Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
Sta vas vise pali, muskarac bez dlaka na grudima, nogama, tamo... ili sa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U poverenju: Pale ih dlakave strvine
Sve je ok u granicama normale. Juce mi kozmeticarka kaze da ima dosta musterija momaka, koji cupaju obrve, depiliraju noge, a strejt su i nisu fudbaleri (sem jednog)... Meni je dobro sve sto je normalno. Volim ciste grudi, bez malja, i da . . . khm, khm . . . "tamo dole" bude uredan.
meni je muskarac bez dlaka na nogama smesan, a za ostalo je ok...
ma, sve da ako necu po tome da ga biram i da se lozim na njegove dlake/glatku kozuSta vas vise pali, muskarac bez dlaka na grudima, nogama, tamo... ili sa?
Muškarac bez dlaka na nogama bi mi bio malo sumnjiv...možda nosi najlonke pa da ga dlake ne čupaju
sve jedno mi je ali mi je bitno da je "tamo dole" OBRIJAN!
ma, sve da ako necu po tome da ga biram i da se lozim na njegove dlake/glatku kozu
boze, bre, decko, koliko imas godina ti?
boze, decko, pa sasvim dovoljno da mi nije bitno da li doticna osoba ima odlike predpubertetskog decaka, ili pecinskog covekaboze mama koliko si stara?
boze, decko, pa sasvim dovoljno da mi nije bitno da li doticna osoba ima odlike predpubertetskog decaka, ili pecinskog coveka
jer, ako sam se vec nalozila na njega, moz da bude kakav oce, razumes?
pa, ne mogu dlake da me loze vise, ili manjepa boze mama, ja sam pitao sta vise zene lozi, a ne da li traze muskarca po tome da li ima dlaka ili nema...
U poverenju: Pale ih dlakave strvine
Pali ih dobra kita i kesh ne mora ni da se pere
pa boze mama, ja sam pitao sta vise zene lozi, a ne da li traze muskarca po tome da li ima dlaka ili nema...
pa ne lozimo se na dlake, na njhov nedostatak ili visak. mislim, dlake su ne toliko vazne...
ok, mozda je bolje pitanje sta je lepse na muskarcu...
ali, maleni, LEPOTA je na muskarcu nebitna