vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Srdjane,imam kuju koja je uparena 6 juna i do sad nema stomaka,ali su joj mlecne zlezde sve vece. da li je to dobar znak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako se omacila pre 2 meseca znaci da je prestala da ih doji,mozes je odvesti na sterilizaciju ako nije u teranju,jer se macke razmnozavaju skoro kao zecevi. kad odem kod babe u selo vidim da one lokalne macke jos doje macice a vec su ponovo skotne. tako da bih ti preporucila da to uradis sto pre.Samantha Jouns:Ja bih sacekala jos 2-3 meseca da pretsane da ih doji...ali ne znam ako POSTOJI OVDE veterinar on ce ti bolje ispricati.
Samantha Jouns:BRAVO SRDJANE!!!
Imam macku koja ima proliv, mrsava je jako, jede redovno, primetila sam da ima probleme sa gutanjem
Bili smo kod veterinara on ju je onako povrsno pregledao nema temperaturu dao joj inkeciju sa antibioticima (valjda) i neku suvu hranu sa vitaminima i dao nam je lek koji je u spricu (bez igle naravno) da joj damo uvece....
Da li su to simptomi nekog trvanja mada sam citala knjige u vezi tog njenog problema pa se spominje i trovanje....
Molim te reci mi koja je tvoja prognoza.
Hvala!!!
strpi se jos malo,srdjan nema vremena da odmah odgovori,ponekad se odgovor ceka i 2-3 danaSamantha Jouns:Ja cekam odgovor..![]()
Samantha Jouns:Ja cekam odgovor..![]()
a meni odgovor?????????vilus:Srdjane,imam kuju koja je uparena 6 juna i do sad nema stomaka,ali su joj mlecne zlezde sve vece. da li je to dobar znak?
sto,hoces jedno stene da kupis? :-DSrdjan_NS:Izvini nisam video pitanje.To je dobar znak ako zlezde rastu,rano je jos da se primeti po stomaku.Javi kada se osteni![]()
a jojSrdjan_NS:Neka nemoj,imam Mastifa,treba to nahraniti![]()
Srdjan_NS:Izvini na cekanju,nekada jednostavno ne uspevam da dodjem do kompjutera od posla.
Lek koji je dao u spricu nadam se da je nesto protiv glista.Jel pise nesto na spricu ili je to obican spric za jednokratnu upotrebu? Jako je bitno da maca dobije sredstvo protiv glista.
Izvini jos jednom
Samantha Jouns:Ma nije frka Srki![]()
Obican spric, zute je boje ta tecnst u njemu.
Jle to ima neke veze sa prolivom???
Macka je inace sad vec bolje, vidim da je i po raspolozenju dobro....
VIRUS!!!!!!!HpO994!:cekaj more, imam ja pitanje....
imam morsko prase i ne znam da li treba sa se kupa... neki kazu da, neki ne!!! auuuu pm, kako dalje ja nemam pojma...
kako uspes da nagazis toliku mrcinu?????Srdjan_NS:Jako je opasan samo ako ga nagazis dok spava.
pa i ti imas molosaMili:Лепо, Срђо, лепо .... значи, напуљски? Хм, биће тешко прићи ти![]()
Шалим се! Обожавам молосе.![]()