Pitanja o Blogu

Sandveil dance

Wild goose feathers
Poruka
4.527
Blog je lični internet dnevnik u kome autor iznosi svoja razmišljanja na neku temu.

Molimo vas da se pridržavate Pravilnika Bloga Krstarice.

Blog se započinje autorskim tekstom. Ti o nečemu pišeš. Pišeš priču. Pišeš esej. Pišeš tezu. Pišeš skeč. Pišeš pesmu. Pišeš vic. Pišeš članak. Pišeš dramu. Pišeš predlog zakona. Pišeš putopis. Pišeš roman.

Svemu tome se mogu dodati slike ili video klipovi.

A onda ljudi mogu da daju svoje komentare na izraz tvoje kreativnosti predstavljen u uvodnom postu bloga.

Ova tema je mesto za pitanja i predloge o Blogu Krstarice.

Poslednja izmena od moderatora:
nema takve opcije, medjutim,pretpostavljam da je postavljacu Bloga u cilju da se sto vise cita i pise na njegovom blogu ,pa vezano za to pitanje je zašto zakljucavanjem bloga uskracivati drugim korisnicima zadovoljstvo da pisu na necijem blogu, koji je javan, a koji je zanimljiv i interesujeje druge korisnike.

Znam da nema takva opcija, možda bi moglo da se podesi.
Većinom na blogovima postoji opcija' zaključaj', do vlasnika bloga je hoće li biti otključan ili ne.

Ako postoji, ne mora da znači da se upotrebljava, ali ako zatreba, zašto da ne?

Funkcije sadašnjeg bloga unapređene su sugestijama, ili se varam?

tehnicki nije izvodljivo ali je vec pricano na tu temu i dovoljno je da zatrazi od moda da je zakljuca i on ce to uraditi.
Nisam mislila na zaključavanje od strane moderacije.
Mislila sam da korisnik Bloga može da piše uvek u svojoj temi ali da ima izbor da ga ostavi otvorenim ili da bude zaključan.
Nisam mislila konkretno na moju temu, mislila sam na opciju, uopšteno.

Hvala na odgovoru.

Može, ako si mod na Blogu ;)
Dobro jutro, Mitke, lepoto moja

Ponosna sam na tebe! Ti si jedini pravilno shvatio moju sugestiju, moja stremljenja i želje ;)
Tačno, htela bih da budem moderator na svom blogu, tačnije, da svako može da moderiše svoj blog!

Malo si zakasnio, već sam dobila odgovore.

Hvala mi na odgovoru.

Jeste li nešto menjali oko prikaza blogova jer su meni blogovi širinski skupljeni i dolazi do lošeg formatiranja. Recimo, ,kod Soradze dole vidimo broj postova, a za broj pregleda ikonica oka i onda ispod brojka.
Screenshot_1.png

Jeste li nešto menjali oko prikaza blogova jer su meni blogovi širinski skupljeni i dolazi do lošeg formatiranja. Recimo, ,kod Soradze dole vidimo broj postova, a za broj pregleda ikonica oka i onda ispod brojka.
Pogledajte prilog 994782
Formatizovanje je dinamično u odnosu na veličinu prozora brauzera. Raširi prozor i formatizovanje će "da se vrati u normalu"

Sve mi je kao sto je uvek i bilo. Nisam pipnula bilo sta
probaj da proširiš brauzer.
nakon kraćeg eksperimentisanja mogu da zaključim da je prikaz optimizovan za prozor veličine 1280 pixela po dužoj strani. U tvom primeru je veličina brauzer prozora bila ispod 1280 pixela po dužoj strani pri normalnoj veličini teksta ili si umanjila tekst. Ukoliko si menjala veličinu teksta, stranica će biti drugačije formatizovana. Vrati normalnu veličinu teksta sa Ctrl+0

probaj da proširiš brauzer.
nakon kraćeg eksperimentisanja mogu da zaključim da je prikaz optimizovan za prozor veličine 1280 pixela po dužoj strani. U tvom primeru je veličina brauzer prozora bila ispod 1280 pixela po dužoj strani pri normalnoj veličini teksta ili si umanjila tekst. Ukoliko si menjala veličinu teksta, stranica će biti drugačije formatizovana. Vrati normalnu veličinu teksta sa Ctrl+0
Grešiš. Moj pretraživač je 1920 piksela širok sve vreme. Pipnula nisam bilo šta. Apsolutno. To je tako od juče.

ja ne mogu da repliciram tvoj problem ako je prozor veći od 1280 piksela po širini

Pogledajte prilog 994904

ovo je situacija za neznatno manji prozor

Pogledajte prilog 994907
Na oba priloga postoje identične greške kao kod mene. Nikada ne smanjujem veličinu prozora pretraživača i nije mi ništa zumirano da bih resetovala. Prosto je sve normalno na mom računaru kao i uvek, ali prikaz blogova nije. Forum je responsive ali u ovom trenutku je zakazao iz nekog razloga.

Na oba priloga postoje identične greške kao kod mene. Nikada ne smanjujem veličinu prozora pretraživača i nije mi ništa zumirano da bih resetovala. Prosto je sve normalno na mom računaru kao i uvek, ali prikaz blogova nije. Forum je responsive ali u ovom trenutku je zakazao iz nekog razloga.
obratio sam pažnju na ono što si pričala za Soradze.

Da li si sigurna da je nešto promenjeno od ranije? Ako jeste, možda je ubog povećanog broja poruka i pregleda?

Nije mi jasno ili sam negde previdela, zasto nigde nema podforum Blog?
Cini mi se da je pre imalo, ali vise nema.
Morala sam da nadjem jednog forumasa pa da udjem na njegove teme pa tek onda u okviru toga da pronadjem njegov blog kako bih dospela tamo.
I to je u okviru pdfa Forumi, a taj pdf nema na pocetnoj stranici
Nadam se da sam lepo napisala i objasnila

Ako moze neko da mi objasni sta se ovde radi jer meni nije jasno

Nije mi jasno ili sam negde previdela, zasto nigde nema podforum Blog?
Cini mi se da je pre imalo, ali vise nema.
Morala sam da nadjem jednog forumasa pa da udjem na njegove teme pa tek onda u okviru toga da pronadjem njegov blog kako bih dospela tamo.
I to je u okviru pdfa Forumi, a taj pdf nema na pocetnoj stranici
Nadam se da sam lepo napisala i objasnila

Ako moze neko da mi objasni sta se ovde radi jer meni nije jasno
Blogovi se nalaze u meniu, gore u levom cosku

Screenshot_2021-09-17-20-59-36-683_com.android.chrome.jpg

Slične teme

Back