Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ponasa se ko stene, ne slusa... i nije opasan nikad nikog nije napao. Cak da ga sutnes on bi mislio da je to neka igra. Moj pas isto voli da jede lopte, jednom sam ga izvela i on je video decu na igralistu, zatrcao se i probusio 3 lopte( 2 gumene balonjare i jednu fudbalsku), pa sam morala da platim deci. Pit bulovi jednostavno vole da buse stvari, zato moj nema nijednu normalnu igracku, jer je odmah unisti. Ima neku sipku oblozenu debelom plastifikovanom gumom i to mu je trenutno najdraza igracka. Jel si siguran da je taj pit hteo da vas napadne? jel bilo vlasnika u blizini?

Лаки, правила форума - нема чатовања а ја морам да вас подсећам. За то служи ПП - приватна порука, па пошаљи Мачкић ако те нешто занима о њој.

pit bull lover jesi li ikad imala nekih neprijatnosti sa psom da je nesto uradio sto ne smije?
znali li tvoj pas neke naredbe npr. (dođi, sjedi, ustani, legni) bilo sto
veliki pozzz od l@kky@!!!!

pa kad njega setas, treba da si svestan da ces doziveti puuuuno neprijatnosti....prvo sto vuce kao nenormalan, pa ni muskarci ne mogu normalno da ga setaju( mene vuce malo manje, jer ne sme bas toliko da ne bi dobio batine), drugo sto mora da onjusi svakog prolaznika, pa me ljudi najcesce zaobilaze jer izgleda ko da nije normalan...zna on dosta komandi, ali poslusa samo kad hoce. Zna sedi, cekaj, dodji, fuj to, idi spavaj,cekaj pa hop( to kad mu drzim stap, pa onda drhti od uzbudjenja dok mu ne kazem da sme da skoci), naucila sam ga i par gluposti( kao sto su sedi pa daj sapu, pa onda drugu)... Pored toga zna brdo stvari kad mu kazem, sto se ne moze bas svrstati u komande, a to su : " hocemo brm, brm" za voznju kolima, " gde je kuca/maca", hoces da jedes, hoces da se kupas, ko je to napolju( onda napravi tupav izraz lica i naculji usi). Onda kad napravim fazon sa drustvom, kao imitiramo da se bijemo, ja mu kazem "drzi ruznog ciku" a on se sav nakostresi i ispusta neke cudne zvuke, i vidi se da bi me branio kad bi stvarno bilo potrebe. Zna sve moje prijatelje, ukucane i njegove drugare pse po imenu. Zna po imenu i pse koje ne voli, isto. Al da jos jednom napomenem, naredbe slusa samo kad njemu odgovara.

Laki, ima tema o dresuri i moram da kazem da je sasvim solidna, nije sto ima i mojih postova. Ukratko, dresurea je suvise gruba rec i meni se vise svidja rec vaspitanje. Kao sa decom. Pitbull lover, pretpostavljam da ces se zvati Gipsy? Obavesti nas na vreme.;-)

Laki, ima tema o dresuri i moram da kazem da je sasvim solidna, nije sto ima i mojih postova. Ukratko, dresurea je suvise gruba rec i meni se vise svidja rec vaspitanje. Kao sa decom. Pitbull lover, pretpostavljam da ces se zvati Gipsy? Obavesti nas na vreme.;-)

ja ovdje nista ne shvatam.ko ce se zvati gipsy?ko treba da vas obavjesti?

Лаки, сад већ почињеш да претерујеш у свом начину опхођења према другима. Обуздај се мало, овде смо сви културни и фино васпитани.

Као прво, није било намењено теби, ми који смо у току знамо о чему се ради, али веруј ми, ништа битно да ти мораш да знаш. Не мораш никог ништа да обавештаваш.

Друго, наређујеш другима да ти ХИТНО одговоре .... стани мало! Прво, опходи се са поштовањем, друго схвати да ми нисмо доконе особе које ваздан проводе време на форуму, имамо свој живот и своје обавезе и занимације, треће, сви су ти малтене дали одговор везано за дресуру а пре свега да прочиташ саму тему која се бави дресуром а теби и даље ништа није јасно? Нађи времена и стрпљиво читај теме (зато и постоје) а не да би изнова и изнова писали једно те исто. Кад будеш био сигуран да на нешто нисмо дали одговор, онда питај, није проблем, овде свако хоће да помогне, првенствено ја.

Mislila sam da se zovem po starom psu( moja prva kujica koju su udarila kola), jer i dan danas kad je se setim mi TOLIKO nedostaje

Back