Moze se izvrsiti eutanazija i na hrckovima.Jeste li ga vodili kod veterinara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psycho M:Moja macka je juce povratila nekoliko pantljicara, najveca je imala 10ak cm i 1cm siroka, i jos par oblih glista, pa me zanima koje sredstvo je najefikasije za izbacivanje tih parazita. Inace, posto je to macka koja zivi u dvoristu, a imam ih jos nekoliko, ona nije nikada ciscena od parazita{stara 9meseci}, i poslednjih par nedelja je smrsala, a ja mislila da je to od pobacaja koji je imala pre 15 dana. Koje sredstvo da joj dam i cime da je hranim dok ne izbaci ta stvorenja? Molim te pomozi jer u ovom kraju nema veterinara koji se bave macama. Unapred hvala.
Srdjan_NS:Moze se izvrsiti eutanazija i na hrckovima.Jeste li ga vodili kod veterinara?
labri:Imam jedno pitanje za vas.Imamo crnog labradora starog 11 meseci i zadnjih mesec dana se nenormalno linja moze rukom da mu se iscupa za punu saku dlaka a sto je najgore dlaka mu vise nije ostra i crna nego skroz mekana i crvenkasta i to je strasno ruzno.Molim vas za pomoc i da li je ovo normalno.Hvala
jovami:Srdjane, molim Vas da mi kazete Vase misljenje. Posle vise tretman kortizonima i lekovima (promizon) o cemu sam ranije govorila, odlucili smo se s veterinarom za onekciju Diptofos-a, koju je moj pas jako dobro podneo i sretna sam sto nista od ranijih simptoma vise nema.Sta Vi mislite, da li bi se i dalje mogao primenjivati ovaj tretman u odredjenim intervalima i koliko moze da skodi psu te na koji nacin? Hvala Vam unepred!
ljube03:Nabavio sam stene zlatnog retrivera, i juce kada sam ga cesljao i igra se prmetim u usima da ima neke bubuljice crveno-roze boje, zanima me da li je to nesto sto mogu sam sanirati ili moram kod veterinara?I mora li primiti revakcinu nobivac?
radojam:
pitanje i dalje stoji?!designpara@gmail.com:Pre neki dan sam mom macoru izvadio krpelja kod vrata, veterinar mi je rekao da ga navrnem na levo i iscupam, pa i ako stane glava da nije problem! MEdjutim sad je proslo od tog vadjenja nedelju dana i on ima tu tacku gde je bio krpelj i gde je ostala glava. NA tom mestu nema dlake i oseca se kao loptica pod kozom (glava je i dalje tu izgleda). Pa me sad zanima dal je taj veterinar bio u pravu sto mi je rekao da ga tako izvadim ili je lupio samo i dal moze sad nesto da se iskomplikuje i sta da mu dam i kako da mu izvadim to cudo iz vrata?
Dimche:Nekapiram zasto mi veterinar(Srdjan NS) nije odgovorio na onu moju poruku uvezi papagaja?
(to je ona najduza poruka)
designpara@gmail.com:Ma znam taj veterinar je idiot, i ja sam budala sto sam ga slusao, ali eto reko on je veterinar, valjda zna!
Posle te izjave mi je i dao pogresnu dijagnozu kad mi je pas bio sredio nogu! Kako bi voleo da zatvaraju tako neodgovorne veterinare, ali sta da se nerviram kakve gluposti lupaju neki pravi doktori i koje greske prave ovo me nista ne cudi! Videcu sto pre da sredim macora!