- Poruka
- 43.119

zašto muškarci misle da žena neće osjetiti/primijetiti prevaru?
zašto žene misle da muškarac neće osjetiti/primijetiti prevaru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara se može primetiti ako je partner bio emotivno vezan, te će se posle prevare njegov stav i ophođenje prema voljenoj osobi primetiti,![]()
Šta je prevara?![]()
možda nije tako teško odgovoriti na pitanje zašto to radePrevara se može primetiti ako je partner bio emotivno vezan, te će se posle prevare njegov stav i ophođenje prema voljenoj osobi primetiti,
ako je veza bazirana na sexu bez emotivnih tenzija onda se može sakriti ali u tom slučaju neće ni biti važno.
Kako god odgovoriti na ovo pitanje nije jednostavno, postavljanja pod pitanja, zašto ljudi uopšte i varaju.
Malo promjene, život brzo prolazi.Prevara se može primetiti ako je partner bio emotivno vezan, te će se posle prevare njegov stav i ophođenje prema voljenoj osobi primetiti,
ako je veza bazirana na sexu bez emotivnih tenzija onda se može sakriti ali u tom slučaju neće ni biti važno.
Kako god odgovoriti na ovo pitanje nije jednostavno, postavljanja pod pitanja, zašto ljudi uopšte i varaju.
emocionalnu i fizičku intimnost ili povezanost sa drugim muškarcem/ženom za koju vaš partner ne znaŠta je prevara?
Ovo pitanje je najozbiljnije. Šta ti pod njim porazumevaš kad si ga već postavila?
sada si otkrio više o sebi no što mislišTrojka a?
Naravno da je dobro ako imas povjerenja u voljenu osobu. Uz sve probleme i traumu koja me muci jos i da o tome razmisljam, nikako.
Naravno da je dobro ako imas povjerenja u voljenu osobu. Uz sve probleme i traumu koja me muci jos i da o tome razmisljam, nikako.
Nije valjda da si pocela istrazivati trziste i da ces zašarat po stare dane?![]()
Tek imam nameru da otkrivam.sada si otkrio više o sebi no što misliš
Ništa što je tabu nije dobro.Tek imam nameru da otkrivam.
Nemam problem da iznesem svoje lične stavove.
Tačno je da oni nas definišu ili kako ti voliš a kažeš otkrivaju.
Neki su tabula rasa, a neki open source.
Ne razumem zašto bi to bila prevara?emocionalnu i fizičku intimnost ili povezanost sa drugim muškarcem/ženom za koju vaš partner ne zna
Jel? Znao sam da bacas neke cini i macke. Odoh..sada si otkrio više o sebi no što misliš
Svako misli da je pametniji.![]()
Koliko je monogamija frustrirajuca. Stalno neko natezanje...![]()
Ne razumem zašto bi to bila prevara?
Ti pod prevarom sigurno ne misliš na ljubav već na kršenje društveno prihvatljivih normi u određenom kulturološkom okruženju suzavajući ga na naše ovde.
Pogledajte prilog 1338126
koliko si u braku? ili bio/la u braku?Koliko je monogamija frustrirajuca. Stalno neko natezanje...![]()
Ako žena voli svog ljubavnika a ne voli svog muža sa kojim živi, ko tu vara i koga?njao
naravno da mislim na ljubav chemu veza/brak ako nema ljubavi!?
Ako žena voli svog ljubavnika a ne voli svog muža sa kojim živi, ko tu vara i koga?
Ako na stablu rastu jabuke to stablo sigurno nije kruška.ako žena voli svog muža ona nema ljubavnika