda da idem.
Nisam ja pustio virus, bolje bi bilo da usmerite paljbu na one koji su ga pustili,ako se ti vakcinises,tvoji ukucani,rodjaci,istomisljenici,onda za vas nema bojazni,pustite nek pomru nevakcinisni jer vas vakcinisane ne ugrozavaju,najbolje bi bilo da ja serviram tako svetu sta mora da uradi da bi mom dupetu bilo bolje,pusti malo vesti i nadji informacije koje ne pustaju kod nas pa ces videti da ima puno koji se ne zele vakcinisati,cak sta vise mnogo vile od pola svetske populacijeZelim i ja slobodu, a ti me ugrozavas jer iz nekog inata
neces da se vakcinises. Nista meni ne vredi sto sam i ja vakcinisana
( u 17.00 h danas) ako zbog takvih kao sto si ti ne otvaraju nista
pa ne mogu nikuda da idem.
I kad ih uhvati virus trče kod doktora traže pomoć......Idu na demonstracije, zale se vladi, u svakom slucaju
ne postavljaju takva pitanja na forumu jer ovde niko ne moze
da im resi pitanje slobode![]()
A koliko si puta bila zarazena obicnim gripom i prenela ga drugima?pa ne znas i zabolete te jer te niko nije stavio za odstrel zbog toga kao sto ti radisI kad ih uhvati virus trče kod doktora traže pomoć......
Ja stvarno nikad nisam imala gripu.A koliko si puta bila zarazena obicnim gripom i prenela ga drugima?pa ne znas i zabolete te jer te niko nije stavio za odstrel zbog toga kao sto ti radis
Egoizam, lenjost, razmaženost ... većina od 3 miliona umrlih u svetu mrtvi su zato što neko u njihovoj blizini nije nosio masku.Ja stvarno nikad nisam imala gripu.
Obične prehlade treba znati razlikovati od gripa
To već mnogi na balkanu nerazlikuju
Corona uništava pluca dok si rekao keks
I normalno je da u svemu ovome moj je fokus na neodgovornim osobama koji kažu da korone nema i koji nemaju namjeru da nose masku da se testiraju ili da se vakcinišu
Koliki egoista moras biti da teras inat i nekome preneses smrt?
Svom doktoru?ne budi smesan ,doktor se bira na nevidjeno,a kad ode u penziju dodeli se zamena,ti bi vrv rekao da je svaki dobar a,pa nije,kao sto nije ni svaki pekar ili limarIma ljudi koji više veruju fejsbuku nego svom doktoru. Da nije tužno bilo bi smešno.
Maska od samog početka nije bila upitna, a za tinejdžere si u pravu.Upravo to je i ključ svega a ne ko hoće ili neće da se vakciniše. Skoro pola godine su stručnjaci drvili dal treba ili ne treba maska. I što bi ih neko shvatao ozbiljno?!?? Palamudili tako prostu činjenicu dok se korona nije debelo proširila.
Drugo je to što deca seju koronu šakom i kapom naročito tinejdžeri.
Svaki je mnogo bolji od zaverenika s fejsbuka.Svom doktoru?ne budi smesan ,doktor se bira na nevidjeno,a kad ode u penziju dodeli se zamena,ti bi vrv rekao da je svaki dobar a,pa nije,kao sto nije ni svaki lekar ili limar
Nije ,ima medara,travara,prodaja rakije i domaceg susenog mesa,a lekar te ne pita jel pijes dovoljno tecnosti,nego objasni mi kako to da nikad nisu mojoj majci rekli da smanji pusenje,a opusteno prepisuju pumpicu za astmu i kesu drugih lekovaSvaki je mnogo bolji od zaverenika s fejsbuka.