soulkeeper
Početnik
- Poruka
- 3
Ovde prvenstveno mislim na izlazak iz duze veze koju ste prekinuli ne samo zbog nedostatka ljubavi, prevare partnera, vec zbog toga sto ste se zaljubili/zavoleli nekog drugog dok ste jos bili u vezi? Ne mora da znaci da ste prekinuli jer ste prevarili partnera, vec jednostavno pozeleli ste nesto sa nekim drugim.
Desilo mi se...upravo ovako... Ostavila sam ga, a volela sam ga, i jos ga volim... ne mogu to da objasnim, ali u tom trenutku mi se ucinilo da sam zaljubljena u nekog drugog, a zaista nisam zelela da ga prevarim i povredim... i sve sam mu priznala, ne znajuci da ga tako povredjujem jos vise... Dugo se posle toga nismo culi, a ja sam ga sanjala nocima, kajala se i zelela da ipak nisam ispala tako glupa jer nisam razlikovala ljubav od zanesenosti.... Jos mi nedostaje, a pored mene je... Culi smo se posle svega i oprostio mi je, ali... nikada nista vise nece biti isto, sumnja se uvukla u njegovo bice do srzi, a ja tu nista ne mogu da uradim i za svoju gresku cu se kajati do kraja zivota...
mmtuzno ,ali muski ......kad se zaljubite onda vas devojka vrti oko malog prsta
to mozda placate one grehove koje ste pocinili prema drugima
naravno po vasim pricama vidim da ste mnogo romanticni i da sigurno niste zasluzili da budete nesretni
ZATO MOMCI glavu gore ..........dolazi leto i nemojte se nikad stideti sto ste tako rromanticni
devojke to vole ja imam cerku od 29g.i znam ta joj znaci kad joj momak pokloni cvet.ostalo da nepricam
samo malo se prave vazne .boje se da neizgube tako dobrog momka.ZATO MOMCI NEMOJTE DA NASEDATE NA NJIHOVO FOLIRANJE

iako su za mene to gluposti osecanja postoje ili nepostoje.ja sam vec u godinama ali verujem da za svakog postoji sreca u ljubavi