Pitanja i odgovori

Mali servis se radio. Yugo 45 je imao lanac tako da nihe bilo klasicnog v. servisa na nekom intervalu. 55 je imao kais, a cini mi se da nije krivio ventile kad pukne kais, pa ga zato niko nije ni radio, plus sto je delova i majstora bilo na svakom cosku pa su ekspresno popravljani i vracani u voznju.
Pa da. Ono prolupa motor, napravi ga majstor za dan i po i vozi dalje.

A šuspleh sam ja ovde prvi pomenuo i imali smo ga na SVA tri keca dva nova i jednom polovnom. Dakle kupovao si polovne krševe i uvaljivali ti ga jer blage veze nemaš o automobilima.

I još jednom šuspleh za duleta da nauči :lol:
Pogledajte prilog 1496134
Ovo je neznalico zastita rezvodne kape a neki papak ga je nazvao suspleh.
Suspleh stiti kompletan motor od dole neznalico a ne kao ovo sto nam predstavljas a sve ostalo na motoru otkriveno i podlozno tvojoj "navodnoj" koroziji od soli.
Da bi ti bilo malo jasnije,s obzirom da nemas pojma sta je suspleh,evo ti linka pa se malo edukuj.
https://polovnidelovisabac.rs/product/suspleh-motora-volkswagen-golf-5/
Ti si taj koji je lupetao kako suspleh stiti motor odozdo da ne satruli a podmeces nam mali zastitni deo razvodnika paljenja na Kecu i Yugu. Srami se neznalico.
Gde ti je zastita motora ili suspleh za Corado?
To nam ne kacis nego si nasao za Yugo. Tebi je suspleh i bocna zastita koju ima svaki auto na svetu. Toliko o tome koliko ti u stvari nemas pojma a dokaz za to je da si nam i to kacio. Komedija.

Ma idi nisi znao ni šta sam okačio čitam ti misli pa sam morao oba šuspleha da zakačim kako bih te edukovao pod stare dane. Takvi kao ti su ceo život duvali u razvodnu kapu i kablove ali bezuspešno. Izduvao si ga na kecu i jugu :rotf:

Mani me tih nemačkih krševa jugo i kec za njih bili AMERIKA! 🤣🤣🤣

Corado?
Nista suspleh? :hahaha:
Pa nije ga ni imao.
Zato se i ne spominje nigde na netu.
Ali eto tebi je otpao motor vise puta zbog toga sto je sve istrulilo bez tog suspleha jel da?
Cujte molim vas,mario kaze da sve istruli kad nema suspleh. :hahaha::hahaha::hahaha:

Zameniš polovnim bobinama koje su isto sjebane :hahaha:

Sećam se pre 20 i više godina mene zezala ručica brisača na kojoj je bio bord. Preko rupe a prskalica prsne. Vozio ja tako i malo malo prsne. Zavrnem joj ja šiju i iščupam je. Odem kod nekih likova na adi ciganliji ržali vw otpad sada je tu lidl. Oni izvade od golfa, stavimo isto zeza. Kaže idi kod električara. Ja pogledam onaj deo a on pošto je opterećen tasterima za bord, vibrira u vožnji i pojede se zubić.

Kažem neispravan ti deo daj drugi on vidi da se razumem, zameni i sve ok. Ko zna koliko je ljudi poslao kod električara i prodao pokvaren deo.

Eto to su polovni delovi kod nas.

Remontovani delovi su još gori. Čisto zlo.

Propao meni šuspleh desnog zadnjeg diska i od soli i kiše odu klješta. Odem ja da kupim polovna sa stranca ko nova jbt uzmem i šuspleh ko nov. Odem zameni mi majstor i gleda kaže aaa pa ovo je remontovano ne valja kuuuurcu. I stvarno opet problem posle godinu dana.

Isto i sa podizačima prozora, odem na nbgd platim remont, nove sajle ovo ono... Garancija 6 meseci. Oba prozora prestanu da rade posle 7 meseci 🤣🤣🤣 stručnjaci stave neke jeftine sajle koje se brzo rastegnu.

Bilo kakav remont delova je put za pakao.

Ne moze mario od mene na ustima da shvati da kad si napisao 150€ da je to novo.:hahaha:
Ko je video da su polovne bobine i sv ecice 150€?
To te zeza rasplinjac i vreme mu je za remont.
A to sto danas svako radi plin i nema pojma o istom to je vec nesto drugo.
Da su bile bobine ne bi tebi auto radio ni na benzinu kako treba a isto vazi i za svecice.
Ali eto uverio si se da nije do toga i sad imas manjak para u dzepu. Doduse Kum je na taksiju vzio jedno dve godine i nisi smeo da vozis u niskim obrtajima jer je trzao a majstori ga savetovali klapna gasa pa svecice pa neki senzor i na kraju tek kad je promenio bobinu auto konacno nije trzao kad se ubrzava.
Imam ja nekoliko ispravnih bobina od 1,8T ali originalnih a ne kineskih koje obicno ljudi kupe jer su povoljnije pa misle da je to isto kao i originalna bobina.
Dobio sam ih uz neki auto u gepeku kao rezervne jer one su boljka tog 1,8T motora.

Ne moze mario od mene na ustima da shvati da kad si napisao 150€ da je to novo.:hahaha:
Ko je video da su polovne bobine i sv ecice 150€?
To te zeza rasplinjac i vreme mu je za remont.
A to sto danas svako radi plin i nema pojma o istom to je vec nesto drugo.
Da su bile bobine ne bi tebi auto radio ni na benzinu kako treba a isto vazi i za svecice.
Ali eto uverio si se da nije do toga i sad imas manjak para u dzepu. Doduse Kum je na taksiju vzio jedno dve godine i nisi smeo da vozis u niskim obrtajima jer je trzao a majstori ga savetovali klapna gasa pa svecice pa neki senzor i na kraju tek kad je promenio bobinu auto konacno nije trzao kad se ubrzava.
Imam ja nekoliko ispravnih bobina od 1,8T ali originalnih a ne kineskih koje obicno ljudi kupe jer su povoljnije pa misle da je to isto kao i originalna bobina.
Dobio sam ih uz neki auto u gepeku kao rezervne jer one su boljka tog 1,8T motora.
To sam debilima i rekao da znam kako bobina odjednom rikne na benzinu a ne vec da me drka 1000km samo na plinu
Beru su dobre bobine nema problema jer menjam svecice redovno

Remontovani delovi su još gori. Čisto zlo.

Propao meni šuspleh desnog zadnjeg diska i od soli i kiše odu klješta. Odem ja da kupim polovna sa stranca ko nova jbt uzmem i šuspleh ko nov. Odem zameni mi majstor i gleda kaže aaa pa ovo je remontovano ne valja kuuuurcu. I stvarno opet problem posle godinu dana.

Isto i sa podizačima prozora, odem na nbgd platim remont, nove sajle ovo ono... Garancija 6 meseci. Oba prozora prestanu da rade posle 7 meseci 🤣🤣🤣 stručnjaci stave neke jeftine sajle koje se brzo rastegnu.

Bilo kakav remont delova je put za pakao.
E Mario na sta si ti spao da kupujes polovne delove...

Pitanje vezano za Forda. Kada ga prvi put palim u toku dana , radi dve sekunde, padnu obrtaji i ugasi se. Ne pomaže dodavanje gasa. Kada ga posle par sekundi upalim, primi gas i radi normalno. Sva ostala paljenja u toku dana ne radi tako. I kad je hladnije, to paljenje mora par puta dok ne prihvati.

Back