Pitam za drugaricu (al stvarno)

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.113
ako su muškarac ili žena neiskusni, postoji li još način da se to promijeni?
Ili to ima veze sa godinama, pa što ste stariji, male su šanse da steknete iskustvo?

moja drugarica se registrovala na portalu i dobila je zaista zanimljive mejlove, ne povrsne i dosadne, na primer pise umetnik, fotograf i obrazovani muskaraci, koji takodje pišu jako lepe mejlove! ona je veoma inhibirana i mislim da to ima veze sa činjenicom da je prilično neiskusna

kako da je ohrabrim? Procitao sam sve ali ni ja nisam solidna u toj oblasti pa ne mogu da pisem mejl to jest odgovor umesto nje

Ili to ima veze sa godinama, pa što ste stariji, male su šanse da steknete iskustvo?

moja drugarica se registrovala na portalu i dobila je zaista zanimljive mejlove, ne povrsne i dosadne, na primer pise umetnik, fotograf i obrazovani muskaraci, koji takodje pišu jako lepe mejlove! ona je veoma inhibirana i mislim da to ima veze sa činjenicom da je prilično neiskusna

kako da je ohrabrim? Procitao sam sve ali ni ja nisam solidna u toj oblasti pa ne mogu da pisem mejl to jest odgovor umesto nje

коцка шећера и три капи ЛДС'а

idi bre i nosi taj lsd
800px-HarmCausedByDrugsTable.svg.png

pa iskustvom
pa jeste, manje su, ali ima nade
onda joj ne vredi. niko ne može to uraditi umesto nje.
Mora da ugazi u vodu

Cekaj,cekaj...dobila je slatkoreciv,drugaciji ,zanimljiviji...mejl i nezna kako da odgovori?
Pa onda ona nema samopouzdanja...to se oseti,cak i u mejlu...

ima samopouzdanje ali nema u toj oblasti M/Z

Lepa je , pametna je , vredna i zdrava (normalna) drug je i nije pokvarena, drustvena i voli da putuje

Ali kaže kao da ima blokadu kad je reč o upoznavanju muškaraca

ima samopouzdanje ali nema u toj oblasti M/Z

Lepa je , pametna je , vredna i zdrava (normalna) drug je i nije pokvarena, drustvena i voli da putuje

Ali kaže kao da ima blokadu kad je reč o upoznavanju muškaraca
E pa tu moras da nastupis ti.Ako ste prijateljice.Znam da je glupo,ali nacini izuzetak i budi sveca u dogovorenom sastanku,gledaj da se upustas u pricu samo kada je potrebno...

Back