Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pitanje ILIRIDE ili dokle vishe vreme za Republiku Ilirida
Bas sad osvezavam memoriju, sta mi je deda sve pricao
kad je tokom ww2 malo obilazio teren po MK...jezivo je bilo...pitaj tvoje sunarodnike kako Bugari
razgovaraju sa vama kad ulete u selo...malo spike, jako malo spike, veruj!
p.s. e, a ko su vasi saveznici na Balkanu? Grci vas vole kao giros, Srbi kao raznjice i kobaju a
mi kao skaru na zaru...ipak me zanima ko vas najvise voli?
p.p.s. Necemo ostaviti nasu bracu u MK na cedilu u to budi uveren!Nemoj da te lazu.
ti zlochini neche bit zaboravljeni vi bugari budite sigurni u to
slushaj ILIRIDA je samo pitanje vremena a to vreme dolazi
a onda chekajte pomoch od vashih prijatelja iz bugarske ... srbije ... grchke
Bas sad osvezavam memoriju, sta mi je deda sve pricao
kad je tokom ww2 malo obilazio teren po MK...jezivo je bilo...pitaj tvoje sunarodnike kako Bugari
razgovaraju sa vama kad ulete u selo...malo spike, jako malo spike, veruj!
p.s. e, a ko su vasi saveznici na Balkanu? Grci vas vole kao giros, Srbi kao raznjice i kobaju a
mi kao skaru na zaru...ipak me zanima ko vas najvise voli?
p.p.s. Necemo ostaviti nasu bracu u MK na cedilu u to budi uveren!Nemoj da te lazu.
Браћо Бугари што мало не посетисте и Косово и Метохију. Знамо колико сте темељни, а и добри сте били у то време са Хитлером и Талијанима за разлику од нас.
Ништа православна солидарност.
E ap i ako je od vas Siptara mnogo je....
Koji crni iliri, vi imate veze sa njima koliko mi sa mongolima.....
Nego aj ti tamo u bunker i cut... a ne prosipaj albansku narodnu mudrost ovde.... :wink:
uuuuu, al si strašan :grin: :grin: :grin: :grin:
pored retardiranosti misliš i da si opasan...pa prika ja se od vrabaca praćkom branim, tako i od tebe tako retardiranog "piju-piju" :grin: :grin: :grin: