Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.192
Vucic lopovDa li znate za ovo?
Auto-servisi obustavljaju punjenje klima

Poslednja izmena od moderatora: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucic lopovDa li znate za ovo?
Može da se ažurira. To svakako mogu ovlašćeni servisi, a malo pismeniji elektroničari koji se tim bave. Druga varijanta je najčešće jeftinija.Da li multimedije, tj navigacija na njoj može nekako da se ažurira ?
Danas sam prošla 200 km i pola od toga ne postoji, ovako izgleda, ko da sam u Vučićevom letećem automobilu.Pogledajte prilog 1538236
Znamo, ima i tema:Da li znate za ovo?
Koja je realna cena ?Može da se ažurira. To svakako mogu ovlašćeni servisi, a malo pismeniji elektroničari koji se tim bave. Druga varijanta je najčešće jeftinija.
Ne znam, viđao sam oglase gde to nude. Znam ovde kod mene ko to radi, verovatno i negde kod tebe ima.Koja je realna cena ?
Pada ti antifriz na cev od izduva, odnosno na izduvnoj?Tek na 4000 obrtaja zasmrdi neka rdja ,dal to"sagoreva antifriz koji curka i pravi je negde
To treba da se rasturi ceo prednji kraj sa branikom i da se vidi sta je.Pa curi napred negde tesko da se dodje do tog dela senzor neki

Упасују се и друге ствари. Ја сам видео да упасују интрументе са бензинца на дизеле. То може да значи две ствари:Kako je to uspeo i zadnja da upaše? Kakvi manijaci
 koje su izgledale ovako ..
 koje su izgledale ovako ..Nisu Kineske italijasnke ..Kineski aluminijum tj kineske felne oksidišu kao lude. Vidi da ih prsneš onim 2k bezbojnim lakom ako hoćeš da ti potraju.