D
daca maca
Gost
interesuje me da li vi svaki dan sedite za kompjuterom i razradjujete teme da li je to nedoststak prijatelja sa kojima bi mogli da komunicirate pa ih zato trazite na internetu?
Formuliši malo, D1, možeš ti to.d1:
d1:da
pametna devojka... ona sve zna...jovanka, a da se udam ja za nju... neces se ljutis... :wink:
cisto da se zna ovo je namenjeno daci caci a ne tyid1:da
pametna devojka... ona sve zna...jovanka, a da se udam ja za nju... neces se ljutis... :wink:
Otkud ti...ili mi se cini ili te nema bas cesto....Lens:...ovde se desava o ubijanju vremena![]()
Heh, a zamalo da me zabrineš.d1:cisto da se zna ovo je namenjeno daci caci a ne tyid1:da
pametna devojka... ona sve zna...jovanka, a da se udam ja za nju... neces se ljutis... :wink:![]()
mishice nestace ti kompota...mishica:
Ti ces da me menjas.. Odoh jaLens:evo me opet...nije me bilo neko vreme....sad sam tu i ne idem nigde...
valjda je sad okTya:Heh, a zamalo da me zabrineš.d1:cisto da se zna ovo je namenjeno daci caci a ne tyid1:da
pametna devojka... ona sve zna...jovanka, a da se udam ja za nju... neces se ljutis... :wink:![]()
d1:mishice nestace ti kompota...mishica::wink: :wink: :wink:
cccc :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:mishica:d1:mishice nestace ti kompota...mishica::wink: :wink: :wink:
To se kaze ovako: a tebi mishice kompot...![]()