Pitam za druga

Inace pratim jako puno nekih psihologa i prica na temu sablona vezivanja za druge ljude
Poucno i nesto novo za mene
Otvara nove vidike i deluje lekovito
Savetujem da istrazite
Avoidant attachment stil i anksiozni stil za pocetak
Gledacete sasvim iz drugog ugla i sebe i partnera ili buduceg partnera
Imacete vise razumevanja za oboje

Te ratoborne ženske ili ja ili ladna morava mi nikad nisu bile jasne...
da li bi se neko zbog njihovog ultimatuma potreso zaista :lol:

i šta me briga da li će da izglade odnos. očigledno neće jer je ograničena osoba centar kosmosa u svojoj izmaštanoj stvarnosti
u kojoj zbog nje počinju ratovi i dogovaraju se dvoboji u zoru haha
u stvarnosti ona cvili kad je neko blokira.
Pa da, drzi ga na uzici, ali ne suvise blizu da ne primeti da je ona u vezi ( za koju joj treba dve nedelje da raskine)
Ljudi raskinu pet veza telefonom, ako su nasli ono sto traze. Ma, ne izadju ti vise iz kuce i bas ih briga sto ih neko drugi trazi ( cak i da je emotivna veza, a svaka jeste). Dakle foliranje koje se kaznjava odlaskom kod tetke....

Čekaj tebi je normalno da se smuvaš sa nekim, a taj neko i dalje spava sa osobom iz prošlosti, ima emocije prema njoj itd? Hoćeš sa takvom osobom vezu?
Biće da sam ja primitivna skroz. :lol:
Ma ne gde piše da mi je normalno?
ali negde piše da je gospodjica CEO kosmosa pa da kad se ona pojavi mora da prestane istog trena sav život koji se odvijao pre nje.
Taktika joj je pogrešna. Ona siluje njegov mozak. A meni silovatelji nevezano za pol nisu prihvatljivi kao pojava
Da nešto vredi uostalom, lik bi već napisao oproštajnu poruku udatoj ženi

ali negde piše da je gospodjica CEO kosmosa pa da kad se ona pojavi mora da prestane istog trena sav život koji se odvijao pre nje.
Taktika joj je pogrešna. Ona siluje njegov mozak. A meni silovatelji nevezano za pol nisu prihvatljivi kao pojava

On kaže da je napisao 🤷‍♀️

a on je shvatio da je ona kosmos njegov kada je ona otkrila da on i dalje pored veze snjom bambusa udatu gospoju sto traje 10 godina?

Moj poznanik je započeo vezu sa nekom devojkom. Oni su se u početku prva 2-3 meseca dosta svađali i onda je ona saznala da on nešto petlja sa strane i ostavila ga.

Posle su opet počeli kontakt preko poruka ali ona izbegava da ga vidi.

Juče je on nju blokirao i rekao da ne želi više kontakt jer je zaljubljen u nju, a ona ga odbija. Danas ga je ona zvala na drugi broj i plakala i napala ga što je povređuje i da je sebičan.

On je hteo da se vide, a ona mu je rekla da hoće ali verovatno sledeće nedelje, a nisu se videli skoro dva meseca- od one svađe zbog njegovog petljanja sa drugom ženom (inače sa tom udatom ženom petlja već desetak godina i sad je kao prekinuo zbog ove nove, ima dve nedelje od kako više ne petlja).

Posle tog razgovora mu je ta devojka poslala poruku kao da ona njega ne odbija, ali nije spremna da pristane na bilo šta u ovom trenutku i da nije tako hrabra kao on. I da će mu se javiti.

On mene pita šta to znači, a ja prosleđujem pitanje na forum. Šta to znači?
To znači da neće...

Ako neće onda neće...

Back