kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Ae da ti dam ideju. Ideja II
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, to nije loša muzika, ali se plašim da se ni greskac, ni njegova najbolja internet drugarica neće prepoznati u njoj. No, siguran sam da moj trud neće biti uzaludan:Daj druze ubaci Trance, zakon je..
Mene aktivira...
Ti nisi patetican, i ko ti to kaze gresi. Ko nema sluha moze da posecuje neke druge forume,zato ih i ima raznih.Nadam se da te to nece ometati u daljem stvaralastvu. Tvoj prijatelj Marko.Dakle...
Skoro sam dobio komentar da zvucim pateticno u nekim od svojih postova..Prvo da razjasnimo nesto..to nije patetika vec prosto sebe ne ogranicavam emotivno dok pisem postove,komentare ili price ili pesme...Znaci to nije patetika...E a ako vas mozak ne moze da vidi razliku onda neka se uzdrzi suvishnih komentara! Moram da priznam da me je to jako iznerviralo..Svrha mog dolaska ovde je da izrazim svoja osecanja..podelim sa neki svoje pesme i cujem neki zanimljiv kometar a ne da PATETISHEM !
Iskreno...j**e mi se za takva misljenja ali morao sam da progovorim..***.....
(izvinjavam se i moderatorima ukoliko misle da je tema ne primerena)
Insolitus

...taj koji je bio u stanju da uputi takav komentar ocigledno nije citao tvoje pesme niti slusao tvoju muziku...

E ajde kazi te mi kako da zavolim ? Jednom sam voleo i mislim da vishe nikad nechu da zavolim sada samo druge povredjujem ... [ Mada to ne zelim ]