Pitajte u vezi zdravlja

Samantha Jouns:
Ja bih sacekala jos 2-3 meseca da pretsane da ih doji...ali ne znam ako POSTOJI OVDE veterinar on ce ti bolje ispricati.
pa ako se omacila pre 2 meseca znaci da je prestala da ih doji,mozes je odvesti na sterilizaciju ako nije u teranju,jer se macke razmnozavaju skoro kao zecevi. kad odem kod babe u selo vidim da one lokalne macke jos doje macice a vec su ponovo skotne. tako da bih ti preporucila da to uradis sto pre.

Samantha Jouns:
BRAVO SRDJANE!!!

Imam macku koja ima proliv, mrsava je jako, jede redovno, primetila sam da ima probleme sa gutanjem
Bili smo kod veterinara on ju je onako povrsno pregledao nema temperaturu dao joj inkeciju sa antibioticima (valjda) i neku suvu hranu sa vitaminima i dao nam je lek koji je u spricu (bez igle naravno) da joj damo uvece....
Da li su to simptomi nekog trvanja mada sam citala knjige u vezi tog njenog problema pa se spominje i trovanje....
Molim te reci mi koja je tvoja prognoza.
Hvala!!!

Ja cekam odgovor..:)

Srdjan_NS:
Izvini na cekanju,nekada jednostavno ne uspevam da dodjem do kompjutera od posla.
Lek koji je dao u spricu nadam se da je nesto protiv glista.Jel pise nesto na spricu ili je to obican spric za jednokratnu upotrebu? Jako je bitno da maca dobije sredstvo protiv glista.
Izvini jos jednom

Ma nije frka Srki ;)
Obican spric, zute je boje ta tecnst u njemu.
Jle to ima neke veze sa prolivom???
Macka je inace sad vec bolje, vidim da je i po raspolozenju dobro....

Samantha Jouns:
Ma nije frka Srki ;)
Obican spric, zute je boje ta tecnst u njemu.
Jle to ima neke veze sa prolivom???
Macka je inace sad vec bolje, vidim da je i po raspolozenju dobro....

To mi je onda malo teze shvatiti sta je veterinar dao ali najbitnije je da je macka bolje.kada ozdravi obavezno joj daj neki preparat protiv glista.
Pozdrav Jouns-ova

Imam psa pulina, živi u dvorištu, kvalitetno hrani, redovno češlja ... U poslednje vreme joj strašno opada dlaka. Stara je tri godine, do skora je imala štence, ali sada više nisu sa njom.Šta bi mogao biti uzrok gubitka dlake, da li samo vrućina ili nešto drugo. Napominjem sva ona duga dlaka joj je otpala ostala samo fina tanka dlaka. Nemo nikakvih pečata po telu, jedino sam primetila da je deo oko njuške jako svrbi i često ga češe u travi.
Napominjem, iako branim, dobije ponekad i poneki kolač ili pak sladoled, ali njenom molećivom pogledu je teško odoleti

Srdjo,

moja Milica (havanezerka), je juce ujutru povracala zutu penu. I tako jos par puta tokom jutra.
Da li je to gastritis??? Procitala sam u jednoj temi da to moze biti to.
Nasa Mili sa foruma mi kaze da mogu da budu i krajnici? Kuca jeste bila bolesna u maju, imala je kijavicu, pa smo se zajedno borile protiv kijavice bez ikakvih lekova, ali posle toga je sve bilo u redu, prezdravila je.
I juce ovo...
Sve nesto kontam, ona je mala za tako nesto, tipa gastritisa, ima 10 meseci... a mozda i gresim, jer
ona voli da ponekad pojede ono sto mi jedemo, kako da je odbijem kada me onako tuzno gleda? Slatkise joj ne dajem, znam da ne sme nista slatko da jede.

Kako da joj pomognem, osim sto od sada nece jesti sto i mi, jesce svoje granule, iskljucivo...

Da li ce joj biti bolje, hoce li imati jos tih napada gastritisa, (ako je to povracanje bilo zbog toga)?
A ja mislila da povraca zato sto usput svasta ''na'vata'' kada setamo, pa da je od toga... Ne znam sta da radim i sa tim... ne mogu nikako da je naucim da ne sme nista napolju da dira.

Danas nije povracala, hvala Bogu.
Pozdrav.

pozdrav svima
imam jedno mozda i glupo pitanje
e ovako na bavio sam psa sve je super ali ćale me crnjaci kako moram dobro da se pazim jer je dlaka od psa u ustima ili plućima ili dje li vec veoma opasna.e sad interesuje me da li je to opasno od svakog psa ili od psa zarazenim nekom bolešću ili kako li vec...pas je vankcinisan
protiv bjesnila i zaraznih bolesti pa me interesuje treba li sto jos da preduzmem bla bla...

Back