Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega pozdrav!!!!
Imam problem. Posto preko GOM-pa gledam filmove jer mi je pogodan za titlove kako god pustim film i prevo , prevod krene ali od drugog filma tj. od onoga koji sam gledala pre pet dana. Izgleda da je ostalo negde u memoriji i ne mogu da resim problem.
Molim ko zna da mi pomogne neka odgovori :(
Unapred hvala :)

Skinula sam film sa nekim, valjda holandskim prevodom, ali uopste nije imao prevod kao poseban dokument nego samo .avi format, i sad kad se pusti film, automatski ide taj titl i ja uopste ne mogu da ga iskljucim. U nekim plejerima mogu da dodam srpski i onda mi idu oba zajedno, jedan preko drugog, a u nekima ne mogu ni da ubacim srpski... :/ Jel moze to da se ispravi nekako? Jedva sam nasla film... :/

Skinula sam film sa nekim, valjda holandskim prevodom, ali uopste nije imao prevod kao poseban dokument nego samo .avi format, i sad kad se pusti film, automatski ide taj titl i ja uopste ne mogu da ga iskljucim. U nekim plejerima mogu da dodam srpski i onda mi idu oba zajedno, jedan preko drugog, a u nekima ne mogu ni da ubacim srpski... :/ Jel moze to da se ispravi nekako? Jedva sam nasla film... :/

Koji plejer koristis za gledanje?
U nekim moze da se ukljuci ona crna pozadina za titl,mozda ti to resi problem, jer ce prekriti taj holandski.

Staviš link između sledećeg taga: [YOUTUBE ] [ /YOUTUBE]

drag_02.gif

Ovaj, da, nisam htela da potežem to pitanje još, ali uskoro će se birati drugi moderator za ovaj pdf, pošto ja putujem u SAD... Pa eto, čisto da znate, moraću da smislim neki demokratski sistem da svi učestvujemo u izboru novog moda, naravno, najaktivniji će biti kandidati... A do tad... ;)
P.S. Hvala na predlogu, ovo je bio prvi posle dužeg vremena :D

Pozz dobri ljudi ...treba mi mala pomoc ,pa molim one koji misle da mogu da rese moj problem ,da mi se jave putem PP ...unapred hvala !!!
Problem je sledeci : pustim film ,preko bilo kog player-a i on radi ....medjutim kad podesim titl da se automatski otvara ,ide vreme ali umesto slike ja vidim samo crnu pozadinu :dash:
...greska se desava u Windows Media Player-u i u vecini drugih ,pa bih voleo da mi neko pomogne tako sto ce mi dati konkretno objasnjenje sta i kako ,a ne tako sto ce mi reci da probam drugi player ...jos jednom ,unapred hvala !!! :bye:

Ovaj, da, nisam htela da potežem to pitanje još, ali uskoro će se birati drugi moderator za ovaj pdf, pošto ja putujem u SAD... Pa eto, čisto da znate, moraću da smislim neki demokratski sistem da svi učestvujemo u izboru novog moda, naravno, najaktivniji će biti kandidati... A do tad... ;)
P.S. Hvala na predlogu, ovo je bio prvi posle dužeg vremena :D

da,i ja bih zelela da predlozim neke ljude....koji su po mom misljenju objektivni..
ali necu ovde..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back