Pismo

Sećate li se kada ste poslednji put dobili/le pismo?
i od koga je bilo?
I kome ste vi poslednji put pisali/le....
Al' ne čestitke, nego baš-baš ono pravo, pravcato pismo...
i jeste li imali pen-frenda ili kako li se već to zvalo tada....
Da, secam se, u septembru 1985 dobio sam zadnje pismo u JNA*. Posle toga sam sa ljudima komunicirao iskljucivo telefonom ili uzivo, dok se 1996 nisam prikacio na interMet.

* - u tom pismu je stajalo da se vise necemo dopisivati jer me devojcica ostavila a i ovako sam se za mesec dana vracao kuci

...jel to ono papirno...:p
..nisam...a bilo bi lepo

Sretnem ja daaavnu devojku...pricamo..pitam...jel se secas da sam ti pisao iz vojske?...
Da...jos imam to pismo...i tada je bilo retkost...:rumenko:
I ja... Ali nisam sačuvao. Ne verujem ni da je ona...

Nema toga više, autoru teme.
Iako se danas u ovo instant vreme više isčekuje nego u doba kad su pisma bila osnovna komunikacija na daljinu...

Za dnk analizu. Za porez(počeli i to digitalno samo ne može platnom karticom). EPS samo...
Ostalo je digitalno...

Sećate li se kada ste poslednji put dobili/le pismo?
i od koga je bilo?
I kome ste vi poslednji put pisali/le....
Al' ne čestitke, nego baš-baš ono pravo, pravcato pismo...
i jeste li imali pen-frenda ili kako li se već to zvalo tada....

Kad god smo odvojeni na vise od 3 nedelje, saljemo pisma jedno drugom.
To bude bar jednom - dva puta godisnje.

A novogodisnje razglednice saljem redovno prijateljima :)

Ne sećam se koje sam poslednje primila, ni koje sam pislednje poslata. Imala sam tri kutije( i više) prepune pisama .Sve sam ih uredno skenirala i narezala na CD :mrgreen:
Neka su prava divota kad se opet čitaju, a neka su blam živi .

Ljubavna sam bacila ali čuvam tatino iz 1987. - poslao mi je u Skrad, Gorski Kotar, bila sam na letovanju :heart: i rođendanski telegram od sestre, mame i tate, istom prilikom.

Bila sam mnogo mlada, baš mlada. Izbrojala sam ih skoro stotinu, od istog dečka. Sva su bila ručno pravljena. Prvo sam se razočarala, a onda mi je postalo svejedno. Jedno po jedno sam cepala i bacala u WC šolju.

Od drugara drugarica devojke seke davne 2001. kad sam bio u "armiji" :D

skoro sam ih citao .... :hahaha: genijalna i sada i puna :heart:
pisanje po papiru i taj osecaj nakon citanja ne moze ni jedan ekran mobilnog da preprica osecaj
ni blizu ...

Back