King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Zahvaljujem i tebi na pomoci. Pozvacu ih sutra, verujem da imaju ono sto mi treba.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
King brate, NIKAKO ne koristi nikakve krpice fiber ili ne. Sve imaju masnoce u sebi, samo ces napraviti to sto si napravio. Takodje ni alkohol.King 7:Imam utisak ( mozda paranoisem ) da sam igubio na ostrini snimka. Inace, otisak prsta je masan i na perfektnoj povrsini sociva se samo razmazuje. Alkohol ostavlja talog a tragove je ostavila i super fina mikrofiber krpica koja je navodno predvidjena za to. Na nekim sajtovima sam nasao da cak koriste tecnost za pranje prozora. To cu probati na nekim starim objektivima. Sve sto sam probao razmazao sam. Nego, kakvu cetkicu koristis?
Alkohol nikako, to znam. Zar papirne maramice ne ostavljaju neki trag takodje za sobom? Drugo: kolika je opasnost da imaju u sebi sitna zrnca prasine koja bi izgrebala staklo?marlon:King brate, NIKAKO ne koristi nikakve krpice fiber ili ne. Sve imaju masnoce u sebi, samo ces napraviti to sto si napravio. Takodje ni alkohol.
Nisam siguran koliko su one ciste obzirom da optika na puskama ne zahteva neki poseban tretman. Fotooptika je nesto drugo.Mirko65:U radnjama koje prodaju oruzje moze da se kupi specijalna(?) krpica za ciscenje optickih instrumenata, snajpera itd. Krpica je uredno zapakovana i mislim da ne kosta puno. Pa ako njima valja...
Ajde bre marlone, zar ja da sumnjam u tebe? Malo sam obazriv samo, nista vise. Hvala ti na savetu.marlon:Pa uzmi neke italijanske troslojne ako sumnjas. Razdvoj slojeve, duni na objektiv i ocisti. Znas me bre King. Nisam valjda lujka da cistim optiku od soma i po evra necim sto ce da je osteti. Naravno, maramice moraju da budu neupotrebljavane
U ime fotografskog sveta bih te zamolio da promenis tvoj avatar!andja_stay_cool:jao..super tema..ja sam zaista pocetnik..i zelela bih da znam puno stvari o photoshopu.
Kako da ,npr. sredim fotografije da lica ljudi budu kao na naslovni stranama casopisa? kojim tool-om? koji je postupak?
E da... odgovor na tvoje pitanje. Vrlo tesko. Fotografi koji prave fotografije za naslovne strane imaju kvalitetno osvetljenje. Ti nemas.andja_stay_cool:Kako da ,npr. sredim fotografije da lica ljudi budu kao na naslovni stranama casopisa? kojim tool-om? koji je postupak?
U mom linku postoje dosta caka koje su i graficki izvedene kao sto je recimo ovaj:slobce:Ma ljudi nije fora da postujemo linkove nego da sami mozda i napisemo neku caku.Malo je teze ali se tako bolje izmenjuju iskustva.Pozdrav i budite cool!
p.s.Sva neslaganja bi mozda mogla da se resavaju preko PM
Tvoj nacin razmisljanja.andja_stay_cool:koji je tvoj problem?
Osoba koja je ukrala fotografiju me ne interesuje per se'. Vec poznajem fotografa ukradene fotografije. Smatram da je kradja intelektualne svojine, u najblazu ruku, ne korektna (da se izrazim na kulturan nacin).borisbg:Worm,
samo jedna stvar me interesuje, od xx hiljada korisnika krstarica/foruma, ti si bas njoj prigovorio.
Interesuje me, zasto bas ona?