lucky71
Obećava
- Poruka
- 87
pipala mu je stomak, ali se nije dugo zadrzala, imam osecaj da nas je onako nabrzake odradila. htela je prvo da mi da tablete za njega, kako je sad kod mene doziranje na 6 - 8 sati ne bilo problem, ali kako kad on cim nesto pojede u roku od 2 minuta povraca i to se bas, bas grci? citavo dvoriste je ispovracano. stavila sam mu i kutiju sa posipom (dvoriste je poplocano) ali ne vidim da je koristi. a to disanje? strasno izgleda, stomak mu se sa obe strane uvlaci pod rebra dok dise.
mimi kako da mu dam fizioloski pod kozu? ne bih se usudila da ga bodem. uh zasto mu to ona nije dala??????
ne znam da li pije vodu, cinijica je tu,ali ne vidim da puno fali. idem sad da potrazim neki spric pa da ga pokusam napojiti. ne znam kako ce to izgledati, veruje mi i navikao je na mene, ali i to ima granice.
mimi kako da mu dam fizioloski pod kozu? ne bih se usudila da ga bodem. uh zasto mu to ona nije dala??????
ne znam da li pije vodu, cinijica je tu,ali ne vidim da puno fali. idem sad da potrazim neki spric pa da ga pokusam napojiti. ne znam kako ce to izgledati, veruje mi i navikao je na mene, ali i to ima granice.