Pitanja i odgovori

Zato što ne sipam gotovo nikad na istoj pumpi, pa pretpostavljam da igra ulogu i nagib i vrsta pištolja...ili ne ?
Znam da je kod gasa i metana to popriličan faktor. A moguće da ću imati i dizel koji ću sipati iz kanistera.
To ne verujem bas neki mikron da ima veze,ali sigurno ima veze potrosnja s kvalitetom goriva pa to moze varirati,do skoro sam samo na nisu sipao ,sad mi rekose plinadzije da je eco bolja

Par puta sipaš na istoj pumpi i uporediš sa bordom posle samo dosipaš kada dođe do pola i baš te briga :)

Uglavnom su tačni poslednjih 20 i kusur god pokazuju u litar.

E sad ovi novi trocilindraši baš i nisu, pokazuje 10-11 litara po gradu pa komp skine na 6 što je nemoguće jer se po sipanju do čepa izražuna 8. Dakle taj euro 6 je vezan samo za laganje borda.

Zašto ljudi lažu za fordove felne da su 4x100? Puno puta sam naišao na ovakve internet lažove. Pre jedno 25 godina sam išao da gledam neke alu felne 17" za korada i naravno bile su 4x108 tačnije za ford iako se prodavac kleo da su 4x100.

Screenshot_2024-03-02-18-48-56-215-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Da baš ću felne da kupujem nove ko lud sam. Doduše fabrički set sam za hyundai kupio 16" alu felne sa ko novim kumho gumama neka sića lova.
Што не би купио ново? Ја половно купујем само када ново не постоји или када је половно бољег квалитета од новог. Постоје одређени делови који се више не праве по фабрикама, већ их ради мала привреда и у том случају је половно боље од новог.

Back