mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.882
60.000 km rok trajanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema to nikakve veze ..Moras malo da poznaješ osnove ...pricipe rada motora i zakone fizike.. ne postoji motor koji trosi približno na 2000 obrtaja i na 4000..To su price za malu decu .. Da ne ulazim u iskorišćenost goriva tj benzina koja je dosta manja od dizela.Ne možeš da mi napišeš ali možeš da mi odgovoriš od koje legure su hilzne tj koji površinski sloj se koristi? Kada shvatiš da je isti i u formuli 1 onda mi odgovori i koje su mešavine lakih legura u opticaju po motoru i sistem podmazivanja? Onda ćeš shvatiti da je to spejs šatl za nemačke krševe koji se prave isti zadnjih 50 godina.
Dok su jedni varali na eko testu drugi su ulagali u razvoj motora.
Shodno tome može da postoji jedino računica za nemačke i druga računica za sve ostale.
Kao rezultat imam minimalnu potrošnju po gradu (čudo u odnosu na nemačke krševe) a na otvorenom opet čudo neviđeno.
Dakle motor se u svim režimima rada drži vrlo približno.
koreanac ugrađuje nano tehnologiju u sve živo dok nemac to stavlja samo u premium ako uopšte stavlja 
I multi air je iz formule i kakve to veze ima ..moja alfa na 130 vrti oko 3000 obrtaja a ona ima 170ks a tvoj i20 da bi izvukao snagu i održavao brzinu koja je 20% od max moraju menjac uskladiti sa max snagom motora koja je kao što si mogao videti 4000 obrtaja .. broj obrtaja uvek diktira potrošnjuOpet ne kapiraš da je korišćena tehnologija iz formule 1 hehehe namerno se praviš blesavkoreanac ugrađuje to u sve živo dok nemac to stavlja samo u premium.
Ali u trećoj brzini to nisi primetio jelda?Evo i tog magicnog i20 I brzine ..Obratite pažnju na obrtaje motora
.kao što sam rekao na 130 vrti preko 3000 obrtaja bluzu 4000 što nam govori da potrošnja drastično raste..

Nisam ja ništa tvrdio to je na bordu a svaki bord laže..Fabrički podatci su 165 ..nizbrdo i vetar u leđa može višeAli u trećoj brzini to nisi primetio jelda?
Ali vidi kako ide 190 kmh a malopre si tvrdio ne može 140
Pogledajte prilog 1313841
Kažem ti da su koreanci sa ovim motorom SAHRANILI dizel a ti pričaj šta hoćeš.Dizeli to imaju vec na 1500 obrtaja i tu što se tiče potrosnje na tim brzinama nema poređenja..
Taj motor je smeće za izbegavati kad se primakne 200k km ..Kažem ti da su koreanci sa ovim motorom SAHRANILI dizel a ti pričaj šta hoćeš.
Samo maštaj evo ti zamena lanca na 300.000 km i to na PLINTaj motor je smeće za izbegavati kad se primakne 200k km ..
Ko o čemu nemci i englezi o poštenjuEvo kome nije jasno oko potrosnje i brzine Top Gear Toyota prius vs BMW M3..

Ali je lepo gledati te kako se mučiš i kopaš po internetu80k km![]()
To je i meni pisalo na 60 to je za naivneBezobrazno od Hyundai garaže da čoveku tj devojci traze 1400£ za promenu lanca na 80k na autu koje je imalo full servis ..a da kod njih piše zamena na 60k tako da su se ogradili![]()

Ma sek ukucas i izađe toga koliko hocesAli je lepo gledati te kako se mučiš i kopaš po internetudobro sam te zaposlio za danas.
Nije za naivne to je da oni mogu prebaciti trosak na kupca ..dešava se vrlo čestoTo je i meni pisalo na 60 to je za naivne![]()
Citas li sta pisu vlasnici..50k milja iliDešava se kada ne menjaš ulje i samo dolivaš to je vrlo česta pojava u eu. To lanac ne podnosi a taman 5 godina i kraj.
Mečka nema tako dobar auto za tu cenu. Koreanci davno prešišali nemce![]()