PISMO RAZOČARANOG ČLANA DS PREDSEDNIKU BORISU TADICU

To smo mi krivi sto smo podeleni izmedju sebe.Pricamo jedno,a radimo drugo.
Nemoze se u bilo kakvoj drzavi odraditi bas sve,da ide ko podmazano.
Figure su uvek bile i bice.Za mene nema politicara na sceni danas u Srbiji,da bi odradio posao,da bi narod bio zadovoljan.
Kad naroda bude interesovala svoja drzava Srbija,da se uredi,onda ce nam biti lepo svima nama.
Zivela Srbija!!!!!!!!

Je l,sad kriv narod za pogresne odluke i radnje predsednika?Nije nego!
Da je covek,pa da javno kaze:Narode moj,pogresio sam,nisam dobro procenio i samim tim sam doveo drzavu do bankrota,iz tog razloga podnosim ostavku,jer meni iako sam pogresio je stalo do moje Srbije!
E,onda bi bio predsednik dostojan coveka,ovako je egoista,ma koju funkciju imao!

Je l,sad kriv narod za pogresne odluke i radnje predsednika?Nije nego!
Da je covek,pa da javno kaze:Narode moj,pogresio sam,nisam dobro procenio i samim tim sam doveo drzavu do bankrota,iz tog razloga podnosim ostavku,jer meni iako sam pogresio je stalo do moje Srbije!
E,onda bi bio predsednik dostojan coveka,ovako je egoista,ma koju funkciju imao!

A koji co to predsednik dici glas i reci,´´Narode pogresio sam,drzava nema para´´birajte koga hocete dajem ostavku.

Да будем сасвим директан, нова политка у Србији почела је да се ствара одоздо, међу грађанима, независно од свега што видимо на политичкој сцени. Истина, то је процес врења, који неће бити завршен до следећих избора, па били они крајем године или на пролеће, али већ ти избори ће, држите ме за реч, регистровати постојање тог процеса. Тај процес завршиће се тако што ће можда нека од постојећих странака или сензибилнијих појединаца из њих покушати да га разумеју и скоче у матицу нове политике. Истовремено, тај процес, који би овим темпом могао да се заврши за две до три године, без обзира на то хоће ли га постојеће странке искористити, избациће на површину нове драматичне догађаје, а преко њих и нова имена, нове људе, нове идеје и нове странке.

http://standard.rs/vesti/36-politika/8264-eljko-cvijanovi-argarepa-vikiliks-i-ta-danas-srbi-kriju-od-svoje-politike-klase.html

Da kriv je,ne kazem da je dobar ima greski,ali mi nadji sad u Srbiji da kazes,to je taj covek sto nas vodi na pravi put.
Gledam na ovom forumu puno se ljudi okrecu i fale Rusiju nemam nista protiv Rusije braca smo,bio sam u Rusiji jedno tri puta,
kad malo pogledam gore je stanje nego kod nas u Srbiji,isti slucaj narod nezadovoljen,a ne sme nista da kaze protiv Medvedeva i Putina.
Kriminalci drze Rusiju rade sta hoce.Mi moramo da ocuvamo svi slozno Srbiju da bi ziveli lepo,ako nemamo Srbiju,necemo imati ni mesta u Rusiji.

Да ли си погледао прилог из коментара под редним бројем 2?
Ко ће бити бољи?
Не знам али тешко да ће ико бити бољи...и какве везе има русија са овом причом?
Овде говоримо о србији.

П.С.
Зашто се борис не задржи у оквиру својих законских овлашћења (читај - протоколарна улога) већ се поставља као апсолутни владар, слично као милошевић деведесетих?
П.П.С.
Да ли би могао да нам линкујеш где си се бунио због "вређања" када су појединци који подржавају овај режим вређали опоненте режима?
Надам се да се не водиш двоструким стандардима?

Ako nema sloge u narodu,nema ni stabilne drzave.Ko god dosao na vlast.
Slazem se sa @IVAN_ANDJ@.
Opet ce zuti vladati kako god nama bilo.

Ако погледамо политичку сцену, имамо патриотски блок ДСС, СРС, СНС, НС... а са друге стране само ДС. Гласови нацинално свесних људи ће се расподелити по овим странкама, док ће сви остали гласати за ДС. Проста рачуница. А онда долази и стварање коалиција, тако да...

Poslednja izmena:
Да ли си погледао прилог из коментара под редним бројем 2?
Ко ће бити бољи?
Не знам али тешко да ће ико бити бољи...и какве везе има русија са овом причом?
Овде говоримо о србији.

П.С.
Зашто се борис не задржи у оквиру својих законских овлашћења (читај - протоколарна улога) већ се поставља као апсолутни владар, слично као милошевић деведесетих?
П.П.С.
Да ли би могао да нам линкујеш где си се бунио због "вређања" када су појединци који подржавају овај режим вређали опоненте режима?
Надам се да се не водиш двоструким стандардима?

Nije tema o Rusiji,ali zasto trckaju za Rusima,a kude svoju drzavu.
Ne daj boze da u Srbiji bude rezim kao u Rusiji
Sta ti znaci ovo zadnje?

Pozdrav odo na posao

Nije tema o Rusiji,ali zasto trckaju za Rusima,a kude svoju drzavu.
Ne daj boze da u Srbiji bude rezim kao u Rusiji
Sta ti znaci ovo zadnje?

Pozdrav odo na posao

Ко трчка за русима?
Чиме ова држава на чије челу је СПС и ДС заслужује похвалу?

а задње....двоструки стандарди...па линкуј где си се побунио против оштрих речи на рачун противника овог режима?

Ако погледамо политичку сцену, имамо патриотски блок ДСС, СРС, СНС, НС... а са друге стране само ДС. Гласови нацинално свесних људи ће се расподелити по овим странкама, док ће сви остали гласати за ДС. Проста рачуница. А онда долази и стварање коалиција, тако да...

Никад се не зна....

:think:

Сматраш да Јагуарка има свог пара? :eek: :lol:

Па...вероватно има....кинези их сада јефтино производе....на струју, на бетерије, разне дужине, обими, боје.....а с'обзиром колико је уштедела идући бусом а не таксијем вероватно се почастила једним адекватним дилдом.

Poslednja izmena:

Back