Pitam za druga

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.572
Moj poznanik je započeo vezu sa nekom devojkom. Oni su se u početku prva 2-3 meseca dosta svađali i onda je ona saznala da on nešto petlja sa strane i ostavila ga.

Posle su opet počeli kontakt preko poruka ali ona izbegava da ga vidi.

Juče je on nju blokirao i rekao da ne želi više kontakt jer je zaljubljen u nju, a ona ga odbija. Danas ga je ona zvala na drugi broj i plakala i napala ga što je povređuje i da je sebičan.

On je hteo da se vide, a ona mu je rekla da hoće ali verovatno sledeće nedelje, a nisu se videli skoro dva meseca- od one svađe zbog njegovog petljanja sa drugom ženom (inače sa tom udatom ženom petlja već desetak godina i sad je kao prekinuo zbog ove nove, ima dve nedelje od kako više ne petlja).

Posle tog razgovora mu je ta devojka poslala poruku kao da ona njega ne odbija, ali nije spremna da pristane na bilo šta u ovom trenutku i da nije tako hrabra kao on. I da će mu se javiti.

On mene pita šta to znači, a ja prosleđujem pitanje na forum. Šta to znači?

To jedino žensko može da odgovori pravilno. Mi muški možemo da kombinujemo. Recimo, ja mislim da ona hoće ozbiljnu vezu ali da on pre toga padne na kolena, moli za oproštaj i čvrsto obeća da neće više da bude u kontaktu sa tom nekom drugom.

Da prekratim, nema od toga ništa. Tip je verovatno "igrač" a žene to osete.
Kao što kažeš...Nadam se da nije dovoljno glupa da popusti.

Moj kolega sa studija Bole hteo da pravi ljubomornom devojku pa izasao sa nasom zajednickom drugaricom sa studija na zurku na koju je trebalo da mu ide devojka. Rezultat?

Zavrsio je prvo u krevetu sa zajednickom drugaricom nam, posle i u braku sa njom a ona ga je posle 25 godina i pokopala na bezanijskom groblju. A bivsa devojka? Imala/ima svoj brak ali je posle 7-8 godina od opisanog dogadjaja uletela u svalersku vezu sa Boletom, mislim da su cak i porodicno poceli da se druze, mozda je pao i neki svingeraj, no Bole se nije hvalio (sto je za njega jelte bilo bas cudno).

Hvala na odgovorima :heart:

Koliko vidim svi smatrate da se cura neće javiti ako je pametna. Nije mi jasno ni što se on toliko primio na nju, jeste devojka lepa i inteligentna, ali zaista su stalno u nekom konfliktu. Možda njega to loži jer je pun para pa mu cure same padaju u krilo. Obično ih brzo osvoji.

Poslednja izmena:
Ne bih isla u dubinu njegove psihe, dimenziju koju lik ocigledno nema. Moze mu se, igra se, zabavlja, dosadno mu je i tako...

Ta cura bolje da ima pred sobom realnu sliku coveka koji ocigledno nije imao zdrav odnos tj. vezu u poslednjih 10 godina posto se vacario sa udatom.
Uvek neka misli da je jako specijalna i da ce promeniti nekoga...Nece...

ta devojka od druga, je ocito povredjena, razocarana zbog cinjenice da je i pored veze sa njom on petljao sa bivsom (udatom zenom sa kojom ima to sto ima 10 godina, nazovite kako ocete)
dakle tu je prevara te devojke. on je za nju naravno rizican ona mu vise ne vjeruje. to sto se ona njemu javlja i place (kako on navodi ) je verovatno jsto ga jos nije preboljela i onda malo poklekne i javi se...

brljao je , zabrljao je. sta ce biti? a ko zna... da li ce ta devojka oprostiti il ipopustiti i vidjeti se na kraju, nastaviti vezu ili ne, jedno je sigurno, tu vise poverenja nece biti, bar ne onog kojeg je bilo prije ovoga.

ocito mu je bolje da se sada i sam povuce, raspravi sa sobom kako ubuduce ne bi cinio to sto je cinio.
za semu sa udatom niko ne moze da m uzabrani, njegova je volja i izbor, na kraju krajeva ne retko je i da se zaljube da zavole, desava se, ljudi smo...
ali 10 godina...plus sto si u to svesno uvukao nekog u svoj zivot i usao u neciji zivot a da si to prikrivao i nastavljao sa tom udatom...

nek se okane te devojke, tu poverenja sigruno vise nece biti...

vec je odgovoreno ... ta devojka ga nece zvati jer je seronjjjja.
Ako zeli nesto sa njom neka bude i 10 dana "veze" ali samo i iskljucivo sa njom.
cim on petlja sigurno stalno petlja i uvek ima "asa u rukavu" da ne kazemo rezervu.
Naravno da to rade i zene ali je nekako uobicajeno za muskarce.

One je po meni nesiguran i kao takav nije bas pogodan za vezu
osim naravno kres seme ...
svako neka radi sta mu prija

Poslednja izmena:
Moj poznanik je započeo vezu sa nekom devojkom. Oni su se u početku prva 2-3 meseca dosta svađali i onda je ona saznala da on nešto petlja sa strane i ostavila ga.

Posle su opet počeli kontakt preko poruka ali ona izbegava da ga vidi.

Juče je on nju blokirao i rekao da ne želi više kontakt jer je zaljubljen u nju, a ona ga odbija. Danas ga je ona zvala na drugi broj i plakala i napala ga što je povređuje i da je sebičan.

On je hteo da se vide, a ona mu je rekla da hoće ali verovatno sledeće nedelje, a nisu se videli skoro dva meseca- od one svađe zbog njegovog petljanja sa drugom ženom (inače sa tom udatom ženom petlja već desetak godina i sad je kao prekinuo zbog ove nove, ima dve nedelje od kako više ne petlja).

Posle tog razgovora mu je ta devojka poslala poruku kao da ona njega ne odbija, ali nije spremna da pristane na bilo šta u ovom trenutku i da nije tako hrabra kao on. I da će mu se javiti.

On mene pita šta to znači, a ja prosleđujem pitanje na forum. Šta to znači?
ciganska posla

Back