mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ne kažeš, koliko su stari? To je jako bitna informacija u svakom pogledu. Slažem se sa NF, verovatno mu se "ide". Pozdravljam odluku o sterilizaciji ženke, inače.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovani Srđane,
par dana imamo leminga starog 2 meseca, ime mu je Mrvica (jer ne znamo pol još uvek). Primećujem da ne pije vodu, i kad mu nudim sa prsta ili iz ruke neće. Zapravo na to sam obratila pažnju kad sam videla dlaku koja se za nijansu promenila i ukazuje mi na dehidrataciju (izgleda kao poluvlažna, kad povučemo prstom uz dlaku, ona se ne vraća u prvobitni položaj odmah)-makar su mi tako rekli da se prepoznaje dehidratacija kod mačke, pa sam i kod njega primetila. Normalno se ponaša, jede, celu noć trči u točkuprepodne uglavnom spava, pa je malo aktivan, pa opet dremne, ali tako je od početka. Generalno je druželjubiv, osim što je u početku grickao kad mu pružimo prst, a sada to uopšte neće da uradi-ne znam ima li neke veze. Dajem mu, pored njegove hrane i minerala, u toku dana par komadića sveže šargarepe i jabuke.
Pretrpeo je stres odvajanja od svog legla, par dana nakon toga i sat i po puta (ali je putovao u svom kavezu i okruženju, koji je veliki a spolja je bio zaštićen da mu ne bude hladno).
Imam li razloga za brigu, i šta raditi tako mrvičastom stvorenju kad neće da pije vodu? Isuvise je mali da bih mu silom otvorila usta i sipala pola kapi (?!) Primetila sam da se sa ovom pipetom za vodu ne snalazi baš najbolje, ali da je u tome problem pretpostavljam da bi bar sa mog prsta olizao kap dve vode kao sto je pre radio.
Nadam se da će odgovor stići pre nego sto bude kasno.
Malopre zatečeno ispred naših ulaznih vrata i primećena mačka u ulazu. Povraćka, fekalije, nešto bačeno?
Veoma smo zabrinuti jer i mi imamo mace, tretirane Cestal Cat-om pre 14-ak dana, za svaki slučaj ponovićemo sutra.
Za gadljivije, možda da ne klikate na fotke.
http://img13.imageshack.us/img13/9021/slika1r.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/4793/slika2w.jpg
Hvala mnogo na odgovorima!!!
Jel` ih imas ti ujutru kad ustanes? To je normalna pojava.![]()