Pitajte u vezi zdravlja

Mirka hoce da bude kuma! :)
E, ali ako se usvoji ime, obavezno da je stvarno zovete tako!
Ne znam ni cemu inace sluze ta imena iz pedigrea.
Moja Ruza se zove Viktorija Sebastian Hogar, mo's misliti!
Ali je cim je dosla kod nas prvo zalila zemlju kod ruze i sama sebi dala ime.
Inace, Zvoncica nam se u stvari zove Vinona, jedino Lotusa zovemo pravim imenom.

Mirka hoce da bude kuma! :)
E, ali ako se usvoji ime, obavezno da je stvarno zovete tako!
Ne znam ni cemu inace sluze ta imena iz pedigrea.
Moja Ruza se zove Viktorija Sebastian Hogar, mo's misliti!
Ali je cim je dosla kod nas prvo zalila zemlju kod ruze i sama sebi dala ime.
Inace, Zvoncica nam se u stvari zove Vinona, jedino Lotusa zovemo pravim imenom.

Viktorija Sebastian Hogar, ne kopaj zemlju
Viktorija Sebastian Hogar ne juri mačku
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

..iii sta bi?
da li je devojcica izasla?
Moja drvojcica kada se okucila okucila je osmoro,i nekako se nije snasla sa posteljicom,pa su svi ostali tako na gomili 10 tak sati ,kada se posteljica osusila,dve bebe nisu bile zive
-mozda nisu mogli da dodju do sise
.u toku sledea 4 dana jos dve bebe su ispustile dusu
Ne znam zasto,neki su mi cak i rekli da je to uobicajno kada ima puno mladunaca ,,,do 4-5 dana da neki tako zavrse,,,
moji mali kucici,su vec poceli da jedu(posle 20 tak dana)
jedan toliko jede ,da se posle zanese pa udje u zdelu sa hranom i tako jede( hedonista,na tatu)
..Onda , jedan malisa ,ako neko kod njih udje u bos, u papucama,,on skoci i odmah pocne da mu sisa prst:)
Ja isto nikada nisam imala male kucice u kuci ,,tako su drugaciji nego macici..
....

Ima i gore:
Viktorija Sebastian Hogar ne jedi govna!

Lotus mi to nikad nije radio, ali gospodjica cim spazi "kolacic" hoce da ga mazne, stalno moramo da pazimo. :roll:
Kaze veterinar da tako privlaci paznju. :confused:

tako ja jendom iz kafane pitam konobara da mi zamota ostatke hrane, za sina baju.i mama donku...

tek posle mi palo napamet šta li je čovek pomislio....

još sam rekla ako ima i da je još nekom ostalo, da se ne baca bezveze kad je to za njih sasvim OK:rumenko::rumenko:

I ja uvek trazim da mi spakuju, bolje da ponesem, oni bi to i onako bacili.
Jednom me je spustio jedan konobar u Skadarliji najstrasnije.
Ja kazem: "Je l' mozete, molim Vas, da mi zapakujete ovo za kuce?", a on meni: "Aha, "za kuce", a ima i za veceru!" :confused:

evo javljam se, prozvana...
Gala je danas bila na carskom rezu-jedva je živu glavu izvukla jer je štene u njoj umrlo i počela je sepsa-biće da je danak našem neiskustvu, odnosno mm, jer sam ja to prepustila njemu
tek sam danas na samoj operaciji čula od veterinara kako su ga sve upozoravali da je još ranije, u subotu i nedelju trebalo da se uradi carski rez, a on sve mislio moći će i prirodno, ne shvatajući šta radi
elem, imamo i dalje dva šteneta, gala je sad dobro, ali moraće da bude pod žestokim antibioticima za svaki slučaj
još nam je i jedno štene bilo nešto kilavo, pomodrelo, izgubilo na kilaži, bogu dušu...ali smo primenili sve moguće i nemoguće i sad je i ono dobro ali će isto da bude pod nadzorom....kažu da se verovatno nagutao plodove vode jer je prvi izlazio i od početka je kilavo sisao, ali sad ćemo ga paziti i na sat vremena stavljati na sisu..već je napredovao i popravio se u odnosu na jutros kad je jedva disao
sve u svemu, danas je bilo strašno i tužno i ja sam se sva iskidala i još sam prisustvovala carskom rezu, a mm izbacila iz ordinacije da se ne bi složio na patos i tako.....
sad mi je malko lakše jer ovi koje imaju su za sada dobro.....
sad sam na poslu, ali kad dođem kući moraću da vam ih slikam, ovo jedno je isti onaj iz 101 dalmatinca što stalno kuka "mommy I am hungry, I really am"

joj, boko, dobro je da se gala izvukla, baš je bilo teško...
meni je bilo sumnjivo što se toliko dugo čeka i zbog čeka vetrinar čeka toliko na carski red, ali dobro, prošlo je tako, važno je da je ona sada dobro i da će joj sva vaša pažnja pomoći da se ojača opet :heart:
izmaz je i obavezno okačici slike štenaca, nadam se da će oba bebca biti dobro!

Back