Pitam te pitam

Ulazite u novu vezu, upoznajete jedno drugo i sledi pitanje: zašto si raskinuo prošlu vezu?
šta je Vaš odgovor?
ima li uopšte pravo da pita tako nešto?

Pa nije zabranjeno nikakvim zakonom,može da pita.
I da dobije odgovor "Nije nam išlo"...pa joj jednog dana možda ispričam konkretno šta "nije išlo" a možda i ne.
Ja nju neću pitati isto pitanje.

naravno jer si ti u pravu po svakom osnovu u toj bivsoj vezi. samo mala sugestija da je i druga strana isto tako u pravu ;)

Vidis, negativan stav imam samo prema jednom. I zaista ne mogu da mu nadjem opravdanje za postupke. Da, ispravna sam bila ja.
Za ostale ne mogu ni jednu ruznu rec da kazem. Krivac sam bila sama. Raskidala sam i povlacila se jer nisam ja njih zasluzivala a postajalo je ozbiljnije. Oni su bili vredniji, moja subjektivna procena.

Ulazite u novu vezu, upoznajete jedno drugo i sledi pitanje: zašto si raskinuo prošlu vezu?
šta je Vaš odgovor?
ima li uopšte pravo da pita tako nešto?
Ko pita - ne skita.
Kako bi vaš odnos bio bolji, treba da upoznate svog partnera bolje. Sad, možda neko smatra da se takva pitanja jednostavno ne pitaju i ima pravo da ne odgovori na pitanje.

Ubedjena sam da tako nesto ne bih pitala...ne vidim svrhu takvog pitanja.

Па рецимо да видиш каква ти је будућност са новим дечком тако што ћеш да му истражиш прошлост. Шта ако је манијак, псхипота, серијски убица? Шта ако је претходну везу окончао тако што је рокнуо девојку и искасапио и појео можда?

Back