Pitam za jednog mog poznanika

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Bas mi je pricao poznanik koji je izasao sa jednom udatom zenom na pice, kako mu je dosta puta tu noc pricala o svojoj deci i to je njemu cudno, a i meni je cudno. Jer zasto pricati o svojoj deci liku koji zeli samo torbat i nista vise, zar ne?

Jel vama normalno da ona prica o deci?

Bas mi je pricao poznanik koji je izasao sa jednom udatom zenom na pice, kako mu je dosta puta tu noc pricala o svojoj deci i to je njemu cudno, a i meni je cudno. Jer zasto pricati o svojoj deci liku koji zeli samo torbat i nista vise, zar ne?

tipično ponašanje ženke pred mužjakom, izvatava na majčinski instinkt pokušavajući da probudi očinski, podsvesno

Ma brate to su keve koje imaju samo to u zivotu. I ocekuju da drugi shvate da su njena deca, janbitnije celo svetu u zivotu. Trebao je da je prekine, e siguran sam se jako inteligentno snalazis sa svojom decom- Kakvu zabavu volis?. Ako tu krene tuc muc, pozdravi smora ..

ništa čudno...sasvim normalno...barem meni...
deca su najveća ljubav...
problem bi bio da non stop pominje muža u pozitivnom kontekstu...:lol:
tada bi se zapito pa koj' si ****** onda sa mnom ako tol'ko voliš i poštuješ muža...

Po meni je to nekulturno. Izadjes sa nekim u provod i smaras tu osobu svojim licnim stvarima celo vece...Nema tu zajednickog nego ja ja ja moja deca moj zivot ja ja ja nja nja nja nja naj nja njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pa ako je gospođa u godinama ne može s tobom da priča o noćnim klubovima, provodu, muzici i sl...
misim zar ti je tada stvarno bitno o čemu će da priča...zna se šta je cilj cele situacije...priča je tu nebitna...
misim šta se vatate za te gluposti jeote...neka priča o čemu oće, samo da što pre padne ********...

pa ako je gospođa u godinama ne može s tobom da priča o noćnim klubovima, provodu, muzici i sl...
misim zar ti je tada stvarno bitno o čemu će da priča...zna se šta je cilj cele situacije...priča je tu nebitna...
misim šta se vatate za te gluposti jeote...neka priča o čemu oće, samo da što pre padne ********...

Po meni godine nisu bitne, ali ako se oseca tako, ono, bolje da ne izlazi samnom na startu...Ne zanimaju me isusene od zivota dame.

Back