annchy
Početnik
- Poruka
- 31
Aha.. pochela je da joj raste dlaka.. Ishrana? Pa jede one granulice naravno s vremena na vreme pojede i neshto prirodno.. Veterinara u blizini nemam ali prvom prilikom vodim je ;\
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,verovatno je stao na neku razbijenu flasu
ili ko zna sta(mentoli svasta bacaju iako je to gradska plaza i trebalo bi da bude cisto
),gledala sam nije mu nista ostalo u rani,nije,malo krvari,taman je pocela da se pravi krastica ali on poceo da seta pa opet pocela krav
stawili smo bivacin
....on je stalno lize(to je dobro zar ne
)...pa pitanje je da li treba da se previja
Laki se juce kupao na Savi i rasekao zadnju desnu sapu,verovatno je stao na neku razbijenu flasu
ili ko zna sta(mentoli svasta bacaju iako je to gradska plaza i trebalo bi da bude cisto
),gledala sam nije mu nista ostalo u rani,nije,malo krvari,taman je pocela da se pravi krastica ali on poceo da seta pa opet pocela krav
stawili smo bivacin
....on je stalno lize(to je dobro zar ne
)...pa pitanje je da li treba da se previja
![]()
Verovatno je povređen samo deo nervnog stabla koje se proteže niz nožicu pa zato ima ograničene sposobnosti. Nažalost, šanse da se nevri oporave su minimalne, tvom mačetu u prilog ide jedino mladost i to što si ga ti pronašla. Isforsiraj mu malo B komplex vitamina, ima ih dosta u pivskom kvascu.

aaaaaa....opet problemi, mache ima proliv, sa krvavim zavrsetkom. pre neki dan se prezderavalo, uglavnom sam davala raskvasenu hranu za macice, posto suvu nije htelo da jede, ponekad malo kuvane ostatke hrane, mleko jednom na dan. sada dajem suve briketice i samo vodu, koju pije vise nego inace, ali i dalje skace od srece kad dobije parce stisnjene sunke. Ponasa se uobicajeno, veselo je i stalno trazi drustvo. Molim misljenje...hvala
Molim za pomoc! Moja persijska maca(ustvari mesanac )odkad su pocele vrucine sve manje i manje jede,zadnjih dana maltene zivi na vodi....cesto i povraca....uglavnom je unutra sem kad je lepo izvedem je napolje ali na kaisu-i...napunila se buvama...ogrlicu ne podnosi-odmah povraca,veterinar mi je dao neku ampulu koju sam rastvorila u vodi i okupala je...s'obzirom da one dosta vremena provode u ciscenju krzna-lizanju-opet je pocela da povraca od tih otrova...veterinar joj je dao vitaminsku injekciju da pojaca apetit -ali nema pomoci-ne jede...do sada je jela wiskas-odbija -kao i friskies,rojal...nista nece...sta da radim?pomagajte![]()
jel ochishceno od glista?

nije...moze pomoc? sta kupiti?
Idi u veterinarsku apoteku i trazi nesto protiv glista...reci koliko je mace staro...dace ti sta treba
veterinarske apoteke za koje ja znam su "beka" u sime milosevica (kod maksima gorkog,blizu chuburskog parka) i ima jedna u sarajevskoj ulici ali ne secam se gde tachno,tj.koji broj....
ili jednostavno zovi veterinara i veterinar ce dati maci sta treba....njima se obichno daje u obliku paste....
takvu stolicu ima zbog glista....
zovi veterinara to ti je najjednostavnije
Pozdrav svima! Nova sam u ovome, pa se unapred izvinjavam zbog mogucih gresaka
Imam stene zlatnog retrivera, zenku staru 5 meseci. Na donjoj usni joj se pojavila neka izraslina lici mi na bradavicu. To je bilo sitno pa kako je ona rasla i to je poraslo. Bele je boje, ima oko 3 mm precnika i bobicasto je, lici na kupinu. Da li je to stvarno bradavica ili imam razloga za brigu? Nisam isla kod veterinara. Stene je primilo 3 vakcine do sada.
Unapred hvala!