gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Mislila sam detaljnije, ne sta su instrumenti generalno. alat je Merkur u globalu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to sto sam i naveo, da polozaj MArsa u karti u mnogome odredjuje sklonost ka alkoholizmu, bravo !Treba izvući za nas bitnu sustinu simbolike toga sto analiziramo jer rasclanjivanjem na etiologije dolazimo u konacnici do svih arhetipova koji su zaista u sve manje-vise utkani...
Dakle alkohol (mars/neptun) je i sama riječ kaze, žestoko,ljuto (mars) piće ,vrsta droge -psihoaktivne supstance (neptun), ,pobudjuje i izbija nasu animalnu nagonsku strastvenu prirodu (mars) van "kontrole" (vise svijesti) , prividno "opušta"...i jedna je od najčešćih supstanci koje se veži za zavisničko ponašanje (neptun).
Bolesti zavisnosti imaju vise veze sa lose postavljenim a naglasenim Saturnom, koliko i Neptunom.
Bolesti zavisnosti imaju vise veze sa lose postavljenim a naglasenim Saturnom, koliko i Neptunom.
Muzickioni najpopularniji- gitara, bubnjevi, violina, klavir...
PA ima, ali mu je jedna od najvecih " slabosti" pretjerivanje. Ne kontam kakve veze ima hladni, samodostatni Saturn sa ovisnoscu prema bilo cemu.Jupiter ima drugih nekih problema.
pa takve što je u kući strelca sa sazvežđem u konjukciji dupeta
meni je naša Elle dala izuzetno tačna tumačenjaZAnimaju me licna iskustva, vaseg odnosa sa ljudima koji sebe nazivaju " astrolozima"( naravno ako ste imali kontakta sa takvima), da li su se i u kojoj mjeri ispunila njihova astro " predvidjanja", da li su kao i meni nakon " navlakusa" podpitanja, gdje sam im sam morao kazati neke pojedinosti iz svoje proslosti, na vrlo lagan nacin pronalazili simboliku za takve dogadjaje ( jer u astrologiji je simbolika presiroka, uvijek se mozemo uhvatiti za nesto, zato svako sukladno vlastitom "kreativnoscu", moze da lupa sta stigne) ili ste se u 100%nom procentu uvjerili da ti ljudi sa pravom nose naziv " astrolozi", tj svojim odgovorima su vam pomogli da lakse spoznate svoju buducnost , koja se kao takva i ostvarila.
Meni je kartu gledalo na desetine razlicitih astrologa, niko nije precizno predvidio ni jedan jedini dogadjaj, ali za dogadjaje ciji epilog poznaju su experti, kada je u pitanju astro simbolika.
Ok, svaka cast, to me i zanima, gdje je Elle da porazgovaram sa njom, zovi jemeni je naša Elle dala izuzetno tačna tumačenja
A nisam nesto primjetio da je aktivna, bas cu je upitati na osnovu karte da me opise kako izgledam, pa bi to bio neki manji testicPa tu je na forumu
Veliki si dečko, možeš sam da je pitaš![]()
ZAnimaju me licna iskustva, vaseg odnosa sa ljudima koji sebe nazivaju " astrolozima"( naravno ako ste imali kontakta sa takvima), da li su se i u kojoj mjeri ispunila njihova astro " predvidjanja", da li su kao i meni nakon " navlakusa" podpitanja, gdje sam im sam morao kazati neke pojedinosti iz svoje proslosti, na vrlo lagan nacin pronalazili simboliku za takve dogadjaje ( jer u astrologiji je simbolika presiroka, uvijek se mozemo uhvatiti za nesto, zato svako sukladno vlastitom "kreativnoscu", moze da lupa sta stigne) ili ste se u 100%nom procentu uvjerili da ti ljudi sa pravom nose naziv " astrolozi", tj svojim odgovorima su vam pomogli da lakse spoznate svoju buducnost , koja se kao takva i ostvarila.
Meni je kartu gledalo na desetine razlicitih astrologa, niko nije precizno predvidio ni jedan jedini dogadjaj, ali za dogadjaje ciji epilog poznaju su experti, kada je u pitanju astro simbolika.
N3Wz, iz cista mira si krenuo da provociras, nemoj posle da stiskas prijavu ako ti neko odgovori na provokaciju, jer si inicijator.
Prepucavanje ce biti obrisano.
Vidi, niko od astrologa i ne ocekuje da se u tancine dotakne svakog segmenta njegovog zivota, to jednostavno nije moguce, a ne bi ni bilo pozeljno, sto zbog losih dogadjaja koji cine zivot( ne bi valjalo da ih unaprijed znamo), sto zbog " ubijanja" iscekivanja nekih ljepsih stvari.Ali postoje neka krupnija, vaznija pitanja, tipa pronalazenja posla, zenidbe , rodjenja djece i slicno koja su ljudima bitna, pa se ocekuje od astrologa da bar na tom planu na sto precizniji nacin ljude bar usmjere prema zeljenom rjesavanju " problema".ALi eto ja nisam jos uvijek naisao ni na jednog koji mi je na precizan nacin dao bilo kakvo usmjerenje na planu pitanja koja sam postavljao, sto ne znaci da mozda nema kvalitetnijih astrologa koji bolje rade svoj posao.I jako me iritira kada miu astrolog pocne nalaziti astro simboliku vezanu za moju osobenost i karakter, pa valjda ja dobro znam kakav sam, trebaju mi neke preporuke za buducnost, to i jeste cilj i smisao astrologije.Jasno je da astrologija zapravo nista ne definise i da ne moze da " tvrdi", nego astrologija jednostavno samo moze da predlaze, da nam da usmjerenje sa kojim bi mozda bolje prosli u zivotu, ali se mi ne moramo drzati toga, mozemo izabrati i neki drugaciji zivotni put.ZAto me malo iritiraju oni koji silom Astrologiju dogmatiziraju i zele od nje silom da naprave " egzaktnu nauku", mada zato sto u 100%nom slucaju ne moze da potvrdi svoje hipoteze, cak nije ni nauka.Meni je npr fascinantno to sto ljudi uopste imaju potrebu da znaju svoju "budućnost" (pogotovo daleku i te neke 'sudbinske' dogadjaje)...Da je trebalo sve da znamo,i da nam je trebalo biti sve unaprijed otkriveno i mi tako unaprijed izbjegavali predstojeće nepovoljnosti ,ne bi nam ni trebao ovaj život i njegova iskustva...Nikad nije dobro da se astrolog mnogo bakće egzaktim
prognozama ,niti je danasnja astrologija na to usmjerena.Njeno znanje bi nam najprije trebalo otvoriti odredjene vidike i dati širi uvid na stvari...te nam tako pomoći da 'spremniji' dočekujemo predstojeću budućnost a njene izazove osvjestenije,"mudrije"hendlujemo. To bi ,u tom prediktivnom smislu, bilo sasvim dovoljno od nje.
Meni je npr fascinantno to sto ljudi uopste imaju potrebu da znaju svoju "budućnost" (pogotovo daleku i te neke 'sudbinske' dogadjaje)
Da je trebalo sve da znamo,i da nam je trebalo biti sve unaprijed otkriveno i mi tako unaprijed izbjegavali predstojeće nepovoljnosti ,ne bi nam ni trebao ovaj život i njegova iskustva...
Nikad nije dobro da se astrolog mnogo bakće egzaktim prognozama
niti je danasnja astrologija na to usmjerena.
Njeno znanje bi nam najprije trebalo otvoriti odredjene vidike i dati širi uvid na stvari...te nam tako pomoći da 'spremniji' dočekujemo predstojeću budućnost a njene izazove osvjestenije,"mudrije"hendlujemo. To bi ,u tom prediktivnom smislu, bilo sasvim dovoljno od nje.
jer su maloumniNema sazvežđa u Astrologiji.
Nego, što te banuju svakih dva minuta? Sedi malo k'o čovek. Pričaj o sebi.
![]()
I meni je Jovana Lucic Gajic rekla da se sigurno zenim 2012te, da ce mi zena biti mladja par godina, a nakon toga imao 2 godisnju vezu sa preko 10 godina mladjom Vagom( Ve u Sco, MA u Virgo, Mo u Raku)Relativno sam nova na forumu,i iz prikrajka posmatram,čitam))
U astrologiju se ne razumem,ali je cenim kao nauku....ne hvatam se baš da će biti tako i tako,ali volim da čujem...interesantno je da je i meni par astrologa čitalo natal,i zaista bez ikakve leži,svi su rekli različito:-D jedna gospodja koja je u mom gradu izvikana,i na dobrom glasu,mi je rekla kako mi je nevenčani suprug stariji od mene 8 godina, na šta sam ja rekla da nije tačno da je stariji 20 godina od mene,gde je ona bila u čudu, i pitala me da li sam sigurna u to ahahhaha reko veoma da je slagao za godine,slagao bi da ima manje a ne više,a samim tim što mi je nevenčani suprug sa sigurnošću znam njegove podatke :-D
astrologija nije nauka,nauka je astronomija,pomešala siRelativno sam nova na forumu,i iz prikrajka posmatram,čitam))
U astrologiju se ne razumem,ali je cenim kao nauku....ne hvatam se baš da će biti tako i tako,ali volim da čujem...interesantno je da je i meni par astrologa čitalo natal,i zaista bez ikakve leži,svi su rekli različito:-D jedna gospodja koja je u mom gradu izvikana,i na dobrom glasu,mi je rekla kako mi je nevenčani suprug stariji od mene 8 godina, na šta sam ja rekla da nije tačno da je stariji 20 godina od mene,gde je ona bila u čudu, i pitala me da li sam sigurna u to ahahhaha reko veoma da je slagao za godine,slagao bi da ima manje a ne više,a samim tim što mi je nevenčani suprug sa sigurnošću znam njegove podatke :-D