Pitanja, saveti... hm razumevanje???

• Začetnik teme Začetnik teme Dr.All
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde prvenstveno mislim na izlazak iz duze veze koju ste prekinuli ne samo zbog nedostatka ljubavi, prevare partnera, vec zbog toga sto ste se zaljubili/zavoleli nekog drugog dok ste jos bili u vezi? Ne mora da znaci da ste prekinuli jer ste prevarili partnera, vec jednostavno pozeleli ste nesto sa nekim drugim.

Desilo mi se...upravo ovako... Ostavila sam ga, a volela sam ga, i jos ga volim... ne mogu to da objasnim, ali u tom trenutku mi se ucinilo da sam zaljubljena u nekog drugog, a zaista nisam zelela da ga prevarim i povredim... i sve sam mu priznala, ne znajuci da ga tako povredjujem jos vise... Dugo se posle toga nismo culi, a ja sam ga sanjala nocima, kajala se i zelela da ipak nisam ispala tako glupa jer nisam razlikovala ljubav od zanesenosti.... Jos mi nedostaje, a pored mene je... Culi smo se posle svega i oprostio mi je, ali... nikada nista vise nece biti isto, sumnja se uvukla u njegovo bice do srzi, a ja tu nista ne mogu da uradim i za svoju gresku cu se kajati do kraja zivota...

kod devojaka ili ima i drugih sa slicnim iskustvima.

Ono sto sam hteo da kazem je sledece, secam se sa 15 godina sam upoznao prvu devojku u koju sam se posle i zaljubio i ona u mene, znachi uzajamna osecanja, ali nas je daljina rastavila, to leto nikad zaboraviti necu, i od tad nista. Naravno pod tim nista ne podrazumevam da nisam imao drugih devojaka, vec nista konkretno u smislu kako sam ja to zeleo. Osoba sam koja ume mnogo da pruzi onome do koga mu je stalo, ali isto tako i trazim nesto zauzvrat. Na sta mislim konkretno > ako mi se svidja jedna devojka, ja ne umem da se pravim da mi se ne svidja, kupujem joj cvece, slatkishe, nacrtam joj nesto, napishem po koji stih, ucinim da se oseca lepo i sigurno kad smo zajedno, volim da budem dzentlmen sa njima, dakle mnogo lep osecaj ta zaljubljenost, i one sve to redom i primaju od mene, kao da je to nesto svakodnevno a uopste nije. Kad dodje trenutak da i one nesto uchine, tj. pokazu svoja osecanja ne bude nista od toga.

E sad ja sam takav, i dzabe mi kaze ortak, iskuliraj je, pravi se lud neko vreme, ne zovi je dok ona tebe ne nazove itd., ali jednostavno je to jache od mene.

Ne znam da li se seca neko, ali imao sam proslog leta jedan topic, gde sam trazio pomoc vezano za trenutak kad treba da smuvam tu odredjenu devojku sa kojom se vec vidjam neko vreme, na kraju sam se iscimao ishao zbog te devojke u drugi grad, i kad sam hteo da je poljubim a bila je mnogo dobra fora, u ruci sam crveni pupoljak ruze i trebao sam da ucinim pokret kao da zelim da joj skinem nesto sa kose i trebao da joj dam ruzu i poljubim je onda je to izbegla i dobio sam samo poljubac u obraz a bio sam 99,99% siguran da su osecanja obostrana. Na kraju me ona "izvozala", a mogla je i mnooooogo ranije da mi kaze da ona ne zali nista od svega toga...

Ono sto sam hteo da kazem je, da mi od one prve veze, nijedna nije bila uspesna, sve su bile ili jako kratke ili nisu ni bile veze. Nemam problem da pridjem devojci ako mi se svidja, ali posle X neuspelih pokusaja sam poceo da razmisljam, da li je u meni problem, i dosao sam do zakljucka DA NIJE, jednostavno nisam naisao na devojku koja ce da me ceni koliko ja nju. Evo proslo je vec godinu dana od te neke zadnje zaljubljenosti, i ne bi bilo loshe uciniti nesto, ali sam postao, ne znam kako to da opishem, ne idem vishe na blef - ne zelim da se ponovo razocaram, vec samo na sigurno, ali nista za sada.

Posto dolazi leto ima te li neki predlog za nekoga kao sto sam ja?

Zaboravio sam da napomenem da se radi o devojkama koje su vec napunile 20 godina, mada mi se cini da su ranije te od 20 bile mnogo ozbilnije nego ove sad, a istina je sto kazu da danasnja omladina sva izgleda lepo i doterano pa izadju u grad i svi su puni sebe pa se gledaju, onda napiju i padne kres...ali to nije ono sto zelim.

:( mmtuzno ,ali muski ......kad se zaljubite onda vas devojka vrti oko malog prsta:!::!::!::think:to mozda placate one grehove koje ste pocinili prema drugima :evil: naravno po vasim pricama vidim da ste mnogo romanticni i da sigurno niste zasluzili da budete nesretni:)ZATO MOMCI glavu gore ..........dolazi leto i nemojte se nikad stideti sto ste tako rromanticni:heart:devojke to vole ja imam cerku od 29g.i znam ta joj znaci kad joj momak pokloni cvet.ostalo da nepricam:super:samo malo se prave vazne .boje se da neizgube tako dobrog momka.ZATO MOMCI NEMOJTE DA NASEDATE NA NJIHOVO FOLIRANJE:ok:

:( mmtuzno ,ali muski ......kad se zaljubite onda vas devojka vrti oko malog prsta:!::!::!::think:to mozda placate one grehove koje ste pocinili prema drugima :evil: naravno po vasim pricama vidim da ste mnogo romanticni i da sigurno niste zasluzili da budete nesretni:)ZATO MOMCI glavu gore ..........dolazi leto i nemojte se nikad stideti sto ste tako rromanticni:heart:devojke to vole ja imam cerku od 29g.i znam ta joj znaci kad joj momak pokloni cvet.ostalo da nepricam:super:samo malo se prave vazne .boje se da neizgube tako dobrog momka.ZATO MOMCI NEMOJTE DA NASEDATE NA NJIHOVO FOLIRANJE:ok:

Nije stvar u foliranju, nego u tome sto se potrudis oko devojke, da bi ti na kraju rekla > ja bi samo da budemo prijatelji i slicno, sto onda odmah ne kaze, pa dovidjenja, ili na pocetku, nego posle mesec dana...

Nije stvar u foliranju, nego u tome sto se potrudis oko devojke, da bi ti na kraju rekla > ja bi samo da budemo prijatelji i slicno, sto onda odmah ne kaze, pa dovidjenja, ili na pocetku, nego posle mesec dana...

Pa, kako da ti kaze kad ni ona mozda nije sigurna sta ti hoces? Zamisli, mozda je nekome to i rekla, a on je iskulirao u fazonu: "Pa, ko je i hteo nesto vise od toga?". :neutral:

"boje se da neizgube tako dobrog momka.ZATO MOMCI NEMOJTE DA NASEDATE NA NJIHOVO FOLIRANJE" ----- nije to bas tako....bio sam dobar...i sta ? nista...popio sam odgovor da budemo drugari iako znam da stvari ne stoje tako...i eto..izgubila je dobrog momka....
imas srece i ta ce ti devojka koja nezna da ceni dobrog momka:think:kazem ti moja cerka ima 20godina i isto tako malo voli da se poigrava,sto joj ja nikako neodobravam:mad:jer mnogo je srecna kad njen momak je nazove i pozeli joj laku noc:)samo neznam zasto nezei da mu to pokaze,mozda se boji ako bi ona premu njemu otvorila svoje srce da bi je ispalio:dontunderstand:iako su za mene to gluposti osecanja postoje ili nepostoje.ja sam vec u godinama ali verujem da za svakog postoji sreca u ljubavi:heart:

imas srece i ta ce ti devojka koja nezna da ceni dobrog momka:think:kazem ti moja cerka ima 20godina i isto tako malo voli da se poigrava,sto joj ja nikako neodobravam:mad:jer mnogo je srecna kad njen momak je nazove i pozeli joj laku noc:)samo neznam zasto nezei da mu to pokaze,mozda se boji ako bi ona premu njemu otvorila svoje srce da bi je ispalio:dontunderstand:iako su za mene to gluposti osecanja postoje ili nepostoje.ja sam vec u godinama ali verujem da za svakog postoji sreca u ljubavi:heart:

ne razumem ni ja...ali jedno znam..sve mi ponestaje duha i optimizma u svemu tome...

@ Leeman

Ti si CAR romantike..!! :D Imas od mene duboko poshtovanje..

E, nemoj gubiti ni optimizam, ni nadu.. takvi kao ti zasluzuju, naci ces pravu kad tad.
Kada nesto zaista zelis jako- to ce ti doci, sigurno.

Te devojke koje ti ne uzvrate, nemaju pojma sta propustaju.. Al, pazi, kadbiras nemoj obracati paznju na fizicki izgled..
Ne vredi, usmeri paznju samo na unutrasnjost. A moj savet, bi bio, da preko neta, nadjes neku koja voli slicne
stvari, ako umetnost, pesmice i slicno.. koja zna da ceni tvoje sarenilo emocija. :)

Da te utesim, nemam ni ja nimalo srece, ali je to dobro, gledam sa pozitivne strane, bar puno spoznam
u toj 'nesreci'. Jednom ce lepo obasjati.

:heart:
@ Leeman

E, nemoj gubiti ni optimizam, ni nadu.. takvi kao ti zasluzuju, naci ces pravu kad tad.

Te devojke koje ti ne uzvrate, nemaju pojma sta propustaju.. Al, pazi, kadbiras nemoj obracati paznju na fizicki izgled..
Ne vredi, usmeri paznju samo na unutrasnjost. A moj savet, bi bio, da preko neta, nadjes neku koja voli slicne
stvari, ako umetnost, pesmice i slicno.. koja zna da ceni tvoje sarenilo emocija. :)

Da te utesim, nemam ni ja nimalo srece, ali je to dobro, gledam sa pozitivne strane, bar puno spoznam
:heart:jednostavno receno ,i lepo:)

@ Leeman

Hvala ti druze, ovakvi komentari mi uvek daju podstreka. Sto se tice lepote, unutrasnja i spoljasnja lepota moraju biti uskladjene kod jedne osobe. Koliko god govorili da je bitnija unutrasnjost, isto toliko je bitna i spoljasnjost, jer se radi i o fizickom kontaktu. Dakle pogledam jednu devojku i mogu odmah da procenim da li mi se fizicki svidja ili ne, i samo nakon toga prelazimo na psihicki deo. Znaci lepota je vrlo relativna stvar, generalno imas lepe i ruzne ljude, ali svako voli nesto specificno, nekome se svidjaju usne na devojci, nekom oci, nekom obline, nije bitno, bitno je da ima nesto da te uhvati kod nje. - Bas zato i preferiram licni kontakt, ne volim chat i ostale virtuelne nacine upoznavanja, vec sam ih isprobao i nije mi poslo za rukom, volim da gledam u oci osobu sa kojom pricam, a ovako svako moze da isfolira, a i fotografije mogu da ispadnu mnogo lepse nego sto je neko u stvarnosti, dakle bolje ovako "staromodno".

Nadam se da ce da naidje i ta koja ce da ceni moj trud...sto pre...

mislim, meni nije jasno, ali ako nki decko meni kaze posle nekoliko dana da me voli ja znm da hoce samo da me odvede u krevet jer je nemoguce nekoga zavoleti za par dana,a ako krene da me smara sa neki romaticnim glupostima odmah pobegnem od njega jer to smara i gusi. moj iskreni savet ti je da na pocetku veze iskuliras malo dok ne upoznas teren jer moze da se desi da se pogresno protumace tvoji potezi, a posle svi mi volimo dobre i nezne tipove

mislim, meni nije jasno, ali ako nki decko meni kaze posle nekoliko dana da me voli ja znm da hoce samo da me odvede u krevet jer je nemoguce nekoga zavoleti za par dana,a ako krene da me smara sa neki romaticnim glupostima odmah pobegnem od njega jer to smara i gusi. moj iskreni savet ti je da na pocetku veze iskuliras malo dok ne upoznas teren jer moze da se desi da se pogresno protumace tvoji potezi, a posle svi mi volimo dobre i nezne tipove

WTF ?????????????????????!

Cudno je to koliko djevojke traze ljubav,qkaju da su svi muskarci nezreli,bezosjecajni,i kad naidje ovako divan decko(Leeman),one zaziru.....to nije nista novo....
Previse si otvoren mozda u izjavama ljubavi....lijepo se osjecaju pod tolikom paznjom,ipak to ne dozivljavaju svaki dan....imponuje zato ti ta doticna nije odmah rekla njena prava osjecanja....zato oprez....nemoj se mjenjati jer to si ti takav originalan,naici ce jedna koja sve zasluzuje pa i vise,samo ne trosi energiju na pogresne....samo budi malo distanciran u pocetku....pa kad naidje prava,onda ne stedi sebe...i ucini joj svaki dan posebnim....i mogu ti reci "ona" je velika srecnica ...a ti zasluzujes samo takvu osobu pored sebe koja ce cijeniti to sve,koja ce te postovati i voljeti,takvog kakav jesi....:D

Ovako,imam jedan problem.Imam jednu mnogo dragu osobu (zensko) na netu,koja mi je mnogo puta pomogla,i sada hocu da joj se nekako zahvalim,pravim video od njenih slika sa nekom pesmom.I sada problem nastaje u izboru pesme,stvarno mi nista ne pada na pamet,zelim da pesma bude neka o prijateljstvu,da joj pokazem koliko mi znaci njeno prijateljstvo.Nijednu pesmu nisam nasao jer nemam ni ideju kakvu da trazim.Zna li ko kakav predlog,znate,pesma da je neko peva,a ne kao poezija,treba mi da je snimljena.Nadam se da ce nekome nesto da padne na pamet.

Unapred zahvalan

Back